|
|
|
Gdzie można zrobić usg piersi w Stalowej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
idziesz do ginekologa i dostajesz od niego skierowanie.usg musi byc wykonane w około 10 dniu cyklu.ja ostatnio robiłam usg piersi w przychodni na edukacji.nie czekałam z terminem długo.warto zrobic sobie to badanie dla własnego spokoju.
|
|
|
|
|
Mogę polecić dra Rakowskiego, ale on nie przyjmuje w Stalowej Woli, tylko w Nisku. Wizyta z USG 70 zł. Jeśli jesteś zainteresowana, to podam kontakt do doktora.
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Też robiłam w przychodni na edukacji z rok temu, ale trochę się musiałam naprosić o skierowanie. A jak już poszłam na USG to była tam bardzo miła pani dr i powiedziała, że przynajmniej raz w roku powinna kobieta mieć kontrolne USG. Szkoda, że lekarze niechetnie kierują z NFZ-tu, za to do swoich prywatnych gabinetów jak najbardziej .
Dorii |
|
|
|
|
ja byłam u ginekologa w przychodni a nie prywatnie i pani orłowska dała mi skierowanie bez proszenia.po co isc prywatnie i płacic jak można zrobic na fundusz?
|
|
|
|
|
mam pytanie gdzie przyjmuje dr Wilczynska?Slyszalam ze robi usg piersi? prosze adres.Pozdr!
|
|
|
|
|
A żeby dostac skierowanie na usg na fundusz ( darmowe) trzeba spelniać jakies kryteria? Tzn czy trzeba mieć jakieś dolegliwości lub skończony jakiś wiek, czy normalnie kontrolnie ginekolog daje?
|
|
|
|
|
ziuta podaj prosze namiary na dr Rakowskiego, znalazłam numer ale niemoge się dodzwonić, w jakie dni przyjmuje? pozdr
|
|
|
|
|
CYTAT mam pytanie gdzie przyjmuje dr Wilczynska?Slyszalam ze robi usg piersi? prosze adres.Pozdr! Przyjmuje w budynku Goli na Wojska Polskiego, ale musisz wcześniej zadzwonić i robiła w poniedziałki i wtorki tak popołudniu. Tel. 660441490 A nie róbcie u Pieprznego strasznie drogo, koleżanka robiła i zapłaciła ponad 100 zł! |
|
|
|
|
CYTAT ziuta podaj prosze namiary na dr Rakowskiego, znalazłam numer ale niemoge się dodzwonić, w jakie dni przyjmuje? pozdr kropek, dr Rakowski przyjmuje we wtorki (ale są wakacje, więc nie wiem, czy będzie). Jego nr telefonu: kom.: 604 422 057 gab.: 15 841 32 87 Ja zwykle dzwonię na komórkę i zazwyczaj doktor odbiera. Będziesz chciała wiedzieć, jak dojechać, pytaj Pozdrawiam. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
dzięki, adres niby mam jak będzie błędny odezwe się ;-)
|
|
|
|
|
Odswiezam temat, gdzie przyjmuje doktor Rakowski w Stalowej Woli? czy juz nie przyjmuje w STW i wylacznie w Nisku, jak dlugo sie czeka na wizyte i ile kosztuje? I na nfz i prywatnie.
|
|
|
|
|
polecam Dr Antonowicz. tYlko do NIEGO!!
|
|
|
|
|
Może komuś się przyda Antonowicz na Staszica 80 zł, nie wiem czy dobrze,pewnie tak, moje badanie trwało ok 10 min (nic mi nie było więc może dlatego) ale wydaje mi się że trochę drogo.
|
|
|
|
|
Odświeżam temat. Jakiego lekarza polecacie? Najlepiej żeby to była kobieta
|
|
|
|
|
wiem ze dr Wilczynska robi u Goli prywatnie. Duzo osob ja poleca ale ja osobiscie nie bylam.
|
|
|
|
|
Nie w Stalowej Woli - Rzeszów.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Polecam również doktor Wilczyńska u Goli. Bardzo sympatyczna i kompetentna osoba. Wszystko jasno wytłumaczyła i poradziła co robić dalej.
|
|
|
|
|
Tzn idziesz do przychodni do Goli i tam można się zapisać prywatnie do tej Pani Wilczyńskiej na usg?
Chyba czas by sobie pierwszy raz zrobić...;-) |
|
|
|
|
Ktoś w okolicy robi usg piersi przy kp?
|
|
|
|
|
To nie jest do konca tak,że idziesz do ginekologa i bez problemu dostajesz skierowanie na usg....Byłam wczoraj u ginekologa i prosiłam o skierowanie na usg i co usłyszałam?Nie prowadzą aktualnie rejestracji na usg piersi,trzeba pytac po nowym roku.Limity wyczerpane czy coś?I tu powinno paść pytanie.Co ma zrobic osoba,która obawia się o swoje zdrowie i ma podstawy aby się martwić?Tak więc postanowiłam zrobić to badanie prywatnie bo jak będę się oglądac na nfz to będzie dwa miesiace zwłoki.
nie troszcz się zbytnio o jutro bo przegapisz szczęśliwe dziś. |
|