|
|
|
hahaha ale jaja większej głupoty dawno nie słyszałam, w życiu bym nie poszła na takie wesele, jakby mi jakaś obca osoba przyniosła zaproszenie na nie, powiem więcej nawet tego zaproszenia bym nie przyjęła!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pomysł faktycznie beznadziejny ale Ty sie nie poddawaj moze kolejny bedzie lepszy.
|
|
|
|
|
CYTAT hahaha ale jaja większej głupoty dawno nie słyszałam, w życiu bym nie poszła na takie wesele, jakby mi jakaś obca osoba przyniosła zaproszenie na nie, powiem więcej nawet tego zaproszenia bym nie przyjęła!! Choć może własnie to jest dobry pomysł dla tych którzy chca zaoszczedzic a maja rodzinke liczna i wszystkich trzeba zaprosic przez wzglad na rodziców, jak sie kogos prawie nie zna, nie utrzymuje kontaktu badz nie lubi, a trzeba zaprosic bo to rodzina to własnie dobrze by bylo takiego posłanca wysłac z zaproszeniem. |
|
|
|
|
Dla klientów ważne żeby taka usługa była w pełni profesjonalna. Posłaniec musiałby założyć cylinder, frak i lakierki a dodatkowo podjechać przykładowo czarnym mercedesem 540K cabrio.
Za taką usługę mógłbym zapłacić bo wiedziałbym, że odbiór drugiej strony byłby pozytywny. Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|