|
|
|
Witam mam pytanie czy po zdarciu naklejek i zeszlifowaniu poprzedniego lakieru można od razu malować oczywiście sprayem?? Oczywiście warstwowo. A i mam pytanie czy w mieście kupie gdzieć jasno zielony pancerze oraz jasnozielony łańcuch ?? Z góry dzięki za odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak zdarłeś farbę do czystego metalu to przydało by się pomalować pierw farbą "podkładową"
:) |
|
|
|
|
A gdzie mógłbym kupić tą podkładową
|
|
|
|
|
Jest cała masa sklepów, np Mrówka, Majster, w tesco też chyba są farby jakieś, na przemysłowej jest sklep z farbami, koło pajtonu też jest
:) |
|
|
|
|
Czesc, jesli chodzi o podklad to najtaniej bedzie w chrmoatexie. Znajduje sie on na ulicy przemyslowej oraz w budynku zbr. Co do malowania to radze kupić porzadny sprey np. motip, moze jest i drogi bo 15 zl za mala puszke ale to jest naprawde dobry lakier. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Ja zawsze piaskuję przed malowaniem, później podkład, kolor i jakiś lakier z utwardzaczem. Polecam raczej malować i lakierować pistoletem, bądź co bądź lepiej to wygląda. Z mojego doświadczenia lakier na rower powinien być pierwiej sort. Dłużej będziesz się cieszył z efektu.... Nie jest to wielki koszt ok 30 pln. Ja zawsze kupowałem w mieszalni farb w Nisku, koło jednostki wojskowej...
Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia |
|
|
|
|
Dzięki za pomoc i mam jeszcze jedno pytanko czy w stalowej znajde jasnozielony kolor farby?? Bo niektóre kolory są trudne do znalezienia
|
|
|
|
|
ja malowałem w tamtym roku seledynem fajnym, kupiłem w unimecie na energetyków.
Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia |
|
|
|
|
Dzięki za info a wiecie gdzie można znaleźć jasnozielony pancerz i łańcuch??
|
|
|
|
|
Wie ktoś??!!
|
|
|
|
|
A ja mam pytanko w jakim zakladzie mozna w miare tanio i dobrze pomalowac rame ? Najlepiej pisakowanie i malowanie bo mnie najszla taka ochota
|
|
|
|
|
Ale co wy chcecie malować ? rower, motor ? Jeśli motor to trzeba kupić specjalny podkład pod malowanie tak jak do auta, podkład taki najtaniej maja na podleśnej w mieszalni lakierów puszka 1l kosztuje 24zł (jasny szary) i dopiero wtedy malować spreyem. Albo od razu powiedzieć żeby taki kolor zmieszali jak chcesz (100ml ok 18zł) na pewno Ci wystarczy i pomalować pistoletem.
|
|
|
|
|
rower a dokladnie rame Wole oddac w rece fachowcow zeby bylo ladnie a nie samemu sie bawic.
A dokladnie chce oddac rame i nowe naklejki (wlasnego autorstwa :p) panowie mi rame piaskuja, maluja podkladem pozniej lakier naklejki i utwardzacz ot i cala kołomyja ;p |
|
|
|
|
gdzie najtaniej w Stalowej mogę pomalować karoserie samochodu
|
|
|
|
|
Najtaniej ? napewno na wlasnym podworku ale ocene jakosci pozostawiam juz Tobie
|