|
|
|
POlecam ten portal karzdemu. Jako jedyny w mieście jest żetelny i pisze prawdę o Stalowe Woli i POlityce. Nie można wierzyć oszczercą że jest tutaj cenzura. Nie ma! Nie było! I nie będzie!
Tylko z naszą partiom PO ten kraj wyjdzie z kryzysu. Pamiętajcie o tym na wyborach! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT POlecam ten portal karzdemu. Jako jedyny w mieście jest żetelny i pisze prawdę o Stalowe Woli i POlityce. Nie można wierzyć oszczercą że jest tutaj cenzura. Nie ma! Nie było! I nie będzie! Tylko z naszą partiom PO ten kraj wyjdzie z kryzysu. Pamiętajcie o tym na wyborach! widzę towarzyszko, że zmieniłaś nick. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
i mnie sie czepiaja o analfabetyzm
a tu uczciwy ziom/ziomalka bez edytora |
|
|
|
|
Nie zbaczajcie z tematu. Już za kilkanaście godzin społeczęństwo Trójmiasta dowie się jaka chołota pracuje w Policji.
Będzie to znaczące wydarzenie, któte wpłynie na zmianę światopoglądu wielu ludzi. To właśnie w Stalowej Woli rozpocznie się proces naprawy tego Państwa. O tym wydarzeniu będą pisac w podręcz nikach historii! |
|
|
|
|
Pi-not dawaj teraz do 6 rano cie nie aresztują:-)))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Aresztują? !!!
Oni teraz wszyscy mają sraczkę i nie są w stanie wyjść z komendy! Mogą sobie co najwyżej ... Areztowanie mnie - to dopiero byłaby frajda! Cały świat o tych baranach i ich nadużyciach by mówił: od Chile pod Australię... Nikt mnie nie aresztuje. Rozgłos byłby jeszcze większy. |
|
|
|
|
CYTAT Już za kilkanaście godzin społeczęństwo Trójmiasta dowie się jaka chołota pracuje w Policji. Tak właśnie, niech całe Trójmiasto wie . CYTAT To właśnie w Stalowej Woli rozpocznie się proces naprawy tego Państwa. O tym wydarzeniu będą pisac w podręcz nikach historii! Będzie z tego albo jakiś niezły skecz, albo zupełny suchar ;). Jakby jednak ten pi-not coś tam wydukał to niech to ktoś skopiuje i gdzieś to wklei, żeby zostało ku potomnym i żebym wieczorem jak włączę, kompa miał jakąś rozrywkę . |
|
|
|
|
WyborcoPO
Czy mógłbyś napisać coś o sobie? Co cię skłania do zakładania kolejnych kont i trollowania na tym forum? Pytam ot tak, z ciekawości. Jedyne logiczne wytłumaczenie jakie mi przychodzi do głowy to że w szpitalu psychiatrycznym w Jarosławiu czy Tworkach założyli pacjentom neostradę i poradzili wylewać frustracje w internecie. Bez obrazy. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Jak wogule śmiesz krytykować moje wykrztałcenie!!!!!
Zachęcam do wstępowania w szeregiiii młodych demokratuff. Jesteśmy przyszłościom tego kraju. |
|
|
|
|
Wybory powszechne i system partyjny to przeżytek. Przede wszystkim powinny być wyory na Komendanta Policji, na Prezesa Sądu, na Prokuratora Rejonowego itp. Całe to wowarzystwo wyżej wymieniowe i reszta tej całej nomenklatury, Drogie Społeczeństwo, ma was tam głeboko w d... bo od was nie zależy i traktuje was jak śmieci, jak zło kionieczne.
Tak więc przestańsie mi tu ględzić o jakiś PO i innych PISach. Powiedzcie lepiej, kiedy najbliższe wyboryu na Komendanta Powiatowego i kto w nich startuje... |
|
|
|
|
Narzekacie na Szlęzaka, ale ten przynajmniej wygrał jakieś wybory i ma mandat. A Pawełko co wygrał? Chyba w cymbergaja z gajowym...
|
|
|
|
|
wyborca PO
brachu za ciebie bany zbieram, obiecuje dobiore ci sie do dupska , wyluzuj albo pozegnaj sie z ITB, młody_demokrata panoramix gorzej niz dzieciak |
|
|
|
|
co chcesz ujawnic malipulancie,to co juz wszyscy dawno wiemy?tylko uwazaj bo mirek 777 czycha
|
|
|
|
|
kris8010
do mnie to > ?? |
|
|
|
|
co do ciebie??bo nie kumam ty jestes tez mirek?
|
|
|
|
|
Większośc ludzi niestety nie wiem jacy to szubrawcy. Wiedzą to ci, którzy mieli z nimi do czynienia.
Większośc społezceństwa ogląda w telewizji sędzię Annę Marię Wesołowską i inne tego typu durnoty i żyje w iluzji. Podstawa to informacja. Tyle na razie można zrobić. Informować. Mam nadzieję, że własnie w Stalowej rozpocznie się nowy ruch. |
|
|
|
|
kris8010
no nieee co ty pi-not ban ? zlamales regulamin a wesoloska ? co w tym zlego aby uczyc "polskich wiesniaków" prawa za darmo masz w tv, po co za studia palacic 20-30 tys i aplikacja kolejne 40-100 tysi ? ehhhh |
|
|
|
|
pinot ta nowy ruch sieg hal adolfie stalowej woli powodzenia nie wiesz n a co sie porywasz ale zycze powodzenia nie mój kraj polska nie mój problem goog luck
|
|
|
|
|
prawo dla bidoli , sadze ze uczciwie
|
|
|
|
|
co masz na mysli prawo dla bidoli???
|
|
|
|
|
Pituch co ty tak frędzla liżesz dyżurny samozwańczy moderatorze??Widzę,że dla Ciebie dostanie moda to jakiś priorytet, jak się mylę to mnie naprostuj.
Co chcecie od tego pi-nota, nikt nie wierzy a temat sie ciagnie dalej , poczekajmy na efekt, ja osobiście chciał bym aby ktoś ujawnił jakieś niesmaczne info na temat stalowowolskiej policji. Choć znając życie ,ja to ktoś wyżej napisał może być to suchar oby nie |
|
|
|
|
Z materiałami, które juz za kilka godzin ujawnię powinien się zapoznać każdy kierowca. Przekona się, co może zrobić z człowiekiem jakiś prosty krawężnik po roku służby.
Sytuacja, staje się już zupełnie beznadziejna, gdy jest to krawężniczka, do której smali cholewey jakiś adorator z oficerskimi szlifami. |
|
|
|
|
Za kilka godzin finał będzie taki
POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
za kilka godzin to znaczy za ile bo chciałbym choć przeczytać zanim zostanie usunięte a wybieram się na basen
Errare humanum est. |
|
|
|
|
Szanowny Stary komuchu. Sytuacja obecnie wygląda znacznie gorzej niż za Twoich czasów. Znacznie gorzej. Za Twoich czasów milicja nie była tak bezkarna, rozpasana i arogancka jak obecnie. Wówczas przynajmniej ktoś nad milicją stał i jeśli chciał, to przyprowadził ją do porządku. Dzisiejsza Policja to państwo w państwie.
|
|