|
![]() |
|
Witam, posiada ktoś namiary na dr.Szeląga?? nie chodzi mi o wizytę prywatną, bo już niego byłem prywatnie, chodzi mi o konsultację w przychodni, z tego co wiem przyjmuje u GOLI.Jak ktoś ma jakieś konkretniejsze info to proszę pisać. Dzięki
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Witam, posiada ktoś namiary na dr.Szeląga?? nie chodzi mi o wizytę prywatną, bo już niego byłem prywatnie, chodzi mi o konsultację w przychodni, z tego co wiem przyjmuje u GOLI.Jak ktoś ma jakieś konkretniejsze info to proszę pisać. Dzięki w Nisku przyjmuje w przychodni |
|
|
![]() |
|
different, w której przychodni? możesz podać mniej więcej, w którym miejscu ta przychodnia się znajduje?? Dzięki
Rcdcd człowieku ogarnij się trochę forumowy malkontencie, napisałem, że jak ktoś ma konkretne info. gdzie i jak przyjmuje to niech pisze, twój post nic do tematu nie wnosi, więc po kiego wała się udzielasz??? |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT different, w której przychodni? możesz podać mniej więcej, w którym miejscu ta przychodnia się znajduje?? Dzięki Rcdcd człowieku ogarnij się trochę forumowy malkontencie, napisałem, że jak ktoś ma konkretne info. gdzie i jak przyjmuje to niech pisze, twój post nic do tematu nie wnosi, więc po kiego wała się udzielasz??? na wylocie z Niska - jakieś 100m przed rondem skręcić w prawo, chyba za apteką. Dosyć duży szary budynek. O ile pamiętam to przyjmuje tam 3 razy w tygodniu. |
|
|
![]() |
|
dzięki, o to mi chodziło;)
temat można zamknąc. pozdrawiam |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Przed rondem po prawej stronie. Zadzwoń telefonicznie i zapytaj na który miesiąc są zapisy. Nie pamiętam z głowy ale ja dlatego chodze prywatnie bo państwowo limity wyczerpane zwykle na kilkanascie tygodni w przód
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Właśnie chodzi mi o to by nie iść prywatnie, chodzi mi tylko o konsultacje. W tym roku juz trochę wydałem na prywatne wizyty i przyznam,że mnie to troche boli bo ZUSu płacę co miesiąc 1000zł
![]() |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Prawie Cały czerwiec nie przyjmuje ani prywatnie ani w Nisku bo ma urlop. Prywatnie zapisy na lipiec. ja co miesiąc płaciłem zus i reszte a i tak po operacji poszło sporo kasy na prywatne wizyty bo terminy nierealne
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|