|
|
|
Każdy lubi co lubi jednemu podoba się to innemu tamto, a każdy ma tu prawo wyrazić swoją opinię a nie obrażać się wzajemnie jakiśmi śmiesznymi epitetami bo nie o to tu chyba chodzi zumbowiczki ????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Też tak myślę, tyle że widzisz, chcesz się zapytać o konkretną rzecz, nie uzyskasz odpowiedzi, bo wtrąci Ci się osoba,niezwiązana z tematem. Napsuje Ci krwi, a Ty i tak się nie dowiesz czy jest sens wybierać się dziś, czy nie. Zadałam konkretne pytanie z myślą,że może instruktor się wypowie.... Bo jeśli sala jest niewielka, to może podzielić na dwie grupy ???
|
|
|
|
|
Z tego co się orientuje to sala nie jest duża na jakies 30 osób maks a jesli chodzi zeby jakos zrobić podział to trzeba z Markiem rozmawiać na ten temat myślę że dziś zobaczymy ile nas przyjdzie i wtedy będziemy myśleć co dalej jak będzie nas za dużo osób wieczorkiem się okaże )
|
|
|
|
|
jedna zumbowiczka dzisiaj odpada, jestem chora, węc zostaje was ok. 49. Swoją drogą też zastanawialam się jak to będzie w przedszkolu, ale problem rozwiązal się sam. Niestety...
|
|
|
|
|
mmala....ty dziś odpadasz a w twoje miejsce przychodzę ja z koleżanką
nonsens...popieram, przytyczki Jerego są żenujące pozdrawiam zumbowiczki! |
|
|
|
|
O proszę świetnie na miejsce jednej nieobecnej będą dwie hihi też pozdrawiam wszystkie zumbowiczki do zobaczenia wieczorkiem...
|
|
|
|
|
No to idę, to już będzie nas jakieś 52 sztuki?
|
|
|
|
|
Super zrobimy sobie piramidkę i będziemy zumbować haha a w sumie jak się rozgrzejemy zawsze mozna wyskoczyć na plac zabaw haha
|
|
|
|
|
Zumba ) Hurra
|
|
|
|
|
Zumba ) Hurra
|
|
|
|
|
Co za entuzjazm podoba mi się
|
|
|
|
|
Drogie Zumbowiczki mam pytanie dotyczące składu liczebnego grupy. Czy skład na zajęciach jest mniej wiecej jednakowy czy zdarzają się nowe twarze na kolejnych z zajęć? Prawdę mówiąc miałam wybrać się na dzisiejsze zajęcia ze znajomą ale zrobiła mnie na szaro oznajmniając w ostatniej chwili że na nie nie będzie chodzić a mi troche głupio iść samej w dodatku pierwszy raz. No i czy osoba z dwoma lewymi nogami do tańca taka jak ja odnajdzie się w takiej grupie
|
|
|
|
|
Na każdych zajęciach pojawiają się nowe twarze ii nie ma problemu z odnalezieniem się w grupie nie podziału na stare i nowe zumbowiczki jeśteśmy jedną grupą i wszyscy świetnie się bawią więc zapraszam proszę nie czekać na koleżankę czekamy o 19.30 do zobaczenia
|
|
|
|
|
Moja koleżanka podjęła mocne postanowienie zgubienia kilku kg, w związku z czym wybiera się na zumbę. Ma tylko jeden dylemat: gdzie? bo są dwie opcje: Merengue z profesjonalistami(tak pisze na ogłoszeniu) i Marek (poczta pantoflowa). Więc czytamy dyskusję na forum i doszłyśmy do wniosku, że trwa szeroko zakrojona \"wojna podjazdowa\" przez zwolenniczki Marka polegająca na krytyce zajęć w Merengue z jednoczesnym gloryfikowaniem Marka.
Wymiana zdań na forum doprowadziła nas do początku tematu. I tak: - 8.06.2011 r. Dyskutanci Neo i kapade rozpoczęli temat zumby w taki sposób jakby pod płaszczykiem dwóch pseudonimów ukrywała się jedna i ta sama osoba, ale bardzo zainteresowana i zaangażowana w zorganizowanie takich zajęć. - 10.06.2011 r. Kapade zaniepokojony zabiega o kontynuację tematu, bo znikał - 11.06.2011 r. neo napisał „milcze bo jestem ciekawy opinii na ten temat” (o 1:00) - 11.06.2011 r. Kapade odpisał „A Ty NEO nie potrafiłbyś takich zajęć poprowadzić?” (10:10) - 12.06.2011 r. neo odpisuje: zastanawiam sie nad tym, grzebalem troche w sieci i juz wiem gdzie mozna uprawnienia instruktorskie zrobic tylko ze to troszke kosztuje... (11:38) Następuje miesięczna przerwa w dyskusji na temat zumby i wreszcie jest wpis: - 11.07.2011 r. neo : widzialem na stronie szkoly kiszki ze od wrzesnia bedzie tam zumba, wybiera sie ktos ?? (17:08) - 11.07.2011 r. kapade: No oczywiście że tak Jestem jeszcze ciekawa ceny za takie zajęcia. A Ty NEO ile płaciłeś w Rzeszowie? (godz. 18:25) - 11.07.2011 r. neo : 15zl za godzine zajec. (godz. 18:28) Następuje kolejna przerwa w dyskusji trwająca 1,5 miesiąca i aż tu nagle: - 2.09.2011 r. marecki737 zumba juz jest .. 509 330 744 tel do instruktora .. (10:11) - 2.09 – 20.09.2011 r. na forum odbywa się nic nie wnosząca dyskusja pomiędzy mareckim i dyskutantkami (sądząc po pseudonimach) - 16.10 – 3.11.2011 r. normalna wymiana zdań - 3.11.-24.11.2011 r. CISZA - 24.11.2011 r. Panie wypowiadają wojnę szkole Merengue po odejściu Marka. Na forum aktywizują się dyskutantki wpadające w zachwyt. I tutaj nasunęły się przemyślenia: (może niewłaściwe?) 1. Kapade i neo to jedna osoba, która chce rozkręcić zumbę w Stalowej – „Zainteresowany” 2. „Zainteresowany” albo robi uprawnienia albo już je posiada i podejmuje działania w kierunku potencjalnego zainteresowania zumbą. 3. Kapade i neo znika z dyskusji pomimo takiego zaangażowania i uruchomieniu tego tematu 4. Uruchamia się marecki737podając swój prywatny numer telefonu do instruktora będąc prawdopodobnie jeszcze pracownikiem Merengue 5. W zamysłach ma chęć podjęcia zajęć na własną rękę (wpis z 3.09.2011 r. - zajęcia będą się odbywały jak na razie w szkole tańca Merengue…) prawdopodobnie uzależniając od zainteresowania. 6. Zainteresowanie duże – marecki737 ma odwagę podziałać na własną rękę. 7. Następuje zadziwiający atak na pracowników Merengue. Szkoda, że w tym wszystkim brakuje trochę rozwagi a jest nadmiar manipulacji (ta krytyka jest bezsensowna, bo nie znając zagadnienia nie wiecie do końca jak właściwie mają wyglądać takie zajęcia). Koleżanka idzie spróbować do Marka i Merengue. Będziemy miały porównanie. |
|
|
|
|
Powiem ja chodzilam wczesniej do merngue na zajecia do Marka prawie od poczatku i Marek rownież posiada kwalifikacje do tego aby prowadzic zajecia z zumby. Bylam rowniez na zajeciach po zmianie personelu w merengue wiec mam porownanie i np mi bardziej odpowiada styl zumby jaka prowadzi Marek aczkolwiek Pani Marcie nie mam nic do zarzucenia bo zajecia prowadzi bardzo fajnie to Marek oddaje z siebie 100% aby zajecia byly udane i ciekawe. Ale oczywiscie zawsze znajda sie jacys dowcipcinie ktorzy beda udawac dwie rozne osoby coz zrobic nic ja zmykam na zumbe papa
|
|
|
|
|
zachowujecie sie jak przekupki na targu, Marek czy Adam czy Marta, i tak w koło przez 8 stron, juz sie tego czytac nie chce, jest wolnośc wyboru, idźcie tam gdzie Wam pasuje. Możecie tez chodzic do wszystkich, nikt wam tego nie zabroni. Zachowujecie sie jak rozkapryszone dzieci.
|
|
|
|
|
a jak było w przedszkolu? starczyło miejsca dla wszystkich?
|
|
|
|
|
Było nas dosyć sporo ale mi to wcale nie przeszkadzało bo się świetnie bawiłam i nie mogę doczekać się jutrzejszych zajęć żeby zrobić powtórkę z rozrywki
|
|
|
|
|
ja znowu nie pójdę, :(( okropne wirusy
|
|
|
|
|
A jak ja już pójdę na swoje pierwsze zajęcia to wiecie laski czego nie będę mógł się doczekać ??!!
KOLEJNYCH ZAJĘĆ ! Juuupiii ! Widoku Pana Marka i Adama ! ohhh ahhh Do boju zumboludki |
|
|
|
|
a my znowu pójdziemy mmala zdrowiej szybko!
dzisiaj fajnie było, kobitek dużo....i masz rację, nikt tu nikogo nie namawia, każdy idzie gdzie chce...a że my chcemy do p. Marka? wolno nam |
|
|
|
|
to przyjdz z wirusami to sie ich pozbedziesz
|
|
|
|
|
CYTAT A jak ja już pójdę na swoje pierwsze zajęcia to wiecie laski czego nie będę mógł się doczekać ??!! KOLEJNYCH ZAJĘĆ ! Juuupiii ! Widoku Pana Marka i Adama ! ohhh ahhh Do boju zumboludki to przyjdz i zobaczymy czy jestes taki cwany w realu czy tylko na necie |
|
|
|
|
dokladnie kazdy chodzi tam gdzie mu dobrze
|
|
|
|
|
obawiam się że mogę zawirusować wszystkich i trzeba by nas było objąć kwarantanną
|
|