|
|
|
czy ktos sie orientuje gdzie prywatnie przyjmuje Karbarz - chirurg i jesli ktos mialby nr bylbym wdzieczny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chirurg Karbarz nie przyjmuje prywatnie, bo ja go szukałam ostatnio.
|
|
|
|
|
Możesz pogadać z doktorem w szpitalu jak będzie miał dyżur to może umówi się z Tobą na prywatną wizytę. To dobry człowiek i dobry lekarz, może nawet potraktuje Cie "prywatnie za darmo".
|
|
|
|
|
Hej!
Naprawde Karbarz prywatnie nie przyjmuje??? |
|
|
|
|
CYTAT Hej! Naprawde Karbarz prywatnie nie przyjmuje??? I dobrze, wystarczy że ludziom krzywde robina kasę chorych. Kiedyś był tu o nim post, wtedy rodziny pacentów nazwali go "rzeźnikiem"...rodziny bo pacjentów nie ma juz wśród żywych. Taki z niego chirurg onkolog. Sama przestrzegam, u mnie w rodzinie też pomógł zejść bliskiej mi osobie z tego świata. |
|
|
|
|
Ponawiam, czy nadal nie przyjmuje prywatnie w/w lekarz ?
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Az sie przestraszylam za kilka dni mam do niego wizyte. D.Karbarz w szpitalu przyjmuje.podejdz do gabinetu i umow wizyte.dlaczego chcesz prywatnie jak na nfz tak samo wyleczy.
|
|
|
|
|
Niby tyle rodzin skrzywdził a tylko Lena stara sie niszyc doktorowi opinie
|
|
|
|
|
[cytat]Niby tyle rodzin skrzywdził a tylko Lena stara sie niszyc doktorowi opinie[..Ale na stalowka net bardzo dobrze o dokrorze piszą
|
|
|
|
|
Nawet szpitalni sceptycy muszą przyznać, ze to bardzo dobry chirurg, być może najlepszy w szpitalu. A że ma trudny charakter i jest mało kontaktowy, to już inna sprawa. Dr Karbarz dobrze diagnozuje i leczy, ale i on wszystkich nie uratuje. Tym bardziej przykre jest pomawianie go przez rodziny (?) tych, ktorzy nie przeżyli i nienawistne komentarze tych, co to "wszystko wiedzą". Jeżeli szukacie chiruruga, zwłaszcza onkologa, który da gwarancję przeżycia i wyleczenia, źle trafiliście. Nie idźcie do dr. Karbarza, idźcie do cudotwórców, różdżkarzy, nakładaczy rąk czy innej szarlatanerii. Ogłoszeń wszędzie w bród.
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
średniaczka sam lepiej nie opisałbym doktora,a ze swojej strony moge tylko dodać,że pewnie nie jest lubiany w gronie lekarskim własnie dlatego iż oprócz bycia lekarzem jest też normalnym człowiekiem i nie jest mu obojętny pacjent.Niestety nie każda choroba jest do wyleczenia,choć czasami jest to nasza wina bo zwlekamy z pójściem do lekarza i później jest po prostu na jej wyleczenie za późno i szukamy winnych wszędzie dookoła siebie.
|
|
|
|
|
Powiem wam szczerze, że teraz generalnie niebezpiecznie jest chodzić na jakiekolwiek zabiegi operacyjne. Rany trudno się goją, łatwo wchodzi zakażenie, pojawia się sepsa* i po człowieku.
* - czuje się ból w całym ciele, potem pojawiają się drgawki, zaburzenia świadomości, wreszcie następuje gwałtowny spadek ciśnienia krwii i zgon. |
|
|
|
|
CYTAT Nie idźcie do dr. Karbarza, idźcie do cudotwórców, różdżkarzy, nakładaczy rąk czy innej szarlatanerii. Ogłoszeń wszędzie w bród. Po co tak panikujesz? Wystarczy iść do prawdziwego dobrego onkologa i bynajmniej nie ma takiego w Stalowej. Nie trzeba korzystać z porad cudotwórców, wystarczy dobry lekarz nie rzeźnik. A skoro uważasz że to taki dobry lekarz to korzystaj. Ktoś kto przepisuje choremu na raka Apap chyba minał się z powołaniem. Nawet w Nisku mają lepszego onkologa, a jesli chodzi o onkologie to niestety stw jest daleko z tyłu, zwłaszcza za tbg. |
|
|
|
|
CYTAT (Lena32) Wystarczy iść do prawdziwego dobrego onkologa i bynajmniej nie ma takiego w Stalowej. Skąd Ty to wiesz?Byłaś chora na nowotwór bo ja tak i to właśnie Jemu zawdzięczam,że byłem a nie jestem.Niestety ta choroba nawet po wyleczeniu wymaga ciągłego kontrolowania się badaniami,które właśnie ten lekarz zleca a nie oszczza na nich. Niestety nawet najlepszy specjalista czy profesor nie jest czasami w stanie pomóc jak choroba jest bardzo zaawansowana czy w końcowym stadium. CYTAT (Lena32) wystarczy dobry lekarz nie rzeźnik. Niestety każdy chirurg czy lekarz operujący kroi ludzi niosąc im pomoc ale rzeźnikiem bym żadnego z nich nie nazwał. Używając słowa"rzeźnik"widocznie nie znasz jego znaczenia. CYTAT (Lena32) skoro uważasz że to taki dobry lekarz to korzystaj. Owszem korzystam i dalej będe korzystał. CYTAT (Lena32) Ktoś kto przepisuje choremu na raka Apap chyba minał się z powołaniem. A kto Ci nawciskał takich bzdur,że APAP jest na receptę i musi wypisywać go lekarz? P.S. Nacht a jak tam Twoje zakrzepy w mózgu,o których pisałeś? |
|
|
|
|
@ Feniks
Przeskoczyły na ciebie. |
|
|
|
|
[/cytat]
A kto Ci nawciskał takich bzdur,że APAP jest na receptę i musi wypisywać go lekarz? Twój wspaniały lekarz jak go nazywasz wpisał na receptę Apap i nawet w Rzeszowie się z tego śmiali jak pokazaliśmy to lekarzom. A jak wczesniej pisałam receptę wypisał członkowi mojej rodziny i wiesz masz cholerne szczęście że przeżyłeś spotkanie i tzw leczenie tego pana. Radzę ci zmienic lekarza bo może się to nie powtórzyć.I zapewniam cię że każdy kto miał do czynienia z tą chorobą wie że zdarzają się nawroty i trzeba sie kontrolować. Niestety to jest taka specjalizacja która wymaga wiedzy i odpowiednich umiejetności w podejścu do pacjenta a nie rutyny |
|
|
|
|
@ Lena32
Słyszałem o przypadkach gdy osobom cierpiącym na bóle nowotworowe oferowano w szpitalu właśnie paracetamol (apap / ibuprom). Trudno doprosić się o leki na bazie opium (kodeina / morfina). Bo to narkotyki przecież ! No i co z tego ? |
|
|
|
|
CYTAT @ Feniks Przeskoczyły na ciebie. Niemożliwe bo ja takich problemów nie mam. Lena32 przestań pisać takie bzdury o tym APAP-e albo udowodnij to wklejając skana recepty.Nie mów tylko,że ją wyrzuciłaś albo coś innego się z nią stało bo to będzie oznaczać,że piszesz bzdury.Takich recept o ile były w co mocno wątpie się nie pozbywa. CYTAT (Lena32) wiesz masz cholerne szczęście że przeżyłeś Wiem,że mam szczęście,że w porę udalem się do lekarza i udało mi się.Ty raczej masz marne pojęcie o tej chorobie. CYTAT (Lena32) Niestety to jest taka specjalizacja która wymaga wiedzy i odpowiednich umiejetności w podejścu do pacjenta a nie rutyny Nie wiem dlaczego"niestety"ale tak jak i w innych specjalizacjach.Nie pisz postów w temacie,o którym nie masz pojęcia i nie obrażaj innych. P.S. Nie każdy nowotwór daje przerzuty. |
|
|
|
|
CYTAT Powiem wam szczerze, że teraz generalnie niebezpiecznie jest chodzić na jakiekolwiek zabiegi operacyjne. Rany trudno się goją, łatwo wchodzi zakażenie, pojawia się sepsa* i po człowieku. nie strasz za dwa tygodnie mam miec zabieg robiony u doktora wrrrr
* - czuje się ból w całym ciele, potem pojawiają się drgawki, zaburzenia świadomości, wreszcie następuje gwałtowny spadek ciśnienia krwii i zgon. |
|
|
|
|
Chciałam kontakt prywatny, ponieważ wczoraj byłam w przychodni zapisać się ze skierowaniem i wyzytę mam dopieo pod koniec lutego. Wokół pieprzyka zrobiło mi się coś niepokojącego i swedzącego i moj dermatolog powiedział ze koniecznie musi to zobaczyć onkolog. Dlatego chciałam iść jak najszybciej. Nie ukrywam, że czytając opinie na jego temat trochę się zestresowałam, ale niektóry mnie tu uspokajają.
|
|
|
|
|
Podejdz do do gabinetu doktora moze cos przyspieszysz z terminem.ja tez z pieprzykiem na szyji
|
|