Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ktoś wie gdzie Oni sie podziali ?
ewentualnie jakas inna firma lub osoba prywatna by sie podjeła, jak na moje oko naprawa "sekcji zasilania" ? inaczej brak ładowania, lap smigal dopuki bateria nie padła, dioda ładowania "umarla", zarazem ładownie też. sony vaio, kurde nie mam przy sobie maly 10'3 cala ps. zasilacz dziala, sprawdzałem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czesc, ja robilem swojego lapka w zrywie (w rozwadowie). Koszt nie duzy a lapek smiga elegancko : )
|
|
|
|
|
Działają dalej . Tylko w lokalu po knajpie "Jazz-rock-caffe" czy coś takiego. Ostatnio robiłem wyświetlacz do Nokii. Szybko i bardzo tanio
|
|
|
|
|
Tester
namiarki ? adresik bo jazz-rock-caffe nie mój klimat :( wiec odpadam :( nie żeby ... ehhh ..... ... namiar proszę |
|
|
|
|
borus992
robiłem \ co robiłeś 2+2=5 ?? |
|
|
|
|
Pituch nie ma juz ich , zawineli interes, podrzuc sprzeta cos sie pomysli.
|
|
|
|
|
Pituch skoro temat jest o naprawie laptopa i podałem Ci namiar gdzie tanio robia to chyba nie pisze o ogorkach : \ Gosc robił mi właśnie gnizado ładowania.
|
|
|
|
|
adrianw
doceniam twoje mozliwosci, tylko czy swoich nie przeceniasz jak chesz to ci podrzuce grata tylko potrzebny ci kłopot ? borus992 ok dzieki, ps to nie mechaniczna rzecz |
|
|
|
|
CYTAT adrianw doceniam twoje mozliwosci, tylko czy swoich nie przeceniasz jak chesz to ci podrzuce grata tylko potrzebny ci kłopot ? borus992 ok dzieki, ps to nie mechaniczna rzecz Pituch nie przeceniam ,moj byly wspolnik kupil sprzet po "jubilacie" wiec jak nie ja to jemu dam wiec luzz. |
|
|
|
|
luzik
przy okazji wpadne po resztę ,moich gratów |
|