~~klubowicz | |
|
|
Mi w Planecie sie nie podoba. Popieram pierwszy post.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~folix | |
|
|
Ja powiem tak parę lat temu jeszcze do Planety można było iść, było w porządku. Ostatnio po długiej nieobecności bylem i co ? Planeta zaczyna powoli schodzić do poziomu Pokusy (kto był to wie). Za dużo małolatów, szczególnie rzuca to się w oczy w przypadku dziewczyn.
Następna kwestia: wentylacja, kto chodzi ten wie, że po nocnej imprezie tak człowiek przesiąka dymem, że śmierdzisz jakbyś dzień wcześniej tarzał się w popielniczce. Ja nie wiem czy tam nie ma wentylacji czy po prostu jest słaba lub ktoś sobie oszczędza kosztem klientów. Muzyka hmm co tu dużo mówić nie jest dobrze, monotonna i taka szara, bardziej nazwałbym to łupaniem niż muzyka. A czasami podjeżdża pod totalny brak gustu, chociażby wspomnę ostatnia imprezę (gdzie gościem była Diana d'rouze) po niej wystąpił ktoś (nie wiem nie znam ich nazwy-ich ponieważ jeden koleś i chyba babka grali, a jeden śpiewał). To było mówić krotko beznadziejne. A wystarczyło by nawet przeglądnąć świeże listy klubowe, dance, base itp a dobrej muzyki by nie zabrakło( nawet te na MTV UK). Do ochrony nie mam nic nie miałem styczności i nie mogę ocenić, co prawda widziałem kilka razy wyprowadzających ludzi którzy za dużo wypili. To jest +. Co do ludzi ze wsi hmm mi to nie przeszkadza w końcu oni tez gdzieś się muszą bawić, a nie oceniam ludzi po tym czy są z miasta czy ze wsi, dla mnie każdy jest na takiej samej pozycji. Co do kultury ludzi dojeżdżających, na których często ludzie z miasta obwiniają kiepska imprezę, a prawda jest taka, że ich zachowanie jest często o niebo lepsze niż ludzi określających się mianem "miastowych" . Reasumując poziom najlepszej wg wielu stalowowolskiej dyskoteki pozostawia wiele do życzenia, a poprawa warunków wcale nie jest taka niemożliwa wystarczy chęci. P.S. Wyżej wymieniony tekst jest tylko i wyłącznie moja opinia, nie oskarżam, nie narzucam opinii ani nie obrażam-jeśli to zrobiłem nie było to celowe i przepraszam. Nie życzę sobie wyzwisk itp Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji |
|
|
~~incognito | |
|
|
DOBRE WIEŚCI !!! Otwiera się nowy klub muzyczny w naszym mieście, ponoć zupełnie inny...ktoś coś wie?
|
|
|
~~wiedźma | |
|
|
Ja wiem
Ale nie mogę nic powiedzieć ;) |
|
|
~~BFight | |
|
|
CYTAT Ja wiem Ale nie mogę nic powiedzieć ;) Pewnie tam gdzie byla Pokusa bo gdzie indziej moze byc ? http://s22.b(...)id=58651 |
|
|
|
|
|
City Club (stary Top-Ten) ponoć rusz 13 kwietnia.
|
|
~~heja | |
|
|
pewnie bedzie taka meta jak zawsze
|
|
|
~~lolek | |
|
|
CYTAT City Club (stary Top-Ten) ponoć rusz 13 kwietnia. no to pewnie szybciej zamkna niz otworza |
|
|
~~wiedźma | |
|
|
A ja mam nadzieję, że w końcu będzie w Stalowej normalny klub, w którym będzie można sie pobawić.
|
|
|
|
|
|
a co myslicie o arkadii ?? wedlug mnie ta dyskoteka pomimo swoich predyspozycji jest totalnym dnem i to widac ostatnio bylem tam ze znajomymi i na prawde to co tam sie dzieje to jest żenadaaa !! glowne zastrzezenia mam do muzyki ktora jest na prawde strasznie denna i Dj ktory tam gra powinien sie wstydzic bo robi z tego lokalu kupe ! kawalki takie ze doslownie mozna usnac !! do tego cena wejscia 8 zl to jest kpina za taka wiejska impreze to jest porazka
|
|
|
|
|
faktycznie DJ jest straszny, byłm tam w sobotę 2 tyg temu i tego się nie dało wysłuchać, nie wspominając o jakimkolwiek tańcu. nie wiem skąd on to coś (nie wiem, czy to można nazwać muzyką) bierze, ale potrafi skutecznie zepsuć imprezę. dno dno dno.
|
|
|
|
|
Szkoda bo na prawdę fajnie jest przyjechać na weekend i iść na dicho w stalowej tylko ... czemu dowodów nie sprawdzają? I sławna kolejka przed planetą!!!?? od czego tam jest ochrona żeby ludzi normalnie ustawić ... już nie powiem o tym że co niedziela tradycyjny zestaw muzyczny od 2 lat TO SAMO ... ale z dwojga złego lepsza niż Arkadia. Moim zdaniem właściciele Planety lepiej by wyszli jakby się porządnie za to wzięli a nie tylko kasa kasa kasa ...
|
|
|
|
|
zawsze chodzi o $$
|
|
|
|
|
haha dobre dobre muzyka klubowa a nie dyskotekowa wez face to zobacz kto chodzi do arkadii !! NIKT!!!! pojedyncze elementy a dlaczego bo jest muzyka tak totalnie denna , zawsze ta sama w kolko to samo ten Dj nie wiem czy mozna go nazwac Dj no ale koles pomylil sie i powinien sprobowac robic co innego bo przez ta muzyke ludzie tam nie chodza a jak chodza to dlatego ze do planety juz nie wpuszczaja hahah , kto normalny przyjdzie jak tam nie ma nawet fajnych dziewczyn bo wszystkie fajne dziewczyny sa w planecie tam gdzie jest dobra muzyka a za fajnymi dziewczynami oczywiscie ida chlopcy i tak to sie kreci , nie wroze przyszlosci arkadii chyba ze wkocnu kto spomysli o zmianie Dj i jakis nowosciach
|
|
|
|
|
No wlasnie! JAK ZABAWA to nie z PLEBSEm, tylko na poziomie i w wyrafinowanym srodowisku. Nie bedziemy sie znizac, do poziomu wiesniactwa i burakow w pysznicy no prosze nie przesadzac.
К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
|
|
|
Jeżeli ktoś nazywa Planetę klubem na poziomie ... to współczuję ... ja bym to nazwała po prostu najmniejszym złem jeśli chodzi o Stalową. Niestety poziom klubu tworzą właściciele i GOŚCIE ...a koń jaki jest, każdy widzi.
|
|
|
|
|
najlepiej jesli chodzi o dyskoteki to chyba Retro Hits w niedziele w Planecie, muza wporzadku, a zabawa jeszcze lepsza! polecam
|
|
|
|
|
CYTAT najlepiej jesli chodzi o dyskoteki to chyba Retro Hits w niedziele w Planecie, muza wporzadku, a zabawa jeszcze lepsza! polecam zgadzam sie w 100%, nie ma to jak niedziele w planecie, naprawde mozna sie pobawic, muza ok, numery stare ale jare i to jest to |
|
|
|
|
Tylko czemu co tydzień od 3 lat to samo? Między 15/16 latkami?
|
|
|
|
|
CYTAT Tylko czemu co tydzień od 3 lat to samo? Między 15/16 latkami? jbj |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Tylko czemu co tydzień od 3 lat to samo? Między 15/16 latkami? jak lubisz starsze panie to zapraszam do europejskiej lub arkadii, tam bedziesz mial wybor wsrod starszych 50-letnich lasek |
|
|
|
|
wydaje mi się, że nick zdradza moją płeć ;) więc jak coś to starszych dziadków, a szczerze mówiąc to nie mam nic do osiemnasto- czy dziewiętnastolatków ale bez przesady z piętnastkami, i nie chodzi o łamanie prawa...
|
|
|
|
|
co z ta nowa dyskoteka ? OTWARTE ?
|
|