|
|
|
Poszukuję właściciela RUDEGO huskego, który w czwartek 19 V około godziny 7 rano był z nim na spacerze w okolicach oczyszczalni. Pies tej maści jest prawdopodobnie tylko jeden, więc jeżeli ktoś zna tego Pana, to proszę o kontakt.
PILNIE potrzebuje zaświadczenie o szczepieniu psa, bo inaczej zastrzyki..... Kontakt: 793 083 532 gg: 35660511 Dzięki. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
czyli cię ugryzł?
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Nie jednemu rudzielcowi Husky ;P
Nie znam zwyczajów właściciela tego rudzielca, więc nie wiem czy akurat o 7 rano był koło oczyszczalni i nie wydaje mi się żeby był tylko jeden. Jeden taki rudy mieszka na parterze w bloku przed szkołą... kurcze, kiedyś to była 10 a teraz to już nie jestem na bieżąco ze szkołami szkoła na ul. Edukacji , blok przed szkołą, tyłem do placu zabaw, parter, narożny balkon, ten rudy prawie zawsze tam leży. życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|