|
|
|
Która pora roku jest lepsza? W zimie jest zimno i pada śnieg, ale nie ma upałów ani komarów. W lecie jest długi dzień, ale upały czasem nie pozwalają nic robić. Jednak zima lepsza
\"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.\" Stefan Niesiołowski - \"Świecące pudełko\", Gazeta Wyborcza 19.09.2001 |
|
|
|
|
\"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.\" Stefan Niesiołowski - \"Świecące pudełko\", Gazeta Wyborcza 19.09.2001 |
|
|
|
|
w lecie nie musisz rano odkopywać auta spod śniegu i skrobać szyb, lato lepsze jednak
|
|
|
|
|
A...i lachony chodzą w skąpej odzieży
|
|
|
|
|
Pewno, że lato jest lepsze. Może i jest gorąco ale jest jak i czym się schłodzić. Dłuższy dzień, ciepłe wieczory, grill:-)))
Zima to porażka rano odkopuję auto. Zimno, ja sie telepię auto się telepie. Do roboty, jeszcze ciemno. Po robocie już ciemno. Ja tam wolę lato i upały. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Czy dawny wyborcaPo to aktualny maciuś ? Grunt to dobra mistyfikacja i duża licza postów
|
|
|
|
|
Lato
+ Ciepło + Długi dzień (oszczędzamy energię) + Można dużo czasu spędzać poza budynkiem + W upały można biegać na golasa xD + Nie trzeba ogrzewać w domu (nadal jest zimno) − Komary (już dają o sobie znać) − Burze (częściej są na wiosnę, ale w lecie też) − Osy i inne owady Zima + Brak komarów, burz − Mrozy − Dzień trwa krótko (trzeba więcej świecić) − Łatwiej złapać chorobę − Nie odpalisz samochodu − Nie dojedziesz do celu (zaspy, awarie) Zdecydowanie lato. Komary można wytępić, burz nie ma aż tak często. Wolę nawet upały niż mrozy. |
|
|
|
|
zdecydowanie wole lato...dni dłuższe słoneczko możną tylko w bielizn ie chodzić ...pac nago...wypady nad wodę opalanko zimne piwko....mmmmm rozmarzyłam eis chce latooooooooo
bzzzzzz |
|
|
|
|
nio i wreszcie mamy upragnione lato zobaczymy jak długo
bzzzzzz |
|
|
|
|
Dla mnie może wiać i pi...ić,może być upał i mróz,padać deszcz i śnieg,ale najważniejsze ,aby wtedy była pogoda i było ciepło.
W sobotę biorę zimne piwo i będę opalał kuper. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Ja mam tylko jeden wielki minus dla zimy:
auto rdzewieje. Poza tym są narty, kuligi i inne atrakcje. Za to lato oferuje inne możliwości, z których się korzysta. Trzeba po prostu szukać pozytywów w życiu. Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|