NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
«« « ... 7 8 9 10 11 »
zumba ... jest w stalowej??, zumba....
ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 18:47  
Ha!

Założyłem profil specjalnie dla WAS Zumbowicze!
Nieźle się ubawiłem zagłębiając się przez 9 stron w tę niezwykle pouczającą lekturę.
Więc tak:

1. Moda na zumbę jest niezwykła - o tym wszyscy wiedzą. Przecież trzeba iść z duchem czasu i podążąć za modą. Każdy mieszkaniec prowincji to wie!
2. Instruktorem Zumby może zostać każdy więc niedługo może i ja zrobię kurs ;-)
3. Nie będę ukrywał, że cenię i szanuję panią Martę za PEŁEN PROFESJONALIZM ORAZ PRZYGOTOWANIE TEORETYCZNE I PRAKTYCZNE
4. Pan Marek ma wykształcenie gastronomiczne (nie wiem czy piekarz czy masarz). Zrobił sobie chłopina kilka "kursów" i prowadzi (-ił) różne zajęcia taneczno - ruchowe. Ale co tam - przecież każdemu można. Nie krytykuję oczywiście pochodzenia oraz wykształecenia (chociaż na to drugie można mieć wpływ podobno). Ja na przykład niedługo będę miał w kieszeni papiery świadczące o tym, że mogę prowadzić zajęcia pt. " Jak Wygrać Wybory"
5. Mam wrażenie, że zaciekli "obrońcy" wspomnianego pana Marka to profil: 30-40 lat, rycząca (-y), problemy w małżeństwie, niewinne zauroczenie niezwykle męskim profilem prowadzącego
6. Hm - mógłbym długo prowadzić swój osobliwy monolog. Odpuszczę Wam jednak tych przydługich wywodów życząc Wam jednocześnie Szanowni Zumbowicze duuuuuużżżo radości z modnej Zumby.

Pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 18:47  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 19:15  
NewNew - widze ze znasz moja kariere zawodowa lepiej niz ja ... wiec moze napiszesz o mnie ksiazke z moja biografia ?? nie wiem tylko czy zatrzymales/las sie na liceum jakie konczylem czy masz tez informacje co do moich studiow ... i kursow jakie miedzy czasie pokonczylem ?? jesli chcesz to chetnie udziele ci wywiadu a moze i jakas biografie moja napiszesz ... powiem szczerze ze delikatnie draznia mnie tacy ludzie jak ty - bo cos wiesz cos slyszales/las ale jak zawsze to bywa zapomniales/las dopytac u zrodla ... w takim razie pozdrawiam i zycze powodzenia w dalszym drazeniu tematu i wypowiadania sie na na temat o ktorym wcale nie masz pojecia... sciana no ale coz - to juz chyba taka mentalnosc polakow, nie boje sie krytyki jesli jest ona podstawna a tym bardziej nie powinienes oceniac ludzi ktorzy chodza na tego typu zajecia - po fakcie jaki zaistnial ze jest w stalowej juz 3 instruktorow zumby ludzie maja porownanie i wybiora sami tam gdzie jest im lepiej i gdzie chca chodzic ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 20:22  
oooo Jersey ma drugie konto!!!!umiechumiechumiech

Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 20:25  
CYTAT
oooo Jersey ma drugie konto!!!!umiechumiechumiech

Zastanów się co Ty piszesz sciana
To samo moge powiedzieć ,że Ty masz 10 kont i gadasz tu sama ze sobą i podbijasz temat - więc wara ode mnie zblazowany trybiku chytry

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 20:40  
Zgadzam się z Markiem.. NewNew jeśli nie chcesz chodzić na te zajęcia to po prostu nie wypowiadaj się w temacie, na który widać nie masz co powiedzieć (chodzi mi o sensowne wypowiedzi). To jest temat założony odnośnie zajęć zumby, a nie oceniania wykształcenia Pana Marka :/ zresztą czy jest piekarzem, kucharzem, czy jescze kimś innym z zawodu to mnie to nie interesuje..interesuje mnie to, że świetnie sobie radzi z prowadzeniem zajęć i potrafi zarazić inne osoby do zabawy w zumbe umiech więc Panie Marku jesteśmy z Panem (myślę, że nie tylko ja smiech2) pozdrawiam i do czwartku ;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 20:43  
uuuuu ciiiii Jersi ma okres......

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 20:45  
CYTAT
uuuuu ciiiii Jersi ma okres......

ilumi nie mam - nie mieszam sie już do waszego tematy - możecie zachwalac , zachwycac i sobie przyklaskiwać - tylko jak ktoś was pojedzie to nie piszcie ,że to ja z innego konta - bo to bzdura zaklopotany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 20:58  
kurczę...to rzeczywiście nie Ty......newnew ma pięknie opanowane zasady worda, eh..... a już myślałam, że zrobię karierę jako detektywumiechchytry

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 20:59  
CYTAT
Ha!

5. Mam wrażenie, że zaciekli \"obrońcy\" wspomnianego pana Marka to profil: 30-40 lat, rycząca (-y), problemy w małżeństwie, niewinne zauroczenie niezwykle męskim profilem prowadzącego

NN

30-40 - bingo, problemy w małżeństwie - zonk!!

Czy to źle,że zumba jest modna i że lepiej jest się ruszać w ogóle niż wcale?
Zauważ,ze nie każdy preferuje siłkę sciana
Masz problem z tym,że kobiety dbają o kondycję przy dobrej zabawie?
Dla mnie zakładanie nowego konta, aby pieprzyć bzdury byłoby NONSENSEM zaklopotany
Dla mojej przyjemności możesz zrobić nawet kurs obierania cebuli na OXFORDZIE, jeśli z tego wyżyjesz i będziesz się przy tym świetnie bawić, to nic tylko pogratulować ok
Puki co - żyj i daj żyć innym umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 21:10  
CYTAT
Zgadzam się z Markiem.. NewNew jeśli nie chcesz chodzić na te zajęcia to po prostu nie wypowiadaj się w temacie, na który widać nie masz co powiedzieć (chodzi mi o sensowne wypowiedzi). To jest temat założony odnośnie zajęć zumby, a nie oceniania wykształcenia Pana Marka :/ zresztą czy jest piekarzem, kucharzem, czy jescze kimś innym z zawodu to mnie to nie interesuje..interesuje mnie to, że świetnie sobie radzi z prowadzeniem zajęć i potrafi zarazić inne osoby do zabawy w zumbe umiech więc Panie Marku jesteśmy z Panem (myślę, że nie tylko ja smiech2) pozdrawiam i do czwartku ;)

Zgadzam się z Tobą Juta umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 21:11  
CYTAT
CYTAT
Ha!

5. Mam wrażenie, że zaciekli \\\"obrońcy\\\" wspomnianego pana Marka to profil: 30-40 lat, rycząca (-y), problemy w małżeństwie, niewinne zauroczenie niezwykle męskim profilem prowadzącego

NN

30-40 - bingo, problemy w małżeństwie - zonk!!

Czy to źle,że zumba jest modna i że lepiej jest się ruszać w ogóle niż wcale?
Zauważ,ze nie każdy preferuje siłkę sciana
Masz problem z tym,że kobiety dbają o kondycję przy dobrej zabawie?
Dla mnie zakładanie nowego konta, aby pieprzyć bzdury byłoby NONSENSEM zaklopotany
Dla mojej przyjemności możesz zrobić nawet kurs obierania cebuli na OXFORDZIE, jeśli z tego wyżyjesz i będziesz się przy tym świetnie bawić, to nic tylko pogratulować ok
Puki co - żyj i daj żyć innym umiech

Pod tym też się podpisuję.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 22:30  
a tak wogóle to nasyłanie szpicli ze szkoły, w której Pan Marek pracował robi się trochę przesadne :/

takie mały apel do Pana właściciela merengue: niech się pan pogodzi z utratą klientów jezyk i przestanie być taki chciwy jezyk i życzę zdrowia (psychicznego) jezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 22:41  
wiecie co pisze do tych zawistnych i zazdrosnych ludzi.Czytałam od samego początku wszystkie posty i nie rozumiem po co szkodzicie komuś kto radzi sobie dobrze w życiu i stara się jak może zeby rozbawić zumbowiczki.Chyba jestescie bardzo nieszczesliwi w zyciu a przez to nie potraficie sobie poradzic z własnymi kompleksami i nieudolnoscia.Zycze wam wiecej szczescia i radosci.pozdrawiam zumbowiczka

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 23:11  
a przez chwile na forum było tak spokojnie :/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2011r. 23:13  
jak tak dalej pojdzie to zaczne sie wstydzic ze kocham Zumbe !! W K U * W I A mnie to!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 00:56  
NewNew ja bym dodal do tego wszystkiego co napisales/as ze wszystkim samotnym kobietom i tym ktorym sie nie uklada 30-40 ktore do niego chodza do karnetu dodaje xero swojego 24,5 cm k...a ;] nie wiem ile w tym prawdy(wyksztalcenie kierunkowe marka/pana marka/ Pana Marka) i mam to kolo d...y ale czlowieku kto dzis dzisiaj pracuje w zawodzie ? ktos kto lubi swoj zawod, albo ktos kto zlapal sie w nim czegokolwiek i nie ma odwagi tego zmienic, jezeli klient jest dobry w tym co robi mogl konczyc szkole nawet w sraniu na odleglosc, kim jest malysz skoczkiem, kierowca czy dekarzem ? boruc bramkarz/pilkarz czy mechanik samochodowy, james blunt - oficer jej krolewskiej mosci czy piosenkarz, uklon dla dzerdziego co by mogl pr....ebac posta, Robert T. Kiyosaki marines czy autor ksiazek ?;] a wreszcie to gdzie sie mial tego nauczyc wymien jedna ye...a szkole gdzie mozna zrobic magisterke z zumby, k..wa idac tym tokiem myslenia to nie powinnismy uzywac pieniedzy tylko ryby kupowac nawet nie od wedkarzy tylko od rybakow z cieplej ;] ida bawia sie wyskakaja czy co tam sie robi, odpowiada prowadzacy i nic nikomu do tego ;] btw mozna to cos robic z bolacym biodrem czy raczej nie bedzie wskazane ? ;]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 07:31  
oj widzę że kogoś bardzo boli to gdzie chodzimy na zumbę...czyżby to ten reklamowany nowy wymiar zumby wiadomo gdzie?
New new...nie obrażaj nas, nic ci do tego ile mamy lat i gdzie chodzimy na zumbę...a chodzimy tam gdzie chcemy, wolny kraj, wolny wybór

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 07:57  
Nettka masz zupełną rację. Nie potrafię zrozumieć zawiści niektórych ludzi, którzy za wszelką cenę starają się oczerniać i obrażać innych. Szukać nie wiadomo czego, zamiast cieszyć się z tego że ktoś odnosi sukces. Ta nasza polska małomiasteczkowa mentalność. Mam nadzieję że tacy są już na wymarciu i będzie ich coraz mniej. Ja na zumbę i tak będę chodzić bo to mi daję energię i radość oraz dobre samopoczucie no i zawsze trochę spalonych kalorii smiech2 A kto chodzi gdzie i do kogo to nie jest istotne. Tylko nie rozumiem dlaczego new new tak uwziął/eła się na Marka. Dlaczego nie pisze biografii na temat innych instruktorów Zumby. Jest przecież jeszcze Pani Marta i Pan Adam ???

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 08:03  
cool girl Spokój ma tu być to raz chytry a dwa :
naya11
haniaa
ilumi

albo przestaniecie nabijać posty i dostosujecie się do tematu i regulaminu tego forum albo następne Wasze posty nie na temat i bez edycji będa kasowane
mlotekmlotekmlotek

chytry Miłego dnia Wam życzę chytry

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 09:13  
a ja za co?????????umiechumiechumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 11:09  
Nie my zaczęłyśmy ale niech będzie umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 11:10  
mam pytanko - czy w czwartki i piątki zmieniły się lokalami czy nie?
Czwartek - 12, piątek- podleśna?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 11:30  
P.Marku dzięki zwolenniczkom robi sie wokół Pana "gorąco i głośno" i myślę że nie jednemu się to nie podoba.Pierwsze co bym zrobił na pana miejscu to zarejestrował firmę , zapłacił ZUS , Zaiks i Stoart, bo Zumba zniknie szybciej niz sie pojawiła.
Pozdrawiam zwolenników Zumbygood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 12:33  
Narazie jest jak było w czwartek przedszkole o 19.30 piatek podlesnia o 19.00 umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 15:16  
CYTAT
P.Marku dzięki zwolenniczkom robi sie wokół Pana \"gorąco i głośno\" i myślę że nie jednemu się to nie podoba.Pierwsze co bym zrobił na pana miejscu to zarejestrował firmę , zapłacił ZUS , Zaiks i Stoart, bo Zumba zniknie szybciej niz sie pojawiła.
Pozdrawiam zwolenników Zumbygood

Z tego co wiem, to pierwsze co zrobil Marek to zarejestrowal dzialalnosc...

jeju az strach sie bac tego co bedzie dzialo sie na forum, gdy na miesicie pojawiaja sie reklamy Zumby Marka np: "Stara Zumba w Dobrym Stylu" ... "zazdrosnicy" beda nam wydrapywac oczy za zmiane szkoly... Dziecinne to takie!
Zumba to swietna zabawa, nie psujcie nam jej!!
ZADOWOLONA Z ŻYCIA DWUDZIESTKA cool girl

Prywatna wiadomość 

«« « ... 7 8 9 10 11 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »