NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » O najmłodszych »
jaki najlepszy wózek dzieciecy,
ff
Wysłany: 23 Cze 2011r. 10:25  
rozgladam sie za wózkiem dla dziecka, jest ogromny wybór zwlaszcza na allegro. Ktory z nich z Waszego doswiadczenia jest najlepszy? Cena tak do ok tysiaca zl... Na jakie szczególy zwracac uwage przy zakupie?

Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard)
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 23 Cze 2011r. 10:25  

Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Cze 2011r. 21:15  
dlamnie abc design 6 tec lub 3 tec super maszynka

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Cze 2011r. 21:41  
Concord

Errare humanum est.
Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
ff
Wysłany: 24 Cze 2011r. 08:53  
Jak jesteś zainteresowana zakupem wózka w atrakcyjnej cenie, to pisz na maila stokrotka_kb_(at)_o2.pl, mam mozliwość sprowadzenia czegoś dobrego w cenie niższej niż na allegro!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2011r. 09:41  
Przy kupnie wozka zwroc uwage na kola. Mialem rozne wozki i z doswiadczenia wiem ze najlepsze sa te na duzych kolachumiech duzo spacerowalem z dzidzialem po lesie i te na malych kolach stwarzaly mi sporo trudnosci na wystajacych korzeniach jak i w miescie na podjazdach zas te na duzych jechaly jak nalezy nie bylo problemowumiech MOzna by rzec ze wozek jechal samumiech pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2011r. 13:56  
proponuję VOLVO V70, bardzo bezpieczny dla dziecka tylko wymaga szoferagood
moje dzieci taki mają a szoferem jestem jagood

a tak poważnie to patrz żeby miał duże koła bo jak się idzie na dłuższy spacer to czuć różnicę na korzyść tych większych - mniej męczą pchacza a i po śniegu pojedzie od biedy, wiem bo przerabiałem, mój (tzn. moich dzieci)to był Baby-benz model Przemko o ile dobrze pamiętam a spacerówka to nie wiem jaki mam model.

"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2011r. 15:56  
ja miałam wózek 3 w 1 kunert VIP nie polecam, tragedia, może i dla noworodka ok ale dla starszego dziecka nie sprawdził się, a daliśmy za niego prawie 800 zł, jak sobie pomyślę to szok .. jezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2011r. 16:34  
http://allegro.pl/nowsc-zestaw-baby-merc-s7-classic-gratisy-i1789473275.html
a czy ktos ma jakas opinie na temat tego?
agusiek dlaczego kunert byl do kitu? powiem szczerze ze myslalam nad nim

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2011r. 21:22  
Ja mam Kunerta, ale nie model Vip, tylo Silver, naprawdę świetny (teraz jest jeszcze lepsza wersja Gold, która ma aluminiowy stelaż, więc lżejsza niż Silver). Wózek jest duży, wygodny dla dziecka, ma w zestawie gondolkę, spacerówkę i fotelik. Atutem są duże, skrętne, amortyzowane pompowane koła, super się go prowadzi po rozmaitych powierzchniach. Możesz zobaczyć sobie na allegro dokładny opis. Ja używam od 10 miesięcy i bardzo sobie chwalę!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Wrz 2011r. 06:59  
Cześć. Ja mam teraz i polecam Coneco Toledo. Bąbel (9 m-cy) jest zadowolony, siedzi wygodnie, pasy można wyregulować. Ma duże, skrętne, pompowane koła. Oparcie regulowane na pasie, co pozwala na ułożenie oparcia w pozycji jakiej się chce. Do tego jest dodany śpiworek na zimę i nakrycie na nóżki. Poprzednio miałam wóz Arti. Na początku, jak Bąbel był maluśki, to wszystko było OK, wsadzałam go do nosidła i jechał jak należy, ale kiedy zaczął siadać to zaczął się kosmos. Oparcie ustawiane, fakt, ale dzieciak zjeżdżał, pasy nie trzymały, bo wisiały... przez co się denerwował a ja przy nim.

Zobacz sobie wózki na Tablica.pl, ja tak kupiłam swój. Chyba, że zależy Ci na nówce.

Wstrząśnięta, niezmieszana...
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Wrz 2011r. 10:55  
CYTAT
Ja mam Kunerta, ale nie model Vip, tylo Silver, naprawdę świetny (teraz jest jeszcze lepsza wersja Gold, która ma aluminiowy stelaż, więc lżejsza niż Silver). Wózek jest duży, wygodny dla dziecka, ma w zestawie gondolkę, spacerówkę i fotelik. Atutem są duże, skrętne, amortyzowane pompowane koła, super się go prowadzi po rozmaitych powierzchniach. Możesz zobaczyć sobie na allegro dokładny opis. Ja używam od 10 miesięcy i bardzo sobie chwalę!

A mocny jest ten stelaż? nie chwieje sie na boki? bo niektóre aluminiowe stelaże mają straszne luzy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Paź 2011r. 21:32  
jak dla mnie firma baby design ma podstawkę na kubek z tylu wózka i z przodu dla dziecka i duży kosz na zakupy pod spodem

mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ...
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Paź 2011r. 13:04  
"sosna" polecam wózek ze skrętnymi kołami. jest to duze ułatwienie. przede wszystkim jak ktoś wyżej wspomniał duże koła to jest wygoda. a ja zwracałam uwage też na kolor budki - jak jest z wirzchu czarna to w lato bardzo grzeje słońce do niej. A jeśli wózek nie ma przekładanej rączki to warto się ubezpieczyć w parasol od slońca. ja mam wózek CONECO TOLEDO i jestem z niego zadowolona. z tym że ja kupowałam w grudniu 2008 to mam tą starszą wersje gdzie budka jest zielona a w tych nowszych typach budka jest czarna w spacerówce. http://www.maked(...)ny-p-563 to moj model .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Paź 2011r. 16:33  
Na co zwracać uwagę jak się kupuje wózki dziecięce? Na wytrzymałość materiałów, na wagę, na to czy kółka są pompowane, czy są głębokie, czy łatwo się składają, czy można wyprać tapicerkę i na wiele, wiele innych rzeczy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lis 2011r. 14:36  
żadne coneco i tym podobne bzdety, najlepszy MACLAREN! goraco polecam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lis 2011r. 17:33  
Przede wszystkim lekki, oraz paski do bujania żeby były mocne.
Firma nie ma zbyt wielkiego znaczenie chyba że cenowospi

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » O najmłodszych »