|
|
|
jakie auto polecacie za 4-5 tyś??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Golfa III w dieslu spali wszystko BIO mu nie straszne
:) |
|
|
|
|
za te pieniadze nie znajde w dobrym stanie, to jeden ze szczegolow;(
|
|
|
|
|
proponuje zbierac dalej, za to nic fajnego sie nie kupi, potrzbujesz wiejskiego lansu? cos malego? cos wielkiego?
|
|
|
|
|
Za te pieniądze, to diesle omijaj bardzo szerokim łukiem. Albo jeszcze szerszym. Tyle to się wydaje na naprawy takich samochodów. Zwłaszcza kupionych od handlarza, który kupił go z kolei od dziadka, który odwiedzał nim raz do roku grób babci.
Aha - mam diesla. Pierwszego i ostatniego. |
|
|
|
|
no ropniaka nie chce wole benzynke, zadnego lansu tez nie chce, sredniej wielkosci auuto. Myslalem nad honda cvic oczywiscie normalna nie ta krotka, fiaty odpadaja.
|
|
|
|
|
CYTAT fiaty odpadaja. Masz przykre doświadczenia może? |
|
|
|
|
za ta kasę polecam kultowego peżota 205 GTI nie jednego cfaniaka zostawisz na światłachhttp://moto.allegro.pl/prawdziwy-gti-205-1-9-i1623480439.html
tutaj jeden z dostępnych |
|
|
|
|
jakos nie mam zaufania do fiatow i tyle, to juzz by byla ostatecznosc, bez urazy dla uzytkownikow
|
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ładne autko ale polecam jakiegoś japońca
toyota corolla są tanie lub jak piszesz honda kup sobie anonse tam coś znajdziesz czego na necie nie ma a i nie kupuj w Rozwadowie w komisie strasznie zdzierają u nich stoi auto np za 8,000zł a na aukcji na allegro za 6,500 zł |
|
|
|
|
CYTAT jakos nie mam zaufania do fiatow i tyle, to juzz by byla ostatecznosc, Zapytam inaczej. Miałaś fiata, że straciłaś do niego zaufanie? Widziałaś kiedyś fiata stojącego rozkraczonego na poboczu? Nie ulegaj stereotypom. Nie mam fiata, ale się poważnie zastanawiam. Nad czymś ze stajni Fiata. Oldtimera raczej. |
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja miałem fiata od nowości uno
po 1 roku padły nawiewy w aucie po 2 widać już rdze po 3 wymiana tłumika na nowy po 4 udało mi się sprzedać później miałem toyotę z 1996 po zakupie wymiana osprzętu rozrządu 300 zł z mat, i co roku płyny i tyle a mam auto już 4 rok a sorki wsadziłem sobie do niego gaz chodzi super i za pół free |
|
|
|
|
CYTAT ja miałem fiata od nowości uno po 1 roku padły nawiewy w aucie po 2 widać już rdze po 3 wymiana tłumika na nowy po 4 udało mi się sprzedać później miałem toyotę z 1996 po zakupie wymiana osprzętu rozrządu 300 zł z mat, i co roku płyny i tyle a mam auto już 4 rok a sorki wsadziłem sobie do niego gaz chodzi super i za pół free Nie ma się czym podniecać. Ja w Lanosa włożyłem mniej. A co to za toyota? Carina mi pasi. |
|
|
|
|
o mialem kiedys Lanosa i bardzo milo go wspominam, nigdy mnie nie zawiodl am co do fiatow to odradzam, chyba ze seicento po miescie;P
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
"...fiaty odpadaja...."
"..jakos nie mam zaufania do fiatow i tyle, to juzz by byla ostatecznosc.." AjsikJadzia b-real "...co do fiatow to odradzam, chyba ze seicento po miescie;P..." od siebie fiatów w domu. bylo hmm 5 ostalo się 2 1 wyszedl smiercia naturalną : 126p 2 pchnięty na wyzszy model : cc700 3. sprzedany , zamieniony na wyższy model : siena 4 zmiana na SC 900 5 w środku lasu w środku zadupia ! śrubokręt i młotek naprawisz naprawde to tak : tłumnik polecial nr 4 , no spawne 50PLN o fuck nowy 100 PLN z gwarancja na 3 lata jakieś watpliwości co do Fiata ??? za ile spawacie swoje Golfy ? Fordy ? i bez Kłamstw, bo i taki, i taki po mej rodzinie się szwęnda ! "PIT jedź , napraw " na szczęście to nie za mój hajs PLUS OVCOURSE!!!! oplaty za ubezpieczenie !!! + paliwo uuuu |
|
|
|
|
miałem kiedys CC700, nic sie z nim nie dzialo w sumie a nie o takie auto mi chodzilo(za male i nie poreczne jak dla mnie) PITUCH nie chce kupowac samochodu zeby go naprawiac w srodku lasu;) nad Lanosem duzo myslalem i mysle ze nie byla by to zla decyzja
|
|
|
|
|
dobrze myslisz kolego,miałem kiedys honde civic lsi 4-drzwiowa,pojemnosc 1.5 tego auta nie zajezdzisz- polecam
|
|
|
|
|
jednego sie boje jesli o honde, ze moze byc juz troche zajezdzone takie auto bo jakby nie bylo sa to auta ktorymi mlodzi ludzie nie jezdza do kosciola
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
procent%
no to golfik |
|
|
|
|
Panowie a co z Astra , Corsa lata 96 i w gore , za ta kase cos juz powinno sie znalezc , HOnda w tej kasie moze byc juz zajechana :( ale ogolnie dobre auta, poszukaj astry corsy lub lanosa wszystko podobne do siebie czesci masa na rynku , tylko szukaj silnikow 8 zaworowych wiekszych problemow nie ma z gazem a budowa silnika prosta.
|
|
|
|
|
kolego jak chcesz to moge ci sprzedas astre 1999 1,4 benzynke
|
|
|
|
|
Szukalismy jakis czas temau auta dla kuzyna i:
Ople astry i corsy za ta kasę miały sporo korozji ukrytej a czesto i sporo widocznej, Rozważalismy coś takiego: http://otomo(...)623.html pojedzie na każdym syfie włącznie z olejem z frytek silnik nie do zabicia bo bez turbo. Lanosy to bardzoniedoceniane auta w polsce a sporo wytrzymalsze od astry czy golfa i super znosza lpg. Mimo wszystko obadaj fiata punto mozna kupić z silnikiem 1,2 i lpg i koszty praktycznie zerowe. Francuzy odradzam "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Suzuki Swift 2002r, benzyna 1.0, hatchback stoi koło carfurra,
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
...a takie autko ford? ale obowiązkowo proszę przeczytać opis autka http://aukcja.interia.pl/fiesta-xr2i-rs1800-130km-i1570220632.html
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
A co myślicie o Skodzie Felicii??
|
|