|
|
|
Jakiś czas temu zwróciłem się do administracji portalu o usunięcie wszelkich moich wpisów i komentarzy z portalu. Ponowiłem dzisiaj. Spróbuję jeszcze raz ( jw. do 3x sztuka)...
Piszę to w każdym prawie dziale - bo nie znam e-maila redakcyjnego adminów. Zresztą nie ma nawet wykazu adminów tego portalu. Nie oceniam ich działalności. Chcę tylko "zniknąć" z tego portalu. Mozets. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prędzej ten temat usuną niż Twoje posty.
Wg. prawa powinni to zrobić i żadne regulaminy tego nie mają nic tu do gadania ale to forum jest jak sekta i jak się raz wejdzie to już przebacz... Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
zaakceptowales regulamin ?
"...Piszę to w każdym prawie dziale - bo nie znam e-maila redakcyjnego adminów...." wiec w dupie to maja i ja tez bym miał ps na dole strony jest kontakt !!!! chyba zejestes niewidomy to sorry dodam sformułuj dokładnie rządanie, o co ci chodzi co nie oznacza , ze po zaakceptowaniu regulaminu twoje posty zostana usuniete a za takie zachowanie jedyne co mozesz uzyskac to BAN'a ale nie usuniecie postów |
|
|
|
|
stalowe@stalowemiasto.pl na tego maila proszę napisać o co chodzi.
|
|
|
|
|
"Mozets" - co się stało?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|