|
|
|
Co smaczniejsze? Piłem Coca Colę a teraz zamiennie Pepsi i uważam, że Coca Cola smaczniejsza.
\"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.\" Stefan Niesiołowski - \"Świecące pudełko\", Gazeta Wyborcza 19.09.2001 |
|
|
|
|
\"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.\" Stefan Niesiołowski - \"Świecące pudełko\", Gazeta Wyborcza 19.09.2001 |
|
|
|
|
Cola jest z czymś tam z ziaren koki, pepsi ma to syntetyczne. Mi od zawsze cola bardziej podchodziła
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
A mi bardziej smakuje Pepsi
Moj facet dawniej potrafil wypic 2l (w 1 dzien) prawie codziennie, na szczescie troche sie oduczyl. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Ja też piję Coca Colę ostatnio w dużych ilościach, ale piję też wapno musujące na noc, żeby uzupełnić, bo ponoć Cola wypłukuje. Mam ogromną chcicę na ten napój
|
|
|
|
Coca cola ale tylko do alkoholu a tak lubię zwykłą wodę źródlaną/mineralną niegazowaną która mogę pić naprawdę w dużych ilościach;d
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Cola
Dorii |
|
|
|
|
Zdecydowanie pepsi.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja też piję Coca Colę ostatnio w dużych ilościach, ale piję też wapno musujące na noc, żeby uzupełnić, bo ponoć Cola wypłukuje. Mam ogromną chcicę na ten napój Nie pryzstoi Tobie akurat picie tego imperialistzczno-globalnego syfu made in Izrael |
|
|
|
|
Czasem się grzeszy
|
|
|
|
Zdecydowanie preferuję Pepsi, może dlatego, że jej smak poznałem dużo wcześniej niż CC i Cola mi nie podeszła, a może dlatego : http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/biznes/polak-potrafi--nielegalna-rozlewnia-coca-coli-w-olecku,53147,1
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
kiedyś pepsi, ale odkad wlewaja ten badziew 2,5 litra, to w pozostalych butelkach ten sam badziew sie pojawił
wiec coka ale pepsi twist nie pogardzę |
|
|
|
|
Najlepiej smakuje Coca Cola na Pepsi Arena przy ulicy Łazienkowskiej
|
|
|
|
|
"To jest TO" - powiedziała Cola pijąc piwo.
Ja się z tym zgadzam. Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
Prawdziwy smak coli pozostał tylko w szklanych butelkach 0.25l. smak dzieciństwa.
|
|
|
|
|
Kiedyś było mi wszystko jedno, ale ostatnio jakoś mi Pepsi przestała smakować i jak już coś, to piję Colę.
A na co dzień, to tylko mineralna niegazowana |
|
|
|
|
CYTAT Prawdziwy smak coli pozostał tylko w szklanych butelkach 0.25l. smak dzieciństwa. Szkoda, że taki młody jestem ale widziałem na filmach Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
no widzisz a piłeś pepsi z puszki czy też widziałeś na filmach ?
|
|
|
|
|
Nawet nie wiedziałem, że jest w puszce Muszę ten temat poruszyć na najbliższym spotkaniu rodzinnym jak będzie trochę osób z tych czasów))
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Ja tak z innej beczki.
Czy to prawda że moderator Szrek alias Rally zasiedzial się na taboreciku agenta Tomaszka? Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
Ja tak z innej beczki.
Czy to prawda że moderator Szrek alias Rally zasiedzial się na taboreciku agenta Tomaszka? Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
Takie napoje najlepsze sa wlasnie w szklanych butelkach
A propos szklanych- przypomniala mi sie Kaskada Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Kaskada rządziła ale jakoś szybko ją wycofali a powinna wrócić a przynajmniej te kształty butelek:d
Dość długo prym wiodła pomarańczowa florida aż szkoda, że te nasze specyfiki nie zdobyły innych rynków jak tytułowe pepsi i cola Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Jeżeli ktoś z Was posiada żółte nakrętki z pepsi z napisem "Nagrody za Kody" i nie są mu potrzebne kody spod nakrętki to proszę o wysłanie tych kodów na gniesku_(at)_wp.pl Będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuje za każdy kod.
|
|
|
|
|
Swiete slowa to byly czasy. Czasy dziecinstwa, kiedy wracalo sie z podstawowki i z kumplami robilo zrzute na kaskade lub cytrusek.
Teraz pijam Pepsi Light, a jezeli juz mamy grzeszyc to Cherry Coke. |
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Moim zdaniem zdecydowanie Pepsi. Bylem kilka raazy za granica i naprawde bez porownania ich wyroby a nasze. Nasze są zdecydowanie o wiele gorszej jakości.
|
|