|
|
|
Witam!!Złożyłam jakiś czas temu papiery do pracy w policji. W piątek mam spotkanie organizacyjne w Zaczerniu. Ciekawa jestem czy może ktoś jeszcze ze Stalowej wtedy tam się też wybiera?Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
hej
ja bylem jakies 2 tyg temu, termin egzaminow mam na sierpien ale dnia jeszcze nie znam, w legionowie, jak bedziesz miec w tym samym miesiacu to daj znac moze sie razem wybierzemy Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
mazan w Rzeszowie składałeś i do Legionowa cię wysyłają? Nie kierują już do Katowic?
|
|
|
|
|
Mazan ja też wybrałam testy w Legionowie. Jak będe znać termin to sie odezwęPozdrawiam
|
|
|
|
|
Mazan ja też wybrałam testy w Legionowie. Jak będe znać termin to sie odezwęPozdrawiam
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pytali mnie gdzie chce jechac, w katowicach juz bylem wiec teraz wybralem legionowo JP na 100 %
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|