|
|
|
Jakie sklepy będą w nowej galerii naprzeciw hali?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tego nie wie nikt. Dziwi mnie to bardzo, bo w Rzeszowie w City Hall, ktore ma być oddane bodajże w październiku już dawno podano, może nie wszystkie, ale sporo część marek,które znajdą tam swoje miejsce. I bedzie ich ponoć 250. A u nas będzie ich pewnie kilkanaście i kurka, wielka tajemnica. A poza tym to coś co budują, to wstyd nazywac galerią, u nas galerii nie ma, sa tylko galeryjki
|
|
|
|
|
Może okaże się tam ciepłe posadki są szykowane dla wybranych a normalny człowiek nie ma szans na prace w tych sklepach !!!!!!
|
|
|
|
|
Zadna tajemnica tylko nie ma chetnych na ten czynsz z kosmosu dla pana K i wspolnika. 3/4 bedzie stalo puste na start jak nie obniza wymagan finansowych i nie zmienia umow pisanych chyba przez nich samych dla nich samych)
|
|
|
|
|
Podobno tylko dwie firmy tylko mają mieć tam swoją lekolalizacje.!!
|
|
|
|
|
CYTAT Tego nie wie nikt. Dziwi mnie to bardzo, bo w Rzeszowie w City Hall, ) Chodzi Ci o City Center czy Millenium Hall? Bo z tego co się orientuję to nie ma czegoś takiego w Rzeszowie, chyba, że o czymś nie wiem? Take Up The Sword Of Justice |
|
|
|
|
Hej a nie wiecie kiedy będzie otwarcie nowej Galerii? czy w tym roku ??
|
|
|
|
|
Chodziło mi o Milenium Hall, przepraszam za błąd, co nie zmienia faktu, że tam buduje się ogromne galerie, nie to co u nas. City Center tez rośnie w oczach. Wiem, że nie ma co porównywać Rzeszowa i Stalowej, tym niemniej jakiś niedosyt pozostaje.
|
|
|
|
|
Wie ktoś może jak jest z tym Millenium Hall?
Otwarcie niby bylo w lipcu a licznik na oficjalnej stronie bije... Kiedy będzie można się tam wybrać na zakupy? Jest przynajmniej częściowo otwarte? |
|
|
|
|
CYTAT Może okaże się tam ciepłe posadki są szykowane dla wybranych a normalny człowiek nie ma szans na prace w tych sklepach !!!!!! Ciepła posadka jako sprzedawca? Schodzimy już na psy. Poza tym - jakie jest dla ciebie kryterium normalności człowieka? |
|
|
|
|
CYTAT Wie ktoś może jak jest z tym Millenium Hall? Otwarcie niby bylo w lipcu a licznik na oficjalnej stronie bije... Kiedy będzie można się tam wybrać na zakupy? Jest przynajmniej częściowo otwarte? To był tzw. pre-opening. Oficjalne zakupy będzie można robić za tyle dni ile jest podane na stronce Millenium Hall. Pozdrawiam. Take Up The Sword Of Justice |
|
|
|
|
ja chcę kofiszopa
|
|
|
|
|
Moze Tally Weijl:(
|