|
|
|
Widzę, że musieli Ci wczoraj wieczorem coś zrobić, że w niedziele z rana zakładasz taki temat -D.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sory. Nowy temat załozył się przypadkiem. Źle kliknąłem. Jesli admin jest w stanie to niech te wątki połączy
|
|
|
|
|
kolego no NAPISZ CO MASZ NAPISCAC BO CZEKAM JUZ 2 DNI !!! I NIC NIE MA A MIAŁO BYC MOCNE -- kiedy w koncu ( godzina ) opublikujesz to o czym mówisz przez 2 dni
|
|
|
|
|
Tak jak powiedziałem: o 13.30.
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
IH8U
co wy z tym modem znowu, opie.... mnie ja opie.... was w imie regulaminu ot tyle proste z nudow cos 3ba robic |
|
|
|
|
No to już wiem na którą szykować obiad
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Tekst będzie dość długi - musze sprawę wyjaśnić w miarę dokładnie.
Tym, którym drukowane szkodzi radzę przeczytać tylko punkt 8 czyli ostatni. |
|
|
|
|
Została jeszcze godzina i wszystko stanie się jasne. Niezależnie co z tym tekstem zrobi Redakcja Stalowego Miasta - tekst będzie się wyświetlał na 1 miejscu na wszystkich wyszukiwarkach i to już w 5 minut po jego opublokowaniu.
Zatem bez obaw. |
|
|
|
|
Pi-not - jestem ciekaw o co chodzi, ale jak na mój gust, próbujesz sztucznie podgrzać atmosferę. Być może, to jakaś marna prowokacja.....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Zdziwię się i to bardzo jak tak nie będzie;d
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
z tego wszystkiego to i ja powoli myślę, że to będzie klops
pierdziele nie czekam idę na basen pozdro! jakby było coś wartościowego to skopiujcie, bo mogę mieć prośbę wieczorem Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT tekst będzie się wyświetlał na 1 miejscu na wszystkich wyszukiwarkach i to już w 5 minut po jego opublokowaniu. Cudotwórca, magik, szef wszystkich szefów . Widzę, że to będzie kompletny suchar. |
|
|
|
|
Tekst będzie miał jednak aż 9 punktów. Kogo męczy czytanie, niech przeczyta jedynie ostatni 9 punkt.
|
|
|
|
|
To ty jeszcze piszesz ten tekst ?
|
|
|
|
|
Właśnie skończyłem go pisać. Tekst jest już w internecie pod dwoma adresami. Za kilkanaście minut pojawi się tutaj w kategorii artykuły.
|
|
|
|
|
A pod jakimi adresami wyslij na pw??
|
|
|
|
|
to wklej te linki che poczytać
|
|
|
|
|
Tekst został opublikowany w kategorii artykuły. jest ponadto pod następującymi adresami:
http://niepo(...)go-lub-f oraz http://prawo(...)ives/731 |
|
|
|
|
Na razie mnie nikt nie aresztował...
|
|
|
|
|
Nic specjalnego. Tak działa nasza "Milicja" i dużo wody upłynie zanim to się zmieni. Życzę powodzenia pokrzywdzonemu. Zwycięstwa nie wróżę.
Rzeczywiście sztuczne podgrzewanie atmosfery...... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Żadna rewelacja normalna praca nie tylko naszej policji a w całym naszym kraju,tylko gnębienie przez polityków bzdurnymi ustawami i podatkami przez policjantów mandatami,prywaciarzy żerujących na pracownikach i jak na to wszystko wyrobić?Ciekawe kiedyś coś pęknie w u gnębionym narodzie?Mówią,że za PRL-u było źle kto pamięta to niech sam oceni czy przedtem było lepiej czy o to co dzieje się w Polsce teraz walczyliśmy z komuną czy nas po prostu wykorzystano?
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
Cały ten tekst czytałem w marcu na jednym z ogólnopolskich portali.... Więc żadne mi to wielkie HALO. Myślałem, że napiszesz coś o sprawie Śnioosa bądź tego pieska z drogówki co go zatrzymali w zeszłym tygodniu w Rozwadowie. (jak na razie sprawa została poruszona tylko w tygodniku Sztafeta). A cały ten artykuł to nic wielkiego, a poza tym nie Twój, i na dodatek przeterminowany.
Dla mnie wielka porażka. :( Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Eeee słabe. Oczekiwałam czegoś lepszego, nawet godzinę obiadu przestawiłam by ciekawostki poczytać. Nie popisałeś się.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Tekst jest nowy, bo pisałem go dzisia. Niektóre wątki zdarzenia były wcześniej opisywane. Wątek głóqny nie był dotychczas poruszany.
A czy tekst jest słaby?... Zobaczycie jaki będzie efekt... |
|
|
|
|
to zes ujawnił ze hoho,a wiesz kto zlecil porwanie olewnika? bo ja tak i to jest dopiero cos
|
|