|
|
|
Witam zakupiłem właśnie samochód i chciałem go ubezpieczyć. Mam 22 i wiadomo ze to nie będzie tanie ale chciałem się dowiedzieć gdzie w naszym mieście i w jakiej firmie będzie najtaniej ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeżeli byla by to pierwsza rejestracja na Twoje nazwisko to pomyśl o PZU. Z tego co ostatnio się dowiadywałem maja jakieś promocje dla młodych kierowców. Jestem młodszy od Ciebie mam auto na spolke z ojcem( żeby wyszło taniej) i place 400 zł rocznie
|
|
|
|
|
PZU ??? to jest najdrozsza ubezpieczalnia.
Lakuk wiesz czemu maja promocje???? bo wszyscy od nich uciekaja. Pawkoo zalezy jakie ubezpieczenie chcesz miec czy tylko OC czy AC. Popytaj w Compensie. W Nisku w biedronce jest ubezpieczalnia, super koles tam obsluguje i napewno Ci znajdzie i policzy Twoje ubezpieczenie. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
google.pl i porównywarka ubezpieczeń i z tym wyliczeniem idziesz do naszych lokalnych ubezpieczyciceli bo nasi dodają parę %
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT PZU ??? to jest najdrozsza ubezpieczalnia. Lakuk wiesz czemu maja promocje???? bo wszyscy od nich uciekaja. Pawkoo zalezy jakie ubezpieczenie chcesz miec czy tylko OC czy AC. Popytaj w Compensie. W Nisku w biedronce jest ubezpieczalnia, super koles tam obsluguje i napewno Ci znajdzie i policzy Twoje ubezpieczenie. Może i tak. Ja się tam ubezpieczyłem bo było najtaniej. Samo OC. a zakupiony samochód miał już ubezpieczenie na cały rok opłacone. W Warcie jednak po przeliczeniu moich składek wyszło ze musiałbym dopłacić 600 zł !!!! A nie chce ubezpieczać auta w czym typu "towarzystwo ubezpieczę wzajemnych". |
|
|
|
|
http://www.grupa-arda.pl
|
|
|
|
|
widzę ile wypowiedzi tyle różnych rad Woli ścisłości jest to mój drugi samochód wiec mam już 20 % zniżki ale mój wiek robi robotę.Samochód jest sprowadzony wiec nie ma w spadku po poprzednim właścicielu ubezpieczenia a wziąłem go na siebie i jak narazie najniższa cena jaka udało mi się wynegocjować to 885zl także nie wiem czy da się taniej ale w dalszym ciągu czekam na opinie
|
|
|
|
|
sprobuj moze w Ptu, siedziba ich jest na bialych blokach, ja tam mialem ubezpieczony pierwszy samochod, i wziolem "pakiet podkarpacki" w tym jest ubezpieczenie mieszkania - 100zl rocznie, ale po dodaniu do oc wychodzi taniej niz normlane oc .
|
|
|
|
|
Mialem w PZU auto na siebie poj 1600 , do tego 60% znizek i wychodzilo mi ponad 600zl na rok.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
MTU chyba w nisku jest biuro , luknij w google
|
|
|
|
|
Jacek85 mi wyszło taniej na miejscu niż w porównywarce i różnica też nie była wielka (8 złociszy)
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
Witam,
Wejdź na stronę you can drive jest to oferta hestii dla młodych kierowców dostępna tylko przez intrnet. Ja skorzystałem. Zapłaciłem 350 zł za 2,0 bez zniżek. |
|
|
|
|
PZU?? Broń BOŻE
JA byłem chyba u 10 ubezpieczycieli i najtaniej jest w MTU są różne zniżki dla młodych kierowców też na rolnictwo 5% na dziecko itp Na dużej Poczcie w Stalowej Woli Pani prowadzi to przy okienku co się paczki wysyła Pani Nawracaj jak dobrze pamiętam jest miła i zawsze doradzi pozdrawiam P.S. chcesz tel to napisz maila ;-p POZDRAWIAM |
|
|
|
|
Witam ponownie bylem w MTU i tez tanio nie wyszło bo Gość naliczył 920zl wiec wybór padł na Polskie towarzystwo ubezpieczeniowe 885zl tak jak littlesurfer19 pisał dzięki wszystkim za opinie pzdr
|
|
|
|
|
Uważam że najlepszym towarzystwem ubezpieczeniowym jest Ergo Hestia, szanują klientów a to liczy się najbardziej. Samochody firmowe jak i prywatne ubezpieczam w Hestii od ponad 10 lat.
|
|