|
|
|
Orientuje się ktoś czy w Stalowej Woli lub okolicy kupię piwo BRACKIE, warzone przez Bracki Browar Zamkowy w Cieszynie (ten sam browar który warzy PORTERA Żywiec) ?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Brackie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galeria alkoholi na c4 od strony Al. Jana Pawła II sa wszystkie piwa regionalne z całej polski.
//moderowano Zdanie zaczynamy wielką literą, a kończymy kropką. Regulamin pkt 6 -sm |
|
|
|
|
heheheheh niezla reklama
|
|
|
|
|
CYTAT //moderowano Zdanie zaczynamy wielką literą, a kończymy kropką. Regulamin pkt 6 -sm w lby wam znowu bic zaczyna ? \"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r. |
|
|
|
|
Ja slyszalem ze najlepsze ciechanow.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam Kró(L)ewskie.
|
|
|
|
|
Dziś Wielki Wybiórczy Dzień Ortografii i Interpunkcji więc co chcecie hehe swoją drogą Brackie dobre piwko regionalne na Śląsku Cieszyńskim.
|
|
|
|
|
//moderowano/post nie wnosi nic do dyskusji reg. 4.b /zubrstw
|
|
|
|
|
//moderowano/post nie wnosi nic do dyskusji reg. 4.b /zubrstw
:) |
|
|
|
|
Ciechan Wyborny i Ciechan na miodzie wymiata. Fajnie bo ta Galeria Alkoholi jest codziennie do 24 wiec po drugiej zmianie się jeszcze zdąży
|
|
|
|
|
Najlepsze piwo to ciechan miodowy
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT najlepsze piwo to ciechan miodowy Gdzie i jaka cena?
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Najlepsze piwa to te, które ja piję.
Jak mi zapłacą za reklamę,moge powiedzieć nazwy. Domyślam się,że nie ...tak więc piję jako AA-AP(Anonimowy Alkoholik-Anonimowe Piwo). SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Najlepsze piwo to ciechan miodowy jak lubisz miodowe to sprobuj jeszcze takiego tworu jak, jagiello miodowe, jak w zaleznosci na ktore mnie naleci to podmieniam wlasnie z ciechanem ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ciechan i Brackie , nie wiem dlaczego tak chwalicie wg mnie mainstreamowe piwo z innych wiosek i nie ma się czym delektować ... jedynie Miodowe ujdzie chociaż tez bez szału.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT najlepsze piwo to ciechan miodowy Gdzie i jaka cena?kupuje w krk w sklepie ok 4,7 w lokalach od 7do 10 zl |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Znalazłem te browarki w Stalowej Jagiełło ,Ciechan i wiele innych w Stalowej Woli w sklepie nomen omen świat piw na ul.Poniatowskiego obok kościoła p.w Opatrzności Bożej.
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT Znalazłem te browarki w Stalowej Jagiełło ,Ciechan i wiele innych w Stalowej Woli w sklepie nomen omen świat piw na ul.Poniatowskiego obok kościoła p.w Opatrzności Bożej. to dobrze wiedziec bo jagiello 30 km ze mna do stalowej musialo robic :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
nie ma jak perełka polecam trybunalskie z browaru Lublin jest własnie miodowehttp://piweczko.net/piwo-Trybunalskie_Miodowe
|
|
|
|
|
Ja polecam też Twierdzowe ,jak dobrze pamietam to z browaru Racibórz. W tej Galerii Alkoholi znalazłem taki wynalazek.
|
|
|
|
|
Ja polecam Harnasia
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|