NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zwierzaki »
weterynarz,
ff
Wysłany: 4 Lip 2011r. 20:14  
Którego z weterynarzy polecacie do szczepienia i jakie są ceny szczepienia przeciw wściekliźnie?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 4 Lip 2011r. 20:14  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lip 2011r. 20:22  
Witam ja byłam u p.Oręziaków i wyszło najtaniej bo 20 zł a gdzie indziej kosztuje 25 zł.a przy okazji uzyskałam fachowych porad....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2011r. 20:00  
Też byłem mile zaskoczony w Argosie, bo za ten sam preparat na pchły zapłaciłem mniej niż na białych domach.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:18  
Zdecydowanie P. Maciej Oręziak pełen profesjonalizm no i ma warunki na każdego zwierzaka

Prywatna wiadomość 

neo
neo
neo
ff
Wysłany: 13 Lip 2011r. 01:38  
a ja jestem za p. Agnieszka Montusiewicz... bardzo przyjemna weterynarka umiech i do tego tania - a jesli chodzi o argosa mam niezbyt mile doswiadczenia i podejrzewam ze moja psina rowniez...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2011r. 09:31  
Ja osobiście polecam Dr Popowicza. Fachowiec umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2011r. 09:36  
Fachowiec tak! Weterynarz ???

MYŚL!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2012r. 23:03  
Czy coś się zmieniło od lipca? Chcę zaszczepić psa. Miałyśmy "swojego" lekarza w Lublinie, ale teraz nie będę psa transportować tyle kilometrów, żeby go zaszczepić. Jakieś nowe informacje dotyczące weterynarzy w Stalowej Woli?
Jeśli ktoś wie to poproszę również o dni i godziny przyjęć.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2012r. 20:10  
Ja polecam Pania Beatke Pawliszyn wspaniala Weterynarz polecam .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2012r. 20:40  
A ja polecam lecznicę w Rozwadowie u p. Ani Krępa. Przystępne ceny i ma dobre podejście do zwierzaków.umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2012r. 20:50  
CYTAT
A ja polecam lecznicę w Rozwadowie u p. Ani Krępa. Przystępne ceny i ma dobre podejście do zwierzaków.umiech

Gogi ma 10000% racji..nie ma lepszego fachowca, tak jak lekarz jest z powolania tak ta Pani oddaje cale serce naszym pupilom.. i moim zdaniem u niej jest najtaniej..z Panstwem Oreziakow mam niemile doswiadczenia i naciagania na kilka przeswietlen, bo pierwsze nie wyszlo..ale trzeba zaplacicumiechale to moje prywatne zdanie..zdecydowanie Pani Krepa jest the best good!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2012r. 09:42  
Tylko nie Beata Pawliszyn! Przez swoją niekompetentność uśmierciła wiele zwierząt (moich znajomych), mój pies cudem przeżył po usuwaniu kamienia nazębnego u tej pani!
Nie ździwiłabym się, jakby nie potrafiła podać szczepionki.
A jeżeli chodzi o wetów w Stalowej - tak, tylko Oręziakowie. Są na poziomie. Nie orientuję się w cenach szczepień, ale wiem, że są profesjonalni i megadrodzy.
Ale dzięki nim moje zwierzęta przeżyły nie jedno bardzo ciężkie schorzenie.

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2012r. 09:55  
Pani A. Montusiewicz i Pan M. Oręziak - profesjonalna i miła obsługa. Polecam.

>><> ----> Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><<
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2012r. 09:57  
kapade
Godziny pracy P. Oręziaka http://argoswet.pl/

>><> ----> Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><<
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Marz 2012r. 08:36  
Nie polecam Montusiewicz - złe wspomnienia nie tylko moje ale i znajomych (o zwierzakach nie wspomnę). Polecam Argos - mają odpowiednie warunki, sprzęt i podejście.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Marz 2012r. 09:21  
Swego czasu moja suczka miała guza na podbrzuszu. Byliśmy w Kamie, usłyszeliśmy tam od p. weterynarz, że jak chcemy to możemy to wyciąć, a jak nie to zostawić, tyle, że pies pewnie zdechnie. Kazała nam się zastanowić. Troszkę mnie to zaskoczyło, wyszedłem stamtąd obiecując, że już nigdy nie wrócę. Nie podobało mi się też, że z miejsca zwracała się do mnie i dziewczyny mojej "na ty", a mieliśmy wtedy ok. 23 lat.

Ostatecznie suczka była operowana przez p. Pawliszyn. Wycięcie zmiany, wycięcie macicy. Generalnie wszystko skończyło się malutkim szwem, piesek szybko doszedł do siebie. Byliśmy zadowoleni.

Jutro idziemy z nią na czyszczenie zębów, a raczej prawdopodobnie ich usunięcie (wszystkich!) Wybraliśmy p. Oręziaka, m.in. dlatego, że jest często polecany. Ocenimy jutro po zabiegu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Marz 2012r. 21:35  
I jest pies po zabiegu. Wszystko poszlo gladko, nawet udalo sie ocalic kilka zebow. Pan doktor widac ze jest profesjonalista, konkretnie sie z nim rozmawia, odpowiedzial na wszelkie nasze pytania. Jesli chodzi o pieniadze, za usuniecie wielu zebow, wyczyszczenie pozostalych, oczyszczenie uszu, obciecie pazurow i leki zaplacilismy naprawde przyzwoicie, rzeklbym, ze niewele. Polecam absolutnie pana Oreziaka.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Kwie 2012r. 18:37  
ja wybieram sie na pierwsze szczepienie, gdzie będzie najtaniej??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Kwie 2012r. 11:07  
Polecam Oręziaków.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Kwie 2012r. 21:51  
CYTAT
Też byłem mile zaskoczony w Argosie, bo za ten sam preparat na pchły zapłaciłem mniej niż na białych domach.

Ja też byłem zaskoczony ale nie miło. Kiedyś kupowałem tam obroże przeciw kleszczą, napisze tylko że przepłaciłem. Co do usług słyszałem rózne opinie, jedni chwalą inni odradzają.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zwierzaki »