|
|
|
CYTAT ziom nie dowiesz sie w jakim sensie, nie interesujesz mnie :p Spoko, nie mam nic do gejów :) |
|
|
|
|
:) |
|
|
|
|
CYTAT Haha co do facetów to się zgodzę niestety. Tacy tchórze , że jak sama się nie odezwiesz do nich nawet żartem to sami w życiu nie zagadają ;) (testowałam kilkakrotnie ;)) Może do mnie też tak zagadywałaś? :) |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Haha co do facetów to się zgodzę niestety. Tacy tchórze , że jak sama się nie odezwiesz do nich nawet żartem to sami w życiu nie zagadają ;) (testowałam kilkakrotnie ;)) Może do mnie też tak zagadywałaś? Niewykluczone ;D I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
A wiesz co zrobić żeby baba jęczała jeszcze długo po stosunku ?
Po wszytskim wytrzyj chu*a w firanke |
|
|
|
|
CYTAT A czy łatwo poderwać faceta ze Stalowej? Mnie bardzo łatwo, pod warunkiem, że pomyślnie przejdziesz proces kwalifikacji. Sam proces jest już trudniejszy. Składa się z baterii testów psychologicznych, szeregu rozmów kwalifikacyjnych (także ze starannie dobranym zespołem obiektywnych sędziów), następnie seria zadań teoretycznych z różnych dziedzin ("No bo mondra musi być!"). Później już z górki - testy sprawności fizycznej (biegi przełajowe, pływanie itd., ale też balet i gimnastyka artystyczna), typowa sesja fotograficzna (strój codzienny, wieczorowy i bikini) i jako wisienka na torcie mały sprawdzian uzdolnień artystycznych (śpiew, gra na instrumentach i takie tam). Po ewentualnym pozytywnym zaliczeniu tego krótkiego (ledwo kilka miesięcy) postępowania kwalifikacyjnego, jeśli danej kandydatce sprzyjać będą gwiazdy,los i szczęście, mogę ewentualnie ją uszczęśliwić i umówić się na kawę. (Albo można mnie upić - wtedy jestem łatwy...) A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
hahahahaha......
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
CYTAT Spoko, nie mam nic do gejów luzno do gejow to tez nie mam, pedaly to co innego ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
A do czego jest potrzebny kobiecie pijany facet?
|
|
|
|
|
CYTAT A do czego jest potrzebny kobiecie pijany facet? Pijany to raczej do niczego, ale takiego łatwiej złapać i związać, żeby potem nie uciekł jak wytrzeźwieje. Bo przecież kiedyś wytrzeźwieje. A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
CYTAT A do czego jest potrzebny kobiecie pijany facet? lepszy taki niz zaden ?;p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Oj mylisz się Ja wolałabym być do końca życia dziewicą niż puścić się z byle kim
|
|
|
|
|
A dlaczego goście są nieśmiali - skoro z natury, to samiec powinien pierwszy wyskoczyć z inicjatywą poderwania czy zagadania itp.itd.
Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
jula86, dlaczego zakladasz ze ktos kto pije nie ma nic wiecej do zaoferowania ?;D
magiajakobsa to Wasza wina :] zachcialo wam glosowac, isc do roboty poza praniem skarpetek itd :] dziwicie sie ze w takiej sytuacji mamy zaburzenia ? nie wiadomo na kogo trafi ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Gdyby facet dobrze zarobił, przynosił całą wypłatę i nie ingerował w wydatki kobiety to myślę, że mało która by poszła do pracy. A tak to dzielne kobitki pracują, gotują i piorą te śmierdzące męskie skarpetki a facetowi dalej źle bo im nigdy nie dogodzi.
|
|
|
|
|
i tu wychodzi szydlo ^^ sugerujesz, ze powinien przynosic calosc, oddawac wszystko i nie ingerowac w wydatki kobiety, wtedy ubezwlasnowalniasz takiego dzentelmena :] czy to jest w porzadku ? ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
A napisz co może zaoferować kobiecie pijany mężczyzna? Do czego on jest zdolny???? hahaha
|
|
|
|
|
A czy to jest w porządku jak kobieta pracując i zajmując się domem ma więcej obowiązków niż facet?? A jeszcze jak są dzieci to porażka
|
|
|
|
|
jak duzo wypije to bedzie szczery, ale sadzac po tym hahahha na koncu pewnie nie o to chodzi, wiec napisze ze moze dluzej ;p
edit: jakie wiecej obowiazkow ? sugerujesz ze facet nie interesuje sie wychowaniem dziecka ?;p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jeśli pod wpływem alkoholu nie zapomnie się obudzić haha
|
|
|
|
|
sa jak zawsze 2 strony medalu mozesz wykorzystac jak tylko chcesz ;p
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Sądząc po zachowaniu dzieci w szkołach to mało rodziców je wychowuje tylko chowa
|
|
|
|
|
piekny przeskok ^^ my tu o podrywaniu, a Ty juz o wychowywaniu dzieci, nie sadzisz ze walac od razu z grubej rury to odstraszasz ?:]
|
|
|
|
Przecież już się wyjaśniło czy trudno czy łatwo Nie tak?
|
|
|
|
|
no tak, jestem latwy, ale to pierwsza randka ;] a Ty juz o dzieciach i wychowaniu ? nie sadzisz ?:]
|
|
|
|
Jaka randka? Ja wolę być sama i się mechanicznie wspomagać haha Nie powiem jest jeden na którego mam ochote ale to jest nieosiągalne...
|
|