|
|
|
Pękła rączka przy lodówce Bosch. Czy ktoś kiedyś miał podobny problem? Gdzie takie części można kupić w Stalowej Woli. Myślę o sklepach agd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolego w Stalowej raczej nie dostaniesz ale na karcie gwarancyjnej masz wykazy serwisów wystarczy podać model chlodziarki i który jest na tabliczce znamionowej i moga ci wysłać kurierem,albo zostawić na wcześniej ustalonym sklepie agd
|
|
|
|
|
Takich części nie dostaniesz, ba dąży się do tego by sprzęt był nienaprawialny bo to generuje zyski producentów. Ale zapytaj w oficjalnym serwisie.
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
spróbój na tej stronce http://north(...)147.html
lub na innej jest pare w necie |
|
|
|
|
podaj model tej lodówki .
|
|
|
|
|
W lodówce na naklejce jest taki numer: E-NR: KGV3 105/03
|
|
|
|
|
witam !
jeżeli masz lodówkę na gwarancji to zgłoś to, taki sam problem mieliśmy i serwisant wymienił .Co prawda trwało to kilka tygodni ale kasa w kieszeni za uchwyty! |
|
|
|
|
Dziękuje wszystkim za zainteresowanie tematem. Ponieważ nie ja kupowałem tą lodówkę sprawdzę czy się nadaje do naprawy serwisowej. Kolo1 to jest właśnie taka rączka 31 cm. 30 złotych to wcale nie tak drogo myślałem, że dużo więcej kosztuje taka klamka.
|
|