|
|
|
ja mysle ze niedrogo bedzie a najlepiej zapytac Marka badz pojawic sie w poniedzialek i sie okaze ale na pewno nie beda to pieniadze wyrzucone w bloto
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dokładnie, o to samo proszę - kwota za jedno wejście - ponieważ niew iem czy dziewczynie sie to spodoba - i gdzie się opłaca takie zajęcia - trenerowi/prowadzącemu zajęcia do ręki ?
|
|
|
|
|
Kwoty za zajęcia zumby nie są zatrważające.
W Merengue jednorazowe wejscie 15 zł, karnet na 8 wejść 60 zł A jak u Marka teraz po "rewolucji"? Myślę,że podobnie. |
|
|
|
|
ilumi czy jak ci tam chodzi narzeczona ale mamy jedno (to) konto i zaraz byłoby zdziwienie że vincenty czyli facet był na zumbie skoro nie było tam żadnego pana... to tak w kwestii wyjaśnienia.
wszystko jasne? hehe |
|
|
|
|
caly czas mysle nad cenami karnetu jak i jednorazowego wejscia, jedno jest pewne nie beda to wielkie pieniadze a napewno warte zabawy zapraszam jeszcze raz na zajecia w poniedzialek - ps, u mnie na zajeciach bywalo 3 panow na jakies 80 kobiet, tak ze warto napewno ( no oczywiscie w tym wszystkim nie licze siebie ) pozdrawiam
|
|
|
|
|
CYTAT witam, napiszcie ile kosztuje jednorazowe wejście na zajęcia do pana Marka, gdyż od samego czytania postow chciałoby sie spróbować, a na pierwszy raz nie chciałabym karnetu kupować bo nie wiem czy dam radę ;-) pozdr Bartu... napeno to nie bedzie wielkia kwota - wiec zapraszam w poniedzialek ... |
|
|
|
|
Jesli 15 zl to nie jeswt cena zatrwazajaca za jedno wejscie to jaka kwota nia jest ....50? Przeciez to zlodziejstwo w czystej postaci, drozej jest chyba tylko w Warszawie. Ludzie czy Wam rozumy odjelo czy po prostu piszecie posty dla szkoly tanca bo chyba tak jest z tego co widze. Poza tym zgodze sie ze p. Marta nie nadaje sie do wszystkiego co usiluje robic a tak faktycznie to powinna sie zajac tym co robila na poczatku , czyli KARATE bo reszta to kompletna porazka. Ludzie nie dajcie sie okradac za godzine tanca przy muzyce latino 15zl!!!!!!!!!CHORE.
|
|
|
|
|
No tak 15 za 1 wejscie, ale podziel sobie ile wychodzi w karnecie , to chyba nie takie trudne, poniżej 10 zł, a to juz chyba rozsądna kwota.
Ps. nie jestem ze szkoły Merenge i jak już wcześniej pisałam, wykorzystuję karnet i spadam do Marka. |
|
|
|
|
Babyboy - ja jeszcze ani razu nie powiedzialem ze u mnie pojedyncze wejscie bedzie kosztowalo 15zl, taka cena ma szkola merengue a nie ja ...
CYTAT Jesli 15 zl to nie jeswt cena zatrwazajaca za jedno wejscie to jaka kwota nia jest ....50? Przeciez to zlodziejstwo w czystej postaci, drozej jest chyba tylko w Warszawie. Ludzie czy Wam rozumy odjelo czy po prostu piszecie posty dla szkoly tanca bo chyba tak jest z tego co widze. Poza tym zgodze sie ze p. Marta nie nadaje sie do wszystkiego co usiluje robic a tak faktycznie to powinna sie zajac tym co robila na poczatku , czyli KARATE bo reszta to kompletna porazka. Ludzie nie dajcie sie okradac za godzine tanca przy muzyce latino 15zl!!!!!!!!!CHORE.
|
|
|
|
|
15 zeta za godzine jesli tylko chcesz sprobowac to wcale nie tak duzo, a jesli wydaje ci sie za drogo to wykup caly karnet i napewno bardziej na tym skorzystasz a jesli uwazasz ze to co sie pisze na forum to brednie to po co wogole tu zagladasz i to wszystko czytacz ? A u Marka wcale drogo nie jest i ja napewno skorzystam i od poniedzialku ide na zajecia do niego bo swietnie prowadzi zajecia z zumby
|
|
|
|
|
Prosiłbym o aby ktoś po poniedziałkowym treningu rzucił w temat pewniejsze info dotyczące treningów i konkretniej ceny za jedno wejście i kartnet, dzięki
|
|
|
|
|
Spoko nie ma sprawy...
|
|
|
|
|
JerseyShore - otoz cenny przedstawiaja sie nastepujaco ... jednorazowe wejscie - 10zl, karnet na 8 wejsc - 49.90 , jesli przyjdziesz na zajecia i spodoba ci sie ten sposob treningu i bedziesz chcaiala wykupic karnet to wystarczy ze dolozysz roznice miedzy jednarozowym wejsciem a calym karnetem.Do tego raz w miesiacu bede losowal 2 nagrody: 1 to kanet gratis na caly miesiac,a 2 to rabat w wysokosci 50% na zajecia. W tym wypadku mysle ze nie ma co sie zastanawiac tylko trzeba sie ruszac razem z nami Zapraszam jutro na 19.oo na zajecia w liceum katolickim na podlesnej pozdrawiam
|
|
|
|
|
To mi się podoba - dobre, konkurencyjne ceny - więc jeżeli wejdę jutro za 10 zł i mi się spodoba to później moge dokupic karnet na kolejne 7 wejśc już za 39,90 dobrze pomyślane !
|
|
|
|
|
i jeszcze jakieś zniżki, w merengue kobiety chodzą na salsę, zumbę i ani grosza taniej nie ma...tu mi się już podoba
|
|
|
|
|
No proszę, super pomysł Bardzo podoba mi się ta promocja.
Merengue niech się schowa |
|
|
|
|
A zajęcia tylko w poniedziałki?
|
|
|
|
|
Nie no na pewno nie tylko w poniedzialki w inne dni pewnie tez sie beda odbywac zajecia a z tego co widac i slychac dosyc sporo osob jest zainteresowanych wiec moze zajecia beda codziennie zobaczymy
|
|
|
|
|
Szkoda, że nie mogę iść na tą zumbę. Nie wiem czy będzie to możliwe, aby zapisać się dopiero w połowie grudnia lub w styczniu. Mam ogromną prośbę o informację jak było na zajęciach, tylko jeżeli istnieje taka możliwość to wolałabym aby informacja pochodziła od osoby niezaangażowanej promocją pana Marka. Piszę tą uwagę wyłącznie dlatego,że czytając ostatnie wpisy odniosłam takie wrażenie (bardzo aktywnie udzielały się 3 bądź raptem 4 osoby), a z tego co pisał Marecki na zajęciach bywa 80 osób. Jeszcze raz proszę o info po zajęciach.
|
|
|
|
|
zula273 - a i owszem na zajeciach w sumie pojawialo sie ok 80os, ale podzielonych na 3 grupy - choc nie ukrywam ze bywaly dni gdzie jednorazowo bylo ok 50os, jednak nie mnie to oceniac ... teraz podejrzewam ze ludzie sie podziela na zwolennikow i przeciwnikow moj osoby czy tez szkoly tanca ... a co do zapisania sie to jak najbardziej mozna zapisac sie w kazdym momencie na tego typu zajecia z tego wzgledu ze sa to zajecia ktore sie nie zazebiaja z poprzednimi, tak ze jesli bedziesz miala ochote to zapraszam ... no chyba ze masz czas dzisiaj i chcesz tylko popatrzec to rownizez nie widze przeciwskazan ... pozdrawiam ...
|
|
|
|
|
zula mam nadzieję, że sama zobaczysz, że zajęcia z Markiem to wielka dawka pozytywnych emocji i trudno nie komentowac różnic pomiędzy zajęciami prowadzonymi przez niego a resztę z merenque....tym bardziej, że zostaliśmy zaskoczeni zmianami (a kto je lubi?), całe szczęscie tylko po dwóch miesiącach zajęc! poza tym denerwujące troszkę, że piszą przy wejściu do szkoły NOWI, LEPSI INSTRUKTORZY!!!! Rozumiem reklama reklamą ale to po prostu nieprawda
PS. Nie jestem koleżanką Pana Marka ale z chęcią nią zostanę;) Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
ilumu lepiej żeby każdy się przekonał na własnej skórze z którym instruktorem woli chodzić na zajęcia - bez sugestii ...ponieważ ktos może pomyśleć ,że przez swoje animozje tak bardzo chwalisz Pana Marka
|
|
|
|
|
JerseyShore prawie jak zwykle masz rację trudno pokazac obiektywizm w postach- będąc incognito;)
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Zula z pewnością mogę powiedzieć, że u Marka na zumbie jest magicznie - po prostu super, a byłam tylko raz.
Nawet kupiłam karnet na następne zajęcia. Pojechałam za tydzień, zajęcia z inną instruktorką - jak dla mnie porażka. Karnet na 2 razy - trochę drogo, ale zrezygnuję z merengue, nie podoba mi się i przeniosę się na podleśną. |
|
|
|
|
Szkoda troche ,że to aż na podleśnej...gdyby połączyc lokalizacje merengue i intruktora Marka to byłaby idealna fuzja...
Na stałe już będą tam zajęcia ? - czy może w przyszłości jak interes sie rozkręci będzie bardziej w centrum...? |
|