~~inspektor | |
|
|
Czy nie uważacie że w planecie jest za głośno i można stracić tam słuch i zdrowie?? Do tego słaba wentylacja nie może poradzić sobie z nadmiarem dymu papierosowego i scenicznego i poprostu nie da się tam oddychać!!! Nie wspomne już o tym że po godzinie 1 klatka schodowa często jest kompletnie zanieczyszczona nie powiem czym. Moim zdaniem powinien się temu miejscu dobrze przyjrzeć inspektor od spraw pożarnictwa. W tak przepełnionym lokalu gdzie ludzie muszą się przeciskać żeby gdzieś dojść jest tylko jedno główne wyjście. Nie widziałem tam oznaczeń ewakuacyjnych i odpowiedniego zabezpieczenia przeciw pożarowego. Może sie myle i jest jakieś dodatkowe wyjście ewakuacyjne ale jest nieoznaczone. Może jestem przewrażliwiony ale administracja klubu powinna bardziej zadbać o bezpieczeństwo ludzi tam przebywających. Inny artykuł poświęcę na temat bijatyk na zawnątrz klubu.
zmiana tematu oraz przeniesienie do innego działu mod j-r |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Możesz się spotkać z podobną sytuacją w Arkadii. W naszym mieście i regionie nie ma prawdziwych dyskotek, takich gdzie jest selekcja, bramka i ochrona z prawdziwego zdarzenia na licencji. Narkotyki latają z jednych rąk do drugich i jakoś nikt nic z tym nie robią. Nawet po sytuacji gdzie małolaty naćpane zabrała karetka (Arkadia). Zamknąć te dyskoteki !!!
|
|
~~stw_x | |
|
|
Czego tu wymagać od stalowowolskich dyskotek, sam fakt że wpuszczają chłopaków w dresach i sportowym obuwiu (w normalnym klubie z selekcją i porządną ochroną nie do pomyślenia)mówi sam za siebie. Jednak nie ma się co im dziwić ganić, wyśmiewać bo stalowa wola jest jaka jest jak zaczną stawiać kryteria nie wiem jakie to kto im przyjdzie i zapłaci kasę? Planeta ogólnie niezły lokal ale moim zdaniem jeszcze 4-5lat do tyłu było tam dużo lepiej było sprawdzanie dowodów ogólnie tacy porządniejsi ludzie tam bywali teraz to pełno małolatów, agrorolników, cwaniaków, chłopców w t-shirtach w paski itd.
|
|
|
~~niezadowolony | |
|
|
i muzyka sie zepsula a wlasciciel tylko na kase liczy, nie jest dla niego wazna ze w lokalu jest za duzo osob niz powinno byc
|
|
|
~~lowelaz | |
|
|
Ludzi jest stanowczo za duzo, i jest za głośno,a jezeli chodzi o bujki to nie wina lokalu tylko osób tam przychodzących brak kultury, a ochrona jest na licencji na pewno chłopaki sa wporządku pokażcie taka druygą ochronę, mysle ze takich pracowników jak w planecie nie znajdzie,my w innym klubie w stw,a poziom lokalu sie obnizył bo strasznie duzo ludzi młodych przychodzi!!!
|
|
|
|
|
|
w planecie nie byłem za duzo razy ale pamietam ze dużym dyskonfortem jest liczba wpuszczanych tam osób, nie trudno zostac stratowanym ale wydaje mi sie ze w arkadji z tym tłokiem to nie jest tak źle.
Muza w arkadii to faktycznie zeszla na psy, jakis czas temu to jak juz bylo naprawde pozno to cos fajnegom puscili a teraz czaly czas leci jakas łupanka. Z tym selekcjonerem to bym nie przesadzał. |
|
~~esss | |
|
|
planeta jest dla bydła. Właściciel zreszta tez ma korzenie jakie ma ... więc nie ma co sie dziwic ze kultury tam brak.
Nikt z przecietnym IQ tam nei pujdzie ... |
|
|
~~taka jedna | |
|
|
I Planeta i Arkadia to dno. Ale Arkadia to juz totalne. Pełno nawalonych lub nacpanych małolatów. Dziwię się, że jeszcze nikt się tym nie zainteresował...
Ochrona to banda napalonych cwaniaków co zachowują sie jakby jeszcze prawiczkami byli... A co do muzyki w Arkadii to nie wiem czy warto się wypowiadać bo szkoda mi słów... Kto tam w ogóle gra? Ale znając życie to ktoś z łapanki. To nie te czasy kiedy Tomek wymiatał... Pożal się Boże |
|
|
~~zawał... | |
|
|
Arkadia kiedys byla naprawde dobrym klubem. Pod paroma wzgladami lepszym od Planety. Jest tam wiecej przestrzeni...
Szkoda ze do Arkadi wpuszczani sa naprawde dziwni kolesie... Bylem swiatkiem jak wygolenie panowie ostro dokazywali... pobili na srodku sali jednego chlopaka bo tak sie im podobalo... ochrona nie interweniowala! Szkoda ze takie sytuacje psują opinie temu klubowi, bo jest tam tzn. byla calkim jak na mozliwosci stalowwj woli ciekawa atmosfera... lubilismy tam "bywac" ze znajomymi. Teraz juz zadziej... Pamietam ze jakis czas temu wprowadzili tam forme selekcji i w piatkowe wieczory nie wpuszczali w ubraniach sportowych. W bluzie z kapturem tez nie udawalo sie wejsc. Tylko dlaczego tego zaprzestano? Moze duza konkurencja innych lokali? Walko o kazdego klijenta? Niestety w ten sposob ten klub RENOMY sobie napewo nie wyrobi... |
|
|
~~Planeta ? | |
|
|
rodzaj męski i żeński który tam przychodzi "..myśli że jest elitą- on n ajczęściej jest zwykłym dupkiem a ona pospolitą dziwką "
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
no jeszcze chwila i przeczytam ze wszyscy ktorzy chodza czy do planety czy do arkadi czy gdziekolwiek na dicho potanczyc to same ch.je i ku.wy no ale widze ze ktos tu mierzy innych wedlug siebie i na swoje podobienstwo
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~czesioHydraulik | |
|
|
najlepsze i tak jest stare forum, idziesz i bez problemu jakąś starą dziwke wyrywasz, kiedyś był tam naprawde zajebisty klimat, jak jeszcze stara ekipa zatoraków tam przesiadywała, teraz to już nie to samo, ale dziwki są tam dalej
|
|
|
~~sama7 | |
|
|
CYTAT Ochrona to banda napalonych cwaniaków co zachowują sie jakby jeszcze prawiczkami byli... masz kogoś konkretnego na myśli? |
|
|
~~alla | |
|
|
gdzie mozna w Stalowej woli zrobic badanie na obecnosc narkotykow we krwi ? i ile kosztuje ?
|
|
|
|
|
|
a pamiętacie Pokuse? to była dopiero porażka !!
wieś się bawi \' : ) |
|
~~morda... | |
|
|
Imprezy w Forum przerosly juz legendą... dla chetnych wrazen nigdy ich tam niebrakwalo...
Ciekawe towarzystwo bywalo rowniez w piatkowe wieczorki w Sloneczku... muza chodnikowa ale co tam kiedy laski prawie z pod latarni... ;-) Bylem tam niedawno i juz nie ten klimat... albo wszyscy wyjechali albo ... hehehe |
|
|
~~realista | |
|
|
[cytat]Czy nie uważacie że w planecie jest za głośno i można stracić tam słuch i zdrowie?? Do tego słaba wentylacja nie może poradzić sobie z nadmiarem dymu papierosowego i scenicznego i poprostu nie da się tam oddychać!!! Nie wspomne już o tym że po godzinie 1 klatka schodowa często jest kompletnie zanieczyszczona nie powiem czym. Moim zdaniem powinien się temu miejscu dobrze przyjrzeć inspektor od spraw pożarnictwa. W tak przepełnionym lokalu gdzie ludzie muszą się przeciskać żeby gdzieś dojść jest tylko jedno główne wyjście. Nie widziałem tam oznaczeń ewakuacyjnych i odpowiedniego zabezpieczenia przeciw pożarowego. Może sie myle i jest jakieś dodatkowe wyjście ewakuacyjne ale jest nieoznaczone. Może jestem przewrażliwiony ale administracja klubu powinna bardziej zadbać o bezpieczeństwo ludzi tam przebywających. Inny artykuł poświęcę na temat bijatyk na zawnątrz klubu.
Zgadzam sie calkowicie... tylko czy ktos jest w stanie cos z tym zrobic?? Obawiam sie ze nie sa jeszcze tzw. uklady, ukladziki... |
|
|
~~Ziogniew Zbibro | |
|
|
CYTAT Zgadzam sie calkowicie... tylko czy ktos jest w stanie cos z tym zrobic?? Obawiam sie ze nie sa jeszcze tzw. uklady, ukladziki... Ja z moja ekipa prawie rozwiazalismy uklad (czworobok, albo jak kto woli mafie) dymiarzy, ktorzy chca zadymic kazda dyskoteke w polsce - ale niestety wybory przerwaly nasz marsz ku uczciwosci. |
|
|
~~muzyk | |
|
|
Witam wszystkich
Po całym tygodniu tak jak wiele innych osób z tego forum lubię czasem sobie pojść na dyskoteke. I ide tam z mysla zeby spotkac znajomych, posluchac dobrej muzyki, napic sie piwka no ogolnie spedzic czas w dobrym klimacie. Ale realia niestety sa inne oto kilka przykladow: 1. Jak sie uwaza i nikogo nie zaczepia to raczej nie wrocimy do domu bez zebow, ale pod Planeta nieraz widzialem zadymy, bojki, ochroniarzy ktorzy traktuja niektorych jak worek z kartoflami. Widzialem tez jak policja zamiast pilnowac tam porzadku to staje w zacisznej uliczce i bajeruja panienki itp. Maja w dupie to ze bandziory chodza po ulicy. 2. Muzyka caly czas jedna i ta sama znam juz niektore kawalki na pamiec. Jest przecierz tyle fajnej tanecznej muzy a niestety musimy bawic sie przy totalnej lupance. Od czasu do czasu puszcza cos fajnego zeby nie zamulic towarzystwa. 3. Nieraz zdarza sie ze kupujac np. piwko w kuflu dostaniemy szklo z odbitymi wargami poprzednika. A wystarczy tylko troche cieplej wody i kropelka ludwika zeby to zmienic. Mozecie sie zgodzic lub nie z moja opinia ale miejmy nadzieje ze nasze uwagi trafia do wlascicieli dyskotek i wreszcie bedziemy mogli cieszyc sie lepsza jakocia imprez w naszej Stalowej Woli |
|
|
|
|
|
CYTAT 3. Nieraz zdarza sie ze kupujac np. piwko w kuflu dostaniemy szklo z odbitymi wargami poprzednika. A wystarczy tylko troche cieplej wody i kropelka ludwika zeby to zmienic. Sądzisz, że ciepła woda i kropelka ludwiku załatwi sprawę? Na dyskotekach barmani i kelnerzy mają zapierdziel straszny i jak im przychodzi myć kufle to nie sądzę, żeby każdemu się przyglądali czy są wargi odbite czy nie. Szminki nie zmyjesz byle pierwszym przejechaniem gąbką, uwierz. Poza tym na dyskotekach radze kupować piwo butelkowe. Nie masz styczności z kuflem i masz świeże i dobre(?) piwo. 50 gr to nie jest wiele. |
|
|
|
|
1 jezeli zaczepka jest taniec to po co chodzic, mam kolege ktory fajnie tanczy i nie bylo w stalowej woli wyjscia by jakis ciul podpierajacy sciane sie nie burzyl lub bil wzrokiem ;-) jezeli mam chodzic z glowa w dol i nikomu w oczy nie spojrzec to dziekuje za takie wyjscie :], ochrona jaka jest kazdy wie szkoda slow, kazdy pan taki duzy glowa nie moze pokrecic i male dzieci miedzy nogami przechodza ;]
2 jako ze nie ma w naszym miescie dyskoteki sa tylko mordownie, to sie ludzie morduja, graja glosno zeby nie bylo zbednej gadki, tylko zeby browar schodzil kto do mordowni trafil i tak bedzie w niej siedzial przynajmniej 95% :] wiec bez roznicy ^^ muze odmulajaca zapodaja gdy sie konczy kolejka po piwo, by wyszly lachony na parkiet, lachony tancza jest na czym zawiesic oko wiec po piwo ida apacze oraz podpieracze i sie kreci :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~kolo | |
|
|
W planecie ochrona to kpiny.Można sie napierdalać ,oni i tak nie zauważą.Ale najgorzej jest jak sie wieśniaki zjadą.Wtedy buractwo sie najebie i kozaczy.Pózniej dostają po ryjach a ciebie wywalają z planety.
|
|
|
~~Planeciarz | |
|
|
Zaczne od wjazdu-stara to chyba żydówa.
Bar-przepełniony ludziskami i jak sie uda juz komuś dopchać to kantuje w wydawaniu reszty ten kolo na górze. Mnie ten problem nie dotyczy bo to kolega i obługuje mnie poza kolejką jak innych swoich znajomych, a cała reszta z pragnienia zdycha z pół godziny zanim sie dopcha, bo szkoda staremu klime włączyć. A wiec wietrzenie tylko na polu, jak cie wypuszczą. Idąc na góre lub zchodząc uważajcie na wymiociny, bo już od jakiegoś czasu zawsze schody i ściany zarzygane. wniosek taki że albo tej planety nie sprzątają albo ktos ma przyjemnośc w tym że sie schleje i se chaftnie na schodach. Jeśli ktoś chce sie schlać, to proponuje domówke se zrobić i sie napierdolić, bo w planecie drogo i wódke nierówno leja, no i cytrynek często brakuje. Ochroniarze zamiast pilnować bezpieczeństwa, to patrzą od kogo by tu redbula wysępić. Wiem cos o tym bo niedawno Kopnik odemnie sępił, a co ja w dowodzie go mam żeby mu stawiać? W bujki zorganizowanych grup nawet sie nie wtrącają bo pare razy wpierdol zebrali i teraz porami trzęsa jak widzą kogos z zaciśniętymi pięściami. Lepiej panienki bajerować, a może co postawią . W szatni Czarna Mamba zamiast kurtki przyjmować , to woli kiepy zbierać z papierośnicy. A to że nieletnich niewpuszczają i że alkoholu im nie sprzedaja , to ściema. Mam kolege-16 lat i pare razy juz opilismy sie w planetarium. A przy barze włsnie on zawsze rządzi. Muza czasami fajna, a niekiedy to tak przysmęcą, że nie dziwie sie ludziom którzy idą na schody se cheftnąć tym Majonym browcem który często nam serwują. Kibelki to obraz nedzy i rozpaczy, juz lepiej jakby w klatce toytoya postawili. Ja sam często wychodze na dwór ściane obsikać, bo do kibli duża klijetela i syfa niechce złapac. Dobrze że nowe kluby w Stalówce powstaja i w okolicach, to jak ktoś ma jakiegos kaszlaczka i drivera, to warto jechać. |
|
|
~~misio | |
|
|
jakbys mial troche mozgu to byś nie szedł do tego chlewu
|
|
|
~~pieknaaa | |
|
|
CYTAT jakbys mial troche mozgu to byś nie szedł do tego chlewu Bo innego miejsca nie ma w tej zasranej Stalowej!!! Nie wymądrzaj sie tak!!:/ Widac ze nie chodzisz nigdzie tylko kisniesz w domu!!:/ burak! |
|
|