|
|
|
Witam, znalazłam ogłoszenie w Pup Stalowa Wola
Krawcowa Data dodania: 2011-04-27 Oferta ważna do: 2011-10-31 Pracodawca: Zakład Krawiecki Adres: Stalowa Wola Sandomierska 110 Wymagania: Wymagana umiejętność szycia kurtek z materiału oraz orzeczenie o niepełnosprawności, mile widziane doświadczenie, oferta tylko dla osób zarejestrowanych w tut. urzędzie Co sądzicie o pracodawcy? Jakie wynagrodzenie jakie warunki pracy?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ogłoszenie na stronie PUP już ma 380 odsłon, a Ty jeszcze wrzucasz je na forum. Twoje szanse maleją
Najlepiej przekonaj się sama jak tam jest. Ale jak w zakladzie krawieckim, gdzie praca jest ciężka, wymaga się zaświadczenia o niepełnosprawności to nie spodziewaj się kokosów, karnetu sportowego i prywatnej opieki medycznej. |
|
|
|
|
dajcie dokładny link do pup w stw bo jak nie wpisze w necie to wyskakuje mi ze błąd
uważaj o co prosisz bo się spełni |
|
|
|
|
http://pupstalowawola.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=94&Itemid=157
|
|
|
|
|
CYTAT Ogłoszenie na stronie PUP już ma 380 odsłon, a Ty jeszcze wrzucasz je na forum. Twoje szanse maleją Najlepiej przekonaj się sama jak tam jest. Ale jak w zakladzie krawieckim, gdzie praca jest ciężka, wymaga się zaświadczenia o niepełnosprawności to nie spodziewaj się kokosów, karnetu sportowego i prywatnej opieki medycznej. Nikt dziś nie daje kokosów, chodzi mi o to czy pracodawca jest w porządku do pracownika który wypełnia obowiązki i czy za te czynności regularnie dostaje pensje!Bo dziś co u nie których to jest problemem |
|
|
|
|
z charakteru to sprzedawca tych płaszczy nie jest zbyt miły więc nie wiem czy będzie super pracodawcą. Dopóki kupujesz od nich na hali jest miło, w domu niestety już nie - na hali sprzedaje facet, w domu kobita i ona jest cieżką osoba do współpracy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
//moderowano
|
|
|
|
|
Stefa,pracujesz tam?czy cie nie chcieli i sie fustrujesz?pytam bo znam dziewczyne ktora pracuje tam juz dobrych kilka lat i nigdy nie narzekala na zarobki.
|
|
|
|
|
ok, dzieki za info. też podobnie słyszałam o tej pracodawczyni~!w takim razie należy poinformować PIP a nie sprzeczać się czy jest źle czy jest dobrze oni sami ocenią i to sprawdzą!
|
|
|
|
|
//moderowano
|
|