|
|
|
Czesc, szukam sklepu w stalowej lub w okolicach gdzie moglabym kupic sukienke na wesele. Byłam juz w Ewelinie kolo hali targowej, w Tesco itp. ale z tego co widze to zostaly same "resztki" po studniowkach, a nie ma zadnych nowych dostaw, czegos na lato, poza tym rozmiary tez poprzebierane. Piszcie gdzie moge sie jeszcze wybrac, bo juz stracilam nadzieje ze cos kupie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jedź do Rzeszowa, pochodz po galeriach, tam jest na pewno większy wybór niż tutaj
Albo popatrz na szmateksy, są czasem bardzo ładne sukienki Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
|
|
Zgadzam się, jedź do Rzeszowa, jest niedaleko, a na pewno coś kupisz, na pewno prędzej niż tu..
|
|
|
|
|
Ja również chodziłam teraz z koleżanką za sukienka do ślubu,tylko ona chciała wypożyczyć. Powiem szczerze, że coś najlepsza obsługa i wybór był w salonie "Violeqe" - zaznaczam, od razu że nie nie robię nikomu reklamy po prostu stwierdzam fakt. W pozostałych salonach w których byłyśmy miały być suknie do wypożyczenia jak i do kupienia ale Panie próbowały nas nakłonić do tego by jednak koleżanka kupiła suknie choć przyszła z innym zamiarem. A w tym salonie dostałyśmy to co oczekiwałyśmy i Pani chciało się wynosić suknie nawet zaplecza by tylko nam pomóc. Dlatego polecam ten salon.
|
|
|
|
|
Dzięki za propozycje, pomyślę nad tym Rzeszowem, ale najpierw chyba wybiorę się do Tarnobrzega, Sandomierza, bo do Rzeszowa troszkę jednak daleko, a poza tym nigdy nie byłam tam na zakupach i nawet nie wiedziałabym gdzie się kierować co do ostatniej odpowiedzi to szukam sukienki na wesele koleżanki, a nie sukni ślubnej a jeśli Twoja koleżanka chciałaby jednak kupić a nie wypożyczyć to zapraszam do mnie brałam ślub w zeszłym roku i chcę się pozbyć sukni ślubnej niedrogo
|
|
|
|
|
Aha i też kupowałam suknię w salonie Violeqe super salon
|
|
|
|
|
Cytrynka, jak masz szukać w Sandomierzu i Tarnobrzegu to jedz popatrz do Rudnika i Ulanowa. Efekt zakupów bedzie taki sam, ale masz troche blizej. Nie rozumiem, 60 km do Rzeszowa to dla Ciebie daleko?
|
|
|
|
|
No dobra może nie jest tak strasznie daleko i może wstyd się przyznać, ale w Rzeszowie byłam raz w zyciu i było to bardzo dawno temu i nie byłam na zakupach, więc kompletnie nie znam tego miasta. Dlatego wolałabym poszukać czegoś "na miejscu". Temat założyłam bo być może są dziewczyny które znają jakieś fajne sklepy o których ja nie wiem
|
|
|
|
|
Cytrynka, rozumiem że Rzeszów jest Ci obcy. Ale popatrz na to z innej strony. Czas na objechanie Tarnobrzega i Sandomierza (wliczając objazd do Tbg, zakorkowane okolice z racji zamkniętego mostu w Nagnajowie) będzie zapewne dłuższy niż wizyta w Rzeszowie. Pisałaś, że jesteś mężatką, nie wierze że ślubny nie zna chociaż troche stolicy podkarpacia. Każdy małolat wizytował w szczenięcych latach Rzeszów (Prince, Venus i inne podobne lokale o wątpliwej reputacji). Europe, Grafike czy inne Rejtany napewno znajdzie.
|
|
|
|
|
Kup mapę Koło dworca PKS i PKP jest przystanek autobusowy, z ktorego odjeżdża koło czyli "0", wsiądź i jedź na ulice Rejtana, tam jest kilka dużych sklepów, można pochodzić. Koło dworca na ulicy Piłsudskiego jest Europa, w Rynku jest Galeria Rzeszów, trochę sklepów jest na miejskim depataku czyli Grunwaldzkiej i 3 Maja a jadąc kołem i wysiadając na Lisa Kuli czy Cieplińskiego jest Galeria Grafika. W Rzeszowie się nie zgubisz
|
|