~~zaq | |
|
|
ZAPEŁNIAMY PLAC!
Cała Stalowa o 23.50 jest na placu przed MDK! Zbierajcie towarzystwo z imprez, domówek, barów, grzecznych kolacji i wyciągajcie na plac! Pokażmy że Stalowa potrafi się razem bawić bez sylwestra z TVNem i ddody na rynku Dorośli dzieci młodzież, wszyscy obowiązkowo stawiają się przed MDK, zapełniamy plac, odliczamy, podziwiamy sztczne ognie(miasto też przygotowało jakiś pokaz). Pamiętajcie też żeby hamować jak macie w towarzystwie jakiegoś popaprańca żeby nie rzucił ktoś butelką. Ostatnio nie zdazaly sie takie rzeczy, niech i w tym roku będzie bezpiecznie - to zależy od nas wszystkich. Co wy na to żeby wydrukować taką informację i porozwieszać dzień wcześniej na sklepach. Kibice mogliby zrobić taki transparent na wiadukcie koł hali - mają w tym doświadczenie Póki co rozsyłajcie to po forach i stronkach! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Ela | |
|
|
My będziemy! (5 osób)
|
|
|
|
|
|
gdybym był w tym dniu w Stalowej Woli to na na bank przyszedł bym pod MDK, byłem tam 2 lata temu i było zaj...
pozdrawiam |
|
~~impa | |
|
|
ja proponuje 23;30 sie spotkac
|
|
|
~~kotek | |
|
|
a ja propomuję, zabrać się pod MDKiem ekipą StalowegoMiasta. Umówmy się np. że przyjdizemy 22:30 po np. choinke i ustawmy sie w logo SM bedzie fajnie
|
|
|
~~zoro | |
|
|
zapisy na czacie http://www.czat.stalowemiasto.pl
|
|
|
~~djmdk | |
|
|
Przestancie palic to gowno!!!! Ladnie macie poryte w tych glowkach !!
|
|
|
|
|
|
jest to dobry pomysl, ja jestem za , choc sam nie bede mogl byc to sercem jestem z wami wreszcie jaka super sprawa
|
|
~~??? | |
|
|
...ale o co chodzi?
|
|
|
|
|
|
śliczna sprawaTyle że, przyjdzie 2-3 tys ludzi maks.;
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
Ja tez będę z całą rodzinka)))
|
|
~~oja | |
|
|
A możecie mi powiedzieć po kiego h.ja ja mam tam iść? Jakby jeszcze miasto zorganizowało jakiś koncert to bardzo chętnie, ale jak tam nic nie będzie, to po co?
|
|
|
~~hehe | |
|
|
CYTAT Ja tez będę z całą rodzinka))) Tak danusiu super, już w tamtym roku widziałem pijanych rodziców ciągnących dzieci przed północą na plac... normalnie zajebista rozrywka |
|
|
~~zaq | |
|
|
CYTAT A możecie mi powiedzieć po kiego h.ja ja mam tam iść? Jakby jeszcze miasto zorganizowało jakiś koncert to bardzo chętnie, ale jak tam nic nie będzie, to po co? Zeby przywitac nowy rok z innymi mieszkancami na zywo, a nie przed sylwestrem z jedynka A bedzie pokaz sztycznych ogni i znacznie lepiej oglada sie taki pokaz stajac tam z ludzmi na rynku niz z balkonu |
|
|
~~zaq | |
|
|
CYTAT Tak danusiu super, już w tamtym roku widziałem pijanych rodziców ciągnących dzieci przed północą na plac... normalnie zajebista rozrywka Po pierwsze czemu bez dzieci, po drugie czemu ma byc pijana? Jakos w wielu miejscach moga sie bawic wszystkie pokolenia, to czemu u nas ma byc inaczej? Czy naprawde nie potrafimy spedzic bezpiecznie i milo czasu? |
|
|
~~stalowiak | |
|
|
biore też psa żeby poprawić frekfęncję
|
|
|
~~adam | |
|
|
10 osob z naszej imprezy bedzie na 100%
|
|
|
~~szrek | |
|
|
ja już jutro idę zająć sobie miejsce
|
|
|
~~elo | |
|
|
Hehe, my tez bedziemy
|
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Rezerwacje jakieś są może, czy miejsca starczy dla wszystkich ?
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
rezerwacja !
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
u mnie rezerwacje po dychu
|
|
~~szczera szydera | |
|
|
Trochę mało ludzi pojawiło się na placu przywitać nowy rok, ale za to ta płonąca choinka była atrakcją, tylko szkoda ,że strażacy tak szybko ugasili płomień zanim ogarnął całą, bo nie każdy pewnie zauważył tą atrakcję. Mimo wszystko możemy być dumni, bo nie sądzę, że gdzieś w Polsce mieli płonącą choinkę podczas spędu sylwestrowego.
|
|
|
~~edre | |
|
|
heh, kiedys dostała na wospie ... teraz w nowy rok
|
|
|