|
|
|
Czy ktos z Was wybiera sie na te pokazy????
Bylem 2lata temu i bylo zarabiscie do wypadku SU27, po tym wypadku pokazy sie zakonczyly. Na miejscu bylo zarcie, picie, wszystko mieli pod dostatkiem. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
No można by pojechać, o ile będę miał samochód
:) |
|
|
|
|
Ja jade z kumplem na 100 procent ( tak jak 2 i 4 lata temu ) chyba ze nie do zyje ...
|
|
|
|
|
to radze wyjechać dzień wcześniej bo w dniu pokazów utkniecie w korkach
|
|
|
|
|
Zastanawiam się nad wyjazdem. Troszka mi koliduje z urlopem w górach.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT to radze wyjechać dzień wcześniej bo w dniu pokazów utkniecie w korkach Jakos nigdy sie mi to nie zdarzyło..zawsze spokojnie mozna było dojechac ..miejsce parkingowe jakies poszuakc..i dojsc spokojnie na pokazy . |
|
|
|
|
A kiedy są?
|
|
|
|
|
CYTAT A kiedy są? Ostatni łikend na wakacjach ;-) A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Cena 30/40 zł
A ten stalowowolski pseudo labirynth os sound kosztował 35 |
|
|
|
|
Pytanie do tych co juz byli: Pokazy trwaja 2 dni. Czy kazdego dnia jest inny program imprezy?
|
|
|
|
|
Jakos nigdy sie mi to nie zdarzyło..zawsze spokojnie mozna było dojechac ..miejsce parkingowe jakies poszuakc..i dojsc spokojnie na pokazy
chyba nie jechales w niedziele ostatnio jak bysmy nie pojechali wioske wczesniej i dziuramy dojechali na lotnisko to stalibysmy do centrum z 3godziny,a po drosze stluczek to z 15 dlatego lepeij wczesniej ruszyc pokazy maja byc te same w niedziele i w sobote o ile ebdzie pogoda,niestety bilety sa inne na sobote i na niedziele lipka troszke,ja juz kupilem przez neta bileciki i wybieramy sie na 3 auta http://www.airshow.sp.mil.pl/ |
|
|
|
|
Z tymi biletami to rozumiem chodzi o to ze bilet kupiony na sobote jest wazy tylko w sobote. Wszystkie sa w cenie 30 ulgowy 40 normalny? A Ty jedziesz na dzien czy na dwa?
|
|
|
|
|
Marines..to obojetne czy jedziesz w sobote czy w niedziele na ten air show bo tłok jest ten sam . Radze tylko nie pchac sie jak baran do centrum czy w poblize lotniska. Auto zostawic gdzies na posesji ktore w te 2 dni oferuja płatny parking i na lotnisko isc piechota . Wystarczy isc za tłumem wiec sie nikt nie zgubi jesli nie zna miasta .
|
|
|
|
|
Tak patrzylem na program tych pokazow to nic specjalnego w tym roku nie ma,
Mialy byc ruskie SU27 i SU35 a nie bedzie zadnych Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Tak patrzylem na program tych pokazow to nic specjalnego w tym roku nie ma, Mialy byc ruskie SU27 i SU35 a nie bedzie zadnych Co za bzdury wypisujesz?? program czytaleś?? Jeśli dla ciebie najlepsze zespoly akrobacyjne na swiecie to nic specjalnego to lepiej zostań w domu. Zapoznaj sie z programem a poźniej się wypowiedz. Sa to jedne z ciekawszych pokazow jakie były. Tu masz program http://www.airsh(...)-pokazow |
|
|
|
|
Czlowieku jak zakladalem ten temat to czytalem wstepny program i pisali kto mial byc a mialy byc ruskie suki,
Mial byc pokaz ruskich migow i sukhoi http://www.youtu(...)746yRNCI A teraz ruskich nie ma zadnych Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Ja byłem dzis oczywiscie w Radomiu i wcale nie załuje bo pokazy piekne , pogoda tez wyjatkowo dopisała . Ale tez nie przypominam sobie aby były pod uwage brane te samooty u ktorych mowa powyzej . Faktem jest ze w tym roku samolotow było mniej ( na pokazie statycznym ) ale za to były pierwszy raz takie wspaniałe maszyny jak A-10 czy P-38 LIGHTNING . Kto nie był niech załuje..
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Jakieś su tam były ale mogę się mylić
" border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" /> "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Impreza z najwyzszej polki, lepszej w okolicy niema, do tej pory mi szumi w uszach. F16 pokazały na co je stać a było co podziwiać, improwizowana walka myśliwców to piękne i bardzo głośne widowisko, a wisienką na torcie były pokazy akrobatyczne na najwyższym poziomie kto nie był niech żałuje będzie miał szanse za 2 lata, ja tam napewno będe.
|
|