NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
1 2 3 »
Spoty Andrzeja Szlęzaka, www.szlezak.com.pl
~~mientek1
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 15:48  
Widzieliście spoty Andrzeja Szlęzaka ??
www.szlezak.com.pl

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 15:48  

~~
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 16:32  
Ale ten Szlęzak to bucumiech

~~mientek1
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 16:43  
buc to jest ten kto nic mądrego nie potrafi napisać. Dla mnie to fajne profesjonalne spotyumiech

~~Don Pedro
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 16:44  
Stary kawaler mówi o naszych dzieciach nna basenie, nie wiem czy dobrze rozumiem podtekst... może Policja powinna się tym zainteresować.

~~
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 16:45  
znamy Twoje głupoty z prasy, coż Ci pozostaje napisać...

~~
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 17:10  
Ale sztuczne, uratował hutę ale jaja, hutnicy boki zrywają. Będzie basen budował, ta sama gatka od lat - sąd, akwapark, lotnisko, magistrat nowy, inwestorzy z Angli

~~Agata
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 17:22  
Ale faje te spoty szczególnie ten na basenieumiech

~~Agata
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 17:23  
nic tam nie słyszałam o ratowaniu huty tylko miejscach pracy> Kazdy słyszy co chce

~~
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 17:49  
symbolem współpracy z hutą jest droga którą nie można jeździćumiech) a spoty są tragiczne technicznie a treść to ta sama śpiewka faceta z wizją, wizjami jak u narkomana

~~
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 18:12  
W taki to cudowny sposób specjalista od propagandy mientek stał się kobietą Agatą, transwestytaumiech?

~~
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 18:14  
Widok Szlęzaka w kąpielówkach na tym basenie mógłby być piorunującyumiech chcemy Szlęzaka w kąpielówkach!!!!

~~Agata
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 18:20  
nie widziałeś wskakiwał tam do wodyumiech
To móiłam ja Agata - a ty co to kwestionujesz to kto??

~~Inka
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 18:20  
Ja Szlęzaka wolałabym w toplessumiech

~~Michal
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 19:05  
Szlezak klamie i obiecuje .Gabinety stomatologiczne w szkolach? to juz bylo przerabiane tylko ktory rodzic posle tam swoje dziecko.Dzisiaj kto dba o zeby leczy sie prywatnie,inny material,Znieczulenia itp.Co to znaczy obowiazkowe?Bujda.Z basenu dzieci korzystaja od lat.Niech nie czaruje.A jezeli on hute uratowal to ja jestem ksiadz..albo zakonnica.Niech powie co zrobil przez te 4lata .ile sciagnal dla miasta pieniedzy .Wymienia stale te 90 czy80 mln ktore pozyskala dla miasta poprzednia Rada .To szczyt dranstwa.Nieudacznik .Rozlozyl firme wojtek wylecial z Mosiru za pijanstwo(na wozku musieli go pijanego wywozic z pracy)A teraz znowu bedzie wyprowadzal miasto.Bywal w Urzedzie Kiedy chcial Ludzie nigdy nie mogli sie do niego dostac.Ignorant i gbur.Taka jest prawda.

~~Michal
ff
Wysłany: 24 Paź 2006r. 19:11  
Zapomnialem zapytac czy nastepny spot bedzie robiony w Romie ?Moze byc I na lawce przed lokalem To byl bardzo ciekawy widok. Czy bedzie dawal na piwo lubiacym wyoic na Ozecie i chylach jak 4 lata temu zeby na niego glosowali.Smiali sie z niego ze piwo wypili ale itak glosowac nie beda.

~~
ff
Wysłany: 25 Paź 2006r. 07:55  
z tego co wiem to szanowny Kotulski non stop wali wódę w Hutniku lub innych knajpach ze swoimi super doradcami

~~~...
ff
Wysłany: 25 Paź 2006r. 08:19  
Zapewniam ze poprzedni post nie byl od zwolennikow kotulskiego wiem ze on rowniez nie stronil od alkoholu.Ale wiem rowniez ze Szlezak pije ile wlezie.Niektorzy jego znajomi i sasiedzi obawiaja sie ze to moze byc juz chorobliwe.

~~oka
ff
Wysłany: 25 Paź 2006r. 11:05  
naprawde fajne i profesjonale spoty

~~piwosz
ff
Wysłany: 25 Paź 2006r. 21:35  
Co tam spoty Szlezak zaczal stawiac piwo zeby na niego glosowac

~~janek
ff
Wysłany: 25 Paź 2006r. 21:50  
Pare tygodni temu szlezak byl przeciwnikiem mieszkan komunalnych Mowil ze to wrzod komunalny teraz juz bedzie budowal Ale bajer!Klamie rowniez w sprawie huty To poprzednia rada przelozyla platnosc podatkow zeby huta dostala pieniadze na restrukturyzacje .teraz splaca.A szlezak wciska ludziom ciemnote o dziurze budzetowej .o pozyskanych dla miasta dotacjach na kanalizacje ,podskarpowa droge przez hute.On klamie jak z nut.Mam nadzieje ze ludzie nie dadza sie nabrac na te bajki.

~~Karol
ff
Wysłany: 25 Paź 2006r. 22:15  
Spoty przecietne Takie sztuczne mowienie bzdur o kandydatach jest juz nieaktualne.A po za tym kandydat byl nieprzekonujacy.Proponuje zeby nastepny zrobic mu w Romie To bedzie wiarygodniejszy.

~~Mieszkanka
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 08:21  
W Stalowej woli szlezak jest spalony Nic mu juz nie pomoze Nawet spoty.Robi jeszcze jakies malpie ruchy ale to mu nic nie da

~~Mieszkaniec
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 09:02  
Cos mi się wydaje że Szlęzak nie jest idealny ale jest najlepszy z tej całej 9

~~
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 09:37  
Najlepszyumiech raczysz żartować już chyba Wiekiera byłby lepszy niewiele mówi ale przynajmniej nie plaecie głupot

~~Kamil
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 13:35  
Chyba najlepszy w piciu i klamstwie.To nieudacznik ktory oszukuje i ignoruje ludzi.

1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »