|
|
|
Może ktoś polecić dobrego mechanika który wymieni rozrząd (tylko wymiana) jaka cena. Samochód Opel Astra 1.4 16v
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napisz ile chcesz zapłacić za taka usługę to podam numer tel. do ASO , które wykona ta wymianę z gwarancją itd. Napisz rozsądną cenę, a gwarantuje ,ze będziesz zadowolony z jakości, ceny, gwarancji na ta usługę itd. tylko poważna odpowiedz !!!!
|
|
|
|
|
Tylko i wyłącznie PAWEŁ PUKALAK doświadczenie, odpowiednie narzędzia, dobra cena.
|
|
|
|
|
tylko i wylacznie bosch service na mostowej, no chyba że szukasz kowala
|
|
|
|
|
wszyscy tylko nie ASO
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Ja w swojej A4 zwlekam z rozrządem od 12tyś km jakoś szkoda mi kasy, poza tym ładnie wygląda ani nie jest spękany ani nic z tych rzeczy, ale gdybym miał wymieniać to u gondka na brandwickiej
:) |
|
|
|
|
Ponawiam ofertę jeszcze raz wskaz serwis pukalak , bosch service określ się nie będziesz żałował!!!!!możesz wybrać z tych dwóch serwisów............
|
|
|
|
|
o tak pukalak hahahaha leże
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
w Oplu powiedział 330zl, więc szukam taniej, w takim razie przejadę się do boscha żeby sprawdzić
|
|
|
|
|
Nigdy ale to przenigdy nie korzystaj(cie) z usług auto craftu.
Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
Zawsze wymienialem u Koca w Jezowem. Zero problemow. Za silnik 16stozaworowke bral 100zl + material (pasek, rolka i 2lozyska).
Ostatni raz wymienialem chyba 4lat temu Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
ja ostatnio wymienialem u p. Molonia na spacerowej i tez jestem bardzo zadowolony ...
|
|