NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 »
Spoty Andrzeja Szlęzaka, www.szlezak.com.pl
~~Wyborca
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 13:47  
Szlezaka nigdy nie ma w urzedzie .Mieszkancow ignoruje .Zachowuje sie wobec nich niekulturalnie czesto wychodza z gabinetu z placzem jezeli juz ich raczy przyjac.Miasto przestalo byc postrzegane w wojewodztwie ,w Warszawie.Przypisuje sobie sukcesy Rzegockiego kontynuujac rozpoczeye w poprzedniej kkadencji inwestycje 90%inwestorow w strefie to poprzednicy ,Pieniadze na podskarpowa,kanalizacje,rowniez Nawet plany modernizacji stadionu mial przygotowane i nic nie zrobil.Ludzie ocknijcie sie ten czlowiek nas oszukuje.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 13:47  

~~oka
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 14:00  
straszne brednie:(
a co ma do zaoferowanie Kotulski czy Sagatowska??|
Kotulski facet bez matury, który nigdy w życiu nie pracował-to jest kandydat??
Sagatowska wieczna dama od otwarć i przecięć wstęg- mizeza
Rzegocki - ma sprawę w sondzie i grozi mu 10 lat.
inni to tło
Szlęzak ma wizje nie ma go w UM bo nie siedzi na tylku tylko cięzko pracuje na to żeby coś dla miasta zrobić. nie jest ideałem ale jest to facet z głową i jest uczciwy.

~~Lukasz
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 15:27  
Szlezak uczciwy???? hehe smiechu warte buuuhahah!!!!! Ciezko pracuje???? chyba w romie jak pije i pozniej wynosza go bo sam nie moze sie na nogach utrzymacumiech Posmiewisko nie prezydent chyba ze bedzie kandydowal na wojta BOJANOWA tam sie nadaje chlopy lubia sie nachlac nawet czesto a to przeciez idealne warunki pracy dla obecnego przezydenta. Kolo bojanowa lasow duzo to jagodowy bojanow sobie zrobi. Co do jego wizji to ja tez bym mial wizje jak bym chodzil narabany co drugi dzien, stary takie wizje bym mial ze nawet sobie wyobrazic nie mozeszsmiech2 TAKIEGO MAMY PREZYDENTA!!! jak on zostanie druga kadencje to ja sie pakuje i spadam z tego miasta na 4 lata - takie jest moje zdanie. pozdr

~~Henryk
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 15:36  
Czy Rzegocki jest winny to sie dopiero okaze.Sprawa jest owiele ciekawsz niz ci sie wydaje bo za wszystkoim stoi Szlezak .Ludzie w koncu przestana sie drania bac i zaczna mowic prawde .Nie pomoze mu picie z... To klamca, oszust i pijaczyna.Tym razem nie dadza sie nabrac na klamstwa cwaniaka.
.

~~Roman
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 15:42  
My go w bojanowskich lasach tez nie chcemy bo tu cisza i spokuj.a poza tym ludzie tu pracowici,prawdomownii uczciwi,Szlezak do tych okolic nie pasuje.

~~Karol
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 15:47  
Wiem ze Szlezak ma wizje bo codziennie wraca zawalony do domu .Wiem rowniez ze juz zaczal stawiac dreszczom piwo jak 4lata temu.zeby na niego glosowali .

~~Jan
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 15:58  
Ciekawa byla wypowiedz Pychowskiego w Stelli.Mowil ile spraw zapiep...Szlezak.ile pieniedzy zalatwil dla miasta w wojewodztwie ,z Unii To kompromitacja.I jak zadluzyl miasto nie zeby pomoc hucie jak 4lata temu Rzegocki tylko z zaniedbania i zlego liczenia. To straszne na remont basenu i nowa niecke tez nic nie zalatwil,zrobil przetargi a miasto nie ma na to pieniedzy .To oszust ktory nas 4 lata zwodzil i oszukiwal,

~~Ewelina
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 15:59  
Wreszcie ludzie zaczynaja mowic o nim prawde .

~~Karol
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 18:17  
W radiu Rzeszow byla ciekawa debata naszych kandydatow.Szlezak nie dojechal bo pije w Romie.

~~Internauta
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 18:55  
Ten internet o zasiegu 100m od Urzedu to kielbasa przedwyborcza szlezaka Proponuje jeszcze zrobic miasteczko namiotowe przy Urzedzie .Cieplo niech zabezpieczy Szymonik z PEcu bo to kumpel,poniewaz zbliza sie zima I moze byc fajnie.

~~Lukasz
ff
Wysłany: 26 Paź 2006r. 23:08  
No to jak widac pana prezydenta nawet w Bojanowie nie chca a to chyba swiadczy o tym ze on to sie nadaje ale do romy na barmanaumiech Chociaz moze i to tez nie bardzo: niby od jednego koryta wtedy odejdzie ale przy drugim alkoholowym zostanie :-)
Zastanawia mnie tylko jedno dlaczego my mieszkancy Stalowej Woli mamy cierpiec za PIJAKA, WALKARZA, ..itd czy my zaslugujemy na to?? Odpowiedzcie sobie na to pytanie. Teraz mydli ludzom oczy swoimi osiagnieciami hehe smiechu warte na takie chodniczki to i mnie stacumiechlaweczki wzdloz JP II moim zdaniem troche poronione co mam siedziec przy najwiekszej ulicy w miescie i delektowac sie spalinami?? ktos tu chyba na pokaz cos robi i to w takich miejscach zeby bylo widoczne, szkoda ze nic konkretnego:/ A i jeszcze jedno widzieliscie bilbordy pana sz. przygladnijcie sie im a zobaczycie na nich dokladnie takie miasto jakie jest teraz czyli SZARE I BEZ ZYCIA!!! Taka wlasnie jest teraz dla mnie St.W. pozdr

~~Robert_Fila
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 08:51  
UWAGA! Wszyscy którzy na tym forum, poprzez niewybredne i naturalnie niereprezentatywne opinie ubliżą prezydentowi Andrzejowi Szlęzakowi zostaną namierzeni poprzez adres IP oraz a wnioski o ich ukaranie zostaną przedłożone w stalwowolskiej prokuraturze. Za wymieniony czyn grozi od roku do trzech lat pozbawiania wolności.

~~Piotr
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 13:43  
Przypomnij sobie co szlezak robil 4lata temu .SzSam wiesz ze wiele faktow podawanych w postach jest prawdziwych.Chyba nie zaprzeczysz ze Szlezak pije.Ze klamie przypisujac sobie dokonania poprzednika ile pieniedzy zalatwil dla miasta i jak pracuje.Zaznaczam ze nie jestem ze sztabu Kotulskiego Mozesz namierzac z przyjemnoscia sie z Toba spotkam polatach.

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 16:46  
Czy moze mi ktos jeden odpowiedziec na proste pytanie?

Dlaczego jesli tylu ludzi widzi czy widzialo przez te lata, ze prezydent niby (pisze niby gdyz osobiscie nigdy tego nie widzialem a ta opinie znam z postow na tym forum) tak strasznie pije to nic z tym nie zrobiliscie?????

Kazdy pracownik podlega jakiemus szefowi a prezydnt miasta nie jest w tym wyjatkiem. W momencie gdy przychodzi do pracy pijany lub pije w pracy wystarczy wezwac policję. Jeden raz, drugi, trzeci i bylo by po klopocie.

Dlaczego wiec te wszystkie teksty o piciu pojawiaja sie na miesiac przed wyborami??

Czy to jest tak, ze przez 4 lata macie w dupie to, ze prezydent pije, a w miesiac przed wyborami podnosicie wrzask na forach jaki z niego to nie jest rzekomy pijak!!!

Jesli pije w pracy to rowniez DZIEKI WAM bo na to pozwoliliscie, widzac to rzekomo codziennie!!!

Znajdzie sie choc jedna osoba, ktora stricte na pytania??

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 17:26  
zapytaj się radnego Pychowskiego dlaczego nie zadzwonił jak Szlęzak był pijany jak bela na zebraniu Spółdzielnii Mieszkaniowej...

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 17:39  
nie znam Pychowskiego i nie wiem co sie dzialo na spotkaniu spoldzielni wiec pytam sie ludzi na forum ktorzy wipisuja te posty o piciu

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 17:40  
mnie mówił mój Ojciec który był na tym spotkaniu Spółedzielców, że po pijanemu Szlęzak płakał do mikrofonu, że dziewczyna go rzuciła, to potwierdzą zapewne inni a to tylko jeden przykład

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 17:48  
w porzadku nie mam podstaw zeby nie wierzyc twojemu Ojcu, ale dlaczego w takim razie nic z tym nie zrobil??? nie przeszkadzalo mu to, aprobowal to, nie mial telefonu pod reka??? Sory ale nie moge pojac, ze cale miasto (jak sie okazuje) wie o tym, ze prezydent pije i cale miasto nic z tym nie potrafi zrobic???
70 tysiecy ludzi i nie ma ani jednego ktory przez 4 lata zglosilby to na policje lub do odpowiednich organów scigania.
W glowie sie to nie miesci, a teraz to kazdy na prawo i lewo wymadrza sie jak to szlezak nie pije, jedno nie idzie w parze z drugim nie uwazasz??

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 17:56  
Mój Ojciec niema komórki, widziało to przynajmniej 100 osób a czemu nikt nie zadzwonił nie wiem, tymbardziej, ze radni ze Spółdzielni krytykowali go na sesjach, nie wiem może bali się że zablokuje im jakieś sparwy ze spółdzielnią? Ja nie bywam w Urzędzie ale ludzie mówią, że to jego zachowanie to częsty przypadek i to nie przed kampanią tak mówią, od zawsze o nim. Sam nawet mówił, że jego problemy z alkoholem się skończyły, mówił to w mediach jakieś pół roku temu...

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 18:08  
Okej chociaz to zdaje sie byc marnym wytlumaczeniem, bo tak wnioskujac godzili si ena picie prezydenta w zamian za zalatwienie pozytywne pewnych spraw. W takiej sytuacji sa dla mnie jeszcze gorsi niz sam ten o ktorym rozmawiamy. Moim zdaniem teraz ci wszyscy co tak glosno wrzeszcza na ten temat powinni sie po prostu zamknac skoro przez 4 lata z tym nic nie zrobili, dodatkowo uwazam, iz jest to niezwykle wybiorczo potraktowana sprawa. Pan kotulski roniez nie nalezy do swietoszkow i to rowniez rzekomo popija(pisze rzekomo gdyz nie widzialem na wlasne oczy tego wiec nie moge stwierdzic na pewno, sytacje obu panow sa analogiczne). Jednak tylko w stosunku do jednego jest internetowa nagonka. Czyzby zamiast pijaka chcieli wybrac drugiego pijaka??? a za 4 lata powtorzyc ta spiewke o piciu??

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 18:14  
Kotulski pije tyle co większość ludzi i nie w pracy co akurat tu jest znamienne u Szlęzaka to chorobliwe sam o tym mówił, a to że jego sztabowcy starają się w tym względzie zrównać obu Panów i jak mi się wydaje w Twoim poście to im się udało, to już sztuka. Złodziej przecież w powiedzieniu krzyczy łapaj złodzieja...

~~Obserwator
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 18:44  
Chcialem tylko dorzucic wczorajsza wizyte Szlezaka na spotkaniu SIP Stowarzyszenie Inzynierow...Przyszedl pijany wygladalo to niezbyt ciekawie.Fakt.

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 18:57  
z tym zlodziejem to prawda, tylko kto tak naprawde jest tym zlodziejem?
Czy ten ktory sie do tego otwarcie przyznaje czy ten ktory glosno o tym krzyczy, zeby zagluszyc wlasne zlodziejstwo??

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 19:03  
Coś mi się wydaje, że Twoje zaangażowanie po stronie Szlęzaka jest niemałe jak zadajesz takie pytanko

~~Janusz
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 21:11  
A ja chcialem tylko powiedziec p.Szlezakowi ze kto mieczem wojuje ten od miecza ginie.Historia kolem sie doczy i nieudacznictwo tylko do pewnego czasu da sie ukryc Wychodza na jaw klamstwa i dranstwo.

« 1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »