|
|
|
Witam,
Zamawiam okna, bramę garażową i drzwi zew i wew. Bardzo fajną ofertę otrzymałem od firmy SOLO z rozwadowa. Czy ktoś może coś napisać o tej firmie, jakieś komentarze itp od osób które coś już kupiły. Powiem szczerze, że ofertę naprawdę ciekawą przedstawili - więc ją rozważam, a nie chce wtopić pieniędzy tak jak ludzie w gawo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam!
Zamawiałem u nich okna rok temu. Obsługa ok, dotrzymanie terminu ok, cena może troszkę wyższa niż gdzie indziej , ale przynajmniej montaż "bezbolesny" a i okna trzymają bez zarzutu. Nic nie blaknie itp. A odnośnie bramy - to ja kupowałem automat u nich bo skusiłem się w innej firmie na mega super promocję. Z promocji wyszło tyle, że nie dość, że na bramę czekałem 3 tyg. dłużej to zdupcyli całkowicie montaż. A Ci przyjechali , poprawili i automat w fajnej cenie nawet założyli. jedyny ich minus to ekspozycje mają strasznie ciasno poustawiane, no ale może się coś zmieniło. no ale generalnie polecam |
|
|
|
|
brałem kiedyś bramę garażową. spoko.
|
|
|
|
|
dzięki, wilgny a ile czekałeś na montaż?
|
|
|
|
|
w sezonie to jakoś było i chyba 4 do 5 tygodni od zamówienia. Ale nie pamiętam. Ale jakoś to sprawnie poszło skoro nie narzekam.
Ale słyszałem coś, że jakąś nagrodę dostali ostatnio za konkurs. |
|
Dołączył: 10 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Potwierdzam,
Firma SOLO, wygrała konkurs "Podkarpackie Złote Okna" organizowany przez Podkarpacki Portal Remontowo Budowlany, szczegóły na naszych stronach. Podkarpacki Portal Remontowo - Budowlany www.pprb.pl , portal dla osób, które budują, remontują lub urządzają swoje mieszczanie, dom lub ogród. Jesteśmy również dla FIRM z sektora remontowo - budowlanego, które chcą efektywnie promować swoje towary i usługi zarówno w internecie jak i w katalogu tradycyjnym. Sprawdź Nas na www.pprb.pl |
|
|
|
|
oo to wczesniej tego nie wiedzialem znaczy ze dokonalem dorbego wyboru mimo ze nie dokonca swiadomie Pozdrawiam
|
|
|
|
|
CYTAT oo to wczesniej tego nie wiedzialem znaczy ze dokonalem dorbego wyboru mimo ze nie dokonca swiadomie Pozdrawiam jak to nie świadomie? kupowałeś w ciemno czy z polecenia? Podkarpacki Portal Remontowo - Budowlany www.pprb.pl , portal dla osób, które budują, remontują lub urządzają swoje mieszczanie, dom lub ogród. Jesteśmy również dla FIRM z sektora remontowo - budowlanego, które chcą efektywnie promować swoje towary i usługi zarówno w internecie jak i w katalogu tradycyjnym. Sprawdź Nas na www.pprb.pl |
|
|
|
|
Tak z ciekawosci - jakie byly kryteria wyboru ? Kto wiekszy abon kupil pakiet vip ?
|
|
|
|
|
CYTAT Tak z ciekawosci - jakie byly kryteria wyboru ? Kto wiekszy abon kupil pakiet vip ? póki co sympatyczny kolego, żaden z finalistów konkursu nie posiada opłaconego konta na portalu. także takie insynuację to wiesz gdzie można włożyć a odnośnie kryteriów: każdy z producentów stolarki okiennej mógł stanąć w konkursie. Warunek był jeden miała to być firma z podkarpacia.Przez ponad miesiąc użytkownicy portalu,czytelnicy tygodników Sztafeta, Nowe Podkarpacie, Dziennika Super Nowości oraz każdy kto chciał - mógł oddać 1 głos na jego zdaniem najatrakcyjniejszy produkt oferowany przez podkarpackich producentów stolarki okiennej, za pośrednictwem ankiet on line, ankiet wysyłanych pocztą lub osobiście Podczas I Regionalnych Targów Budowlanych. Zaraz pewnie napiszesz, że ktoś mógł głosować kilkakrotnie itd. Już Ci wyjaśniam, że każdy głos był weryfikowany pod względem IP, imion i nazwisk jak i numerów telefonów oraz miejscowości. Podkarpacki Portal Remontowo - Budowlany www.pprb.pl , portal dla osób, które budują, remontują lub urządzają swoje mieszczanie, dom lub ogród. Jesteśmy również dla FIRM z sektora remontowo - budowlanego, które chcą efektywnie promować swoje towary i usługi zarówno w internecie jak i w katalogu tradycyjnym. Sprawdź Nas na www.pprb.pl |
|
|
|
|
CYTAT jak to nie świadomie? kupowałeś w ciemno czy z polecenia? nie do konca swiadomie w sensie ze nie wiedzialem ze wygrali jakas nagrode. w sumie wtedy jej nie mieli bo to z rok temu montowalem ta brame takze wtedy jej nie mieli bo ja teraz na targach dostali takze sorki moj wybor byl jak najbardziej swiadomy!!!!!!!! |
|
|
|
|
heheh, tyle że nagrodę otrzymali za produkowane okna, a nie bramę
Podkarpacki Portal Remontowo - Budowlany www.pprb.pl , portal dla osób, które budują, remontują lub urządzają swoje mieszczanie, dom lub ogród. Jesteśmy również dla FIRM z sektora remontowo - budowlanego, które chcą efektywnie promować swoje towary i usługi zarówno w internecie jak i w katalogu tradycyjnym. Sprawdź Nas na www.pprb.pl |
|
|
|
|
Chodziło mi o to, że dobrego wyboru dokonałem bo firmę zaczynają ludzie doceniać. A odnośnie bramy to segmentówkę polecił mi sąsiad i póki co nie narzekam.
|
|
|
|
|
ja nie mogę powiedzieć dobrego słowa o tej firmie.. porażka na całego !!
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tak z ciekawosci - jakie byly kryteria wyboru ? Kto wiekszy abon kupil pakiet vip ? póki co sympatyczny kolego, żaden z finalistów konkursu nie posiada opłaconego konta na portalu. także takie insynuację to wiesz gdzie można włożyć a odnośnie kryteriów: każdy z producentów stolarki okiennej mógł stanąć w konkursie. Warunek był jeden miała to być firma z podkarpacia.Przez ponad miesiąc użytkownicy portalu,czytelnicy tygodników Sztafeta, Nowe Podkarpacie, Dziennika Super Nowości oraz każdy kto chciał - mógł oddać 1 głos na jego zdaniem najatrakcyjniejszy produkt oferowany przez podkarpackich producentów stolarki okiennej, za pośrednictwem ankiet on line, ankiet wysyłanych pocztą lub osobiście Podczas I Regionalnych Targów Budowlanych. Zaraz pewnie napiszesz, że ktoś mógł głosować kilkakrotnie itd. Już Ci wyjaśniam, że każdy głos był weryfikowany pod względem IP, imion i nazwisk jak i numerów telefonów oraz miejscowości. Ja nic nie insynuuje tylko pytam bo sprawdziłem kolego ta twoja stronę i ceny za wpis Co do firmy Solo nie wypowiadam się ani złe ani dobrze - porostu konkurencja jak każda inna którą szanuje, nie mam zwyczaju opluwać konkurencji jak niektórzy. |
|
|
|
|
CYTAT Ja nic nie insynuuje tylko pytam bo sprawdziłem kolego ta twoja stronę i ceny za wpis Co do firmy Solo nie wypowiadam się ani złe ani dobrze - porostu konkurencja jak każda inna którą szanuje, nie mam zwyczaju opluwać konkurencji jak niektórzy. jeśli pijesz do mnie to ja nie opluwam konkurencji. Dostałem atrakcyjną ofertę więc pytam forumowiczów co sądzą o firmie, by nie wtopić tak jak niektórzy. CYTAT ja nie mogę powiedzieć dobrego słowa o tej firmie.. porażka na całego !! możesz rozwinąć? |
|
|
|
|
Jeżeli szukacie dobrych okien i nie tanich to Solo spełnia te warunki. Jeżeli szukacie oszczędności to tylko u konkurencji. Jeżeli kogoś stać to te okna są naprawdę dobre. Są w Stalowej okna o wiele tańsze ale ja osobiście wybrałbym solo gdyż cenię sobie jakość.
:) |
|
|
|
|
POPIERAM SOLO ! szybko i skutecznie
|
|
|
|
|
agusiek ponawiam pytanie - jakie zastrzeżenia? bo w piątek zamawiam, chyba, że mnie skutecznie zniechęcisz
|
|
|
|
|
SOLO najlepsi !
|
|
|
|
|
Karmar najlepsi !
|
|
|
|
|
Nie ma kto pochwalić to sami sie chwalą.
|
|
|
|
|
nie polecam. firma załosna, czas oczekiwania bardzo długi , monterzy okropni , nie mili aroganccy i straszne fleje , nie podoba mi się gdy ktoś montuje drzwi i jest pijany , brak jakiego kolwiek zabezpieczenia mieszkania i klatki. z całego serca nie polecam.
|
|
|
|
|
Hmm... kupiłem okna drzwi tarasowe za grube siano mam już zamontowane i jak na razie nie mam na co narzekać no chyba ze do drobiazgów które są nie istotne jestem
|
|
|
|
|
Pijany monter nie należy do błahostki. Jaka on opinie wystawia firmie. Jeżeli przyjechał pijany to trzeba było do firmy dzwonić.
|
|