NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »
szkoły kosmetyczne ,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 21 Cze 2011r. 19:03  
Chciałabym się zapytać kogoś kto już uczęszcza lub skończył szkołę lub studium kosmetyczne w Stalowej Woli czy zajęcia praktyczne czyli wszystkie zabiegi typu maseczki, oczyszczanie, henna, regulacja brwi itp. są przeprowadzane na uczennicach w taki sposób, że jedna uczy się na drugiej i odwrotnie?? Z góry dzięjuję

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Cze 2011r. 19:03  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Cze 2011r. 20:20  
Tak, wszelkiego typu zabiegi wykonuje się na sobie nawzajem. Najpierw wykonuje jedna osoba z pary,a potem jest zmiana.Chyba ,że istnieją jakieś przeciwwskazania do jego wykonania,to wtedy oczywiście zabiegowi poddaje się ta osoba,która może mieć wykonany dany zabieg.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Cze 2011r. 11:40  
uczeszczałam do takiej szkoły ale w Rzeszowie umiech
i oczywiście mieliśmy bardzo dużo zajęć praktycznych umiech
gdzie jedna na drugiej się uczyła umiech

FAjne przeżycie i jest juz jakaś mała praktyka umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Cze 2011r. 14:12  
Cześć;)
Ja również jestem zainteresowana podjęciem nauki w szkole policealnej w Stalowej na tym kierunku...
Chodzi mi konkretnie o Centrum Kształcenia Ustawicznego i Ośrodek Dokształcania i Doskonalenia Zawodowego lub o Medyczną Szkołę Policealną im. Hanny Chrzanowskiej ;)
Nie chcę zakładać nowego wątku, dlatego chciałabym zapytać tutaj jak jest ze znalezieniem pracy po ukończeniu tych szkół w tym kierunku? Czy można się dużo nauczyć? Czy szkoły cieszą się uznaniem i czy warto tam podjąć naukę? Która szkoła jest lepsza?

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »