|
|
|
Jedzie ktoś rano do Rzeszowa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolega Marcel na bank :-)
|
|
|
|
|
Witam.
Od niedawna mieszkam w Pysznicy i dojeżdzam do pracy do Rzeszowa Marcelem ze Stalowej Woli. Jednak po 2 tygodniach już mnie to trochę zniechęciało. Mam własny samochód i chętnie bym "przygarnął" 3 lub 4 osoby do wspólnej jazdy. Wyjazd z Pysznicy ok. 5.50. W Stalowej jestem ok. 6.00. W Rzeszowie koło Pomnika ok. 7.10 (chyba że droga zakorkuje się przy budowie autostrady). Potem jade w okolice ul. Przemysłowej, Boya-Żeleńskiego. (dla mniej zorientowanych: koło Polfy, RCMB). Pracę kończę o 15.30 i wracam do Stalowej. Jeśli ktoś zaitersowany to prosze pisać. |
|
|
|
|
ja jesli bylby ktos zainteresowany to jezdze do Rzeszowa w niedziele wieczorami, a wracam w czwartek lub piatek. tez mnie znudzila jazda marcelem, jak ktos chetny to pisac
|
|
|
|
|
CYTAT Witam. Od niedawna mieszkam w Pysznicy i dojeżdzam do pracy do Rzeszowa Marcelem ze Stalowej Woli. Jednak po 2 tygodniach już mnie to trochę zniechęciało. Mam własny samochód i chętnie bym \"przygarnął\" 3 lub 4 osoby do wspólnej jazdy. Wyjazd z Pysznicy ok. 5.50. W Stalowej jestem ok. 6.00. W Rzeszowie koło Pomnika ok. 7.10 (chyba że droga zakorkuje się przy budowie autostrady). Potem jade w okolice ul. Przemysłowej, Boya-Żeleńskiego. (dla mniej zorientowanych: koło Polfy, RCMB). Pracę kończę o 15.30 i wracam do Stalowej. Jeśli ktoś zaitersowany to prosze pisać. Dla niezarejstowanych na forum podaję emaila : geet27_(at)_o2.pl |
|
|
|
|
Witam, nie chcę śmiecić na forum, więc nie zakładam osobnego tematu. Jadę do Rzeszowa w środę 13.07, ok. 10. Gdyby ktoś miał się ochotę zabrać to zapraszam. Wracam ok. 13, więc też mogę kogoś zabrać. Samochód osobowy z klimatyzacją. Zrzuta na paliwo 7 zł /os. Zapraszam Kontakt 506 223 760 (Michał).
|
|