|
|
|
Co jedliście lub co zamierzacie zjeść?;p
Zakładam ten temat bo zrobiłem głupstwo i przyrządziłem sobie chińszczyznę w Święto Pracy i teraz zastanawiam się czy tak naprawdę miałem na nią ochotę czy to była moja podświadomość;d Temat czysto offtopowy więc nie wprowadzajcie tu polityki chociaż z drugiej strony zastanawiam się co jedzą w taki dzień zwolenicy PiS-u i PO Pozdrawiam Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Schaboszczak z pyrami i modra kapusta gdzieś pod łodzią w drodze do poznania.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
A co mam jeść. Spałem cały dzień, bo wróciłem o 4 rano z drugiego końca Polski. Teraz sobie kupiłem jaja, w dzięki Bogu czynnych sklepach, i zrobię sobie sadzone 5 sztuk z kartoflami i sałatką ze słoika. Nic innego nie umiem gotować Jakby wszystkie sklepy nie były czynne to bym musiał o suchym pysku do jutra czekać.
\"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.\" Stefan Niesiołowski - \"Świecące pudełko\", Gazeta Wyborcza 19.09.2001 |
|
|
|
|
Maciuś masz lodówke, mogłeś sobie wcześniej zrobić zakupy. Nie rżnij takiej sieroty.
Jak tam jadłem makaron z sosem:-))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Nie umiesz czytać, że nie umiem gotować? Lodówka mi nie ugotuje. A pizzerie też pewnie nieczynne, bo bym sobie zamówił.
\"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.\" Stefan Niesiołowski - \"Świecące pudełko\", Gazeta Wyborcza 19.09.2001 |
|
|
|
|
Maciuś ożeń się Takiego gyrosa jakiego zrobiła dziś moja żona to w życiu pewnie nie jadłeś
Albo weź przykład z Andrzejka...makaron z sosem to danie nie wymagające umiejętności kulinarnych. Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
Rzeczywiście tak jak pisze Gustaw nie masz innego wyjścia Maciuś jak ożenić się bo się po prostu zmarnujesz.
Jeść trzeba i kropka Inna sprawa, że warto mieć kilka ciekawych rozwiązań kulinarnych na które łatwo złapać kobiety. Osobiście lubię coś przyrządzić ale w czasie do 30 min a okazyjnie tak raz na tydzień coś ciekawszego udaje się zrobić. Coś czuję, że ten temat przerodzi się w casting na panią domu Maciusia lub spisem błyskawicznych potraw w 3min;d Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Póki Raviolka istnieje nic mi nie grozi
Jakoś przetrwam do środy. \"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.\" Stefan Niesiołowski - \"Świecące pudełko\", Gazeta Wyborcza 19.09.2001 |
|
|
|
|
W tych czasach na litość może być ciężko złowić jakąś panią no ale warto próbować.
Trzeba pamiętać, że jak dobrze trafimy to mamy jeszcze opcję rezerwową na smaczne jedzonko czyli teściową;d Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Chcę być singlem. Nie nadaję się do związków. Cenię wolność. Zarówno polityczną, gospodarczą jak i osobistą. Związek to ograniczenia.
|
|
|
|
Co z Wami? Podobno to faceci lepiej gotują. Ja bym chciała mieć męża co potrafi smacznie ugotować.
|
|
|
|
|
Ula tak między nami to podobno Maciuś dobrze gotuje)
|
|
|
|
CYTAT Chcę być singlem. Nie nadaję się do związków. Cenię wolność. Zarówno polityczną, gospodarczą jak i osobistą. Związek to ograniczenia. Maciuś , w związku również można być wolnym człowiekiem...trzeba tylko dobrze wybrać Ula28 Faceci posiadają więcej kubków smakowych na języku , dlatego mają zdecydowanie lepsze wyczucie smaku. Ale z autopsji wiem , że mają za mało czasu na urzędowanie w kuchniKtoś musi przecież utrzymać rodzinę... Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
Ale w związku trzeba być wiernym, a ja potrzebuję ciągłych zmian, jak roślina światła i wody. Zmiany są potrzebne dla zdrowia psychicznego.
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Gołąbki. (100%domowe)
MYŚL! |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT W tych czasach na litość może być ciężko złowić jakąś panią no ale warto próbować. Trzeba pamiętać, że jak dobrze trafimy to mamy jeszcze opcję rezerwową na smaczne jedzonko czyli teściową;d czyś Ty oszalał? teściową chcesz jeść ? takie stare tłuste babsko ! fuj, wolę nic nie jeść niż taką górę cholesterolu pałaszować życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Ludek pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy i jak Cię Twoja znajdzie to możesz mieć dopiero dłuższy post
|
|
|
|
Dla starych i młodych - kiełbasa w sosie piwnym
http://www.jedzo(...)hp?id=35 xxl |
|
|
|
|
Teraz mamy sezon na grilla i do jednej kiełbaski preferowane jest większa ilość piwka niż 0,5.
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
kaczke po smoleńsku
co za post ?? |
|