NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Pieniądze z PUP, PUP kasa na aktywizacje
ff
Wysłany: 28 Cze 2011r. 16:52  
Miesiąc temu było wiele gadania o tym, że PUP ma kase dodatkową na aktywizację bezrobotnych. Czy ktoś z was skorzystał z tej kasy, która obiecała pani Nędzyńska bezrobotnym.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 28 Cze 2011r. 16:52  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Cze 2011r. 17:22  
no ja chcialem wziasc dotacje na firme to mnie zbyli bo kasa tylko dla osob z wiekiem 50+, o czym tu gadac

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Cze 2011r. 17:36  
Ja też tam byłem, a oni mi mówią że kasa na szkolenie jest dla tych zwolnionych z przyczyn zakładu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Cze 2011r. 19:12  
Kłamstwa, propaganda - nic więcej.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lip 2011r. 14:37  
stalowowolski urząd pracy pomaga bezrobotnym zatrudniając całą rzeszę urzedników-ważniaków

czy myslicie, że oni potrafili by znaleźć sobie jakąś pracę ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lip 2011r. 16:15  
Ludzie!Czego chcecie.
Tam jest urząd pracy a to,jak sama nazwa świadczy- pracuje.
Po co pchają się tam bezrobotni i przeszkadzają urzednikom w wykonywaniu obowiązków?

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lip 2011r. 16:35  
Za dużo byście chcieli. Urzędnik też człowiek, ma swoje potrzeby. Kawa kosztuje. Ciastka kosztują. Bony, premie i trzynastki też kosztują. A każdy kto był w dupie, ooo przepraszam, w PUPie XD widział jak przemęczeni pracą, zlani potem pracownicy uwijają się niczym pszczółki w ulu i produkują niezbędne to funkcjonowania państwa sterty papierków. A wy się ich czepiacie, nieładnie.

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lip 2011r. 17:13  
mnie swego czasu rozjebała babka tekstem "Panie, ja nie mam czasu zawracać sobie głowy takimi sprawami, tu jest urząd, tu ludzie pracują!" a na ekranie kompa pasjans pająk umiech

Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lip 2011r. 23:45  
to jeszcze nic, najlepszy jest tekst: "w jakim zawodzie szuka Pan pracy?", i tak juz ktorys miech z kolei no to zaczalem zmyslac a ona zawsze to samo: "niestety ale nie mamy w tym momencie oferty dla Pana"....Stalowa wola za 2 lata bedzie wygladala tak samo jak Tarnobrzeg, zero pracy, zero perspektyw a za to pelna mlodych ludzi na ulicach co tylko sie wlucza bez celu i chleja. Nie chce zle wrozyc ale czas zaczac sie pakowac i zmykac...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lip 2011r. 08:27  
heh porównanie do tarnobrzega...on przynajmniej się rozwija, powstają firmy na terenie Machowa, poza tym tam nikt nie narzeka tak jak tu, tam ludzie sobie radzą. Właśnie to stalowa wola robi sie jak tbg powstają ronda i w końcu kładą na stary asfalt kostkę brukową. Stalowa chociaż by chciała TARNOBRZEGOWI w niczym nie dorówna... no może jedynie co to przegoni w stężeniu aluminium w powietrzu

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lip 2011r. 08:57  
Stalowa też ale fakt faktem u nas w stw dobrej pracy nie ma no chyba że za 1000zł do ręki. Nie ma wogóle ofert z wyższą stawka a to jest chore. a co do pupu to tam jest tylko 1 osoba problemem

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:16  
Nie ma co narzekać - głowa do góry umiech)jeszcze będzie dobrze!

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »