|
|
|
Hehe nikt nie udzielił warszawiakowi instruktażu jak zachowywać się w naszym ciemnogrodzie-bastionie pis
W razie jakby się tu jakiś warszawiak zaplątał to informuję : Nie wolno chwalić się że się dobrze zarabia, uśmiechać się, trzeba narzekać na rząd, zarobki, pogodę, na wszystko. Co chwila podkreślać jakie życie jest do dupy i jak nas rząd komuchów,agentów sb i kgb okrada, jak fałszują wybory i w ogóle. Trzymajcie się tych zasad to nie wzbudzicie agresji u "lokalsów" A swoją drogą ciekawe co to za praca sezonowa że takie krocie u nas zarabia. Artykuł : Nawet dwanaście lat w więzieniu mogą spędzić trzej mieszkańcy Tarnobrzega, którzy są podejrzani o pobicie 28-letniego mieszkańca Warszawy. Napastnicy ukradli mu ponad 6 tys. zł, telefon komórkowy i kartę bankomatową. Tarnobrzeska policja o zderzeniu dowiedziała się w minioną środę po godz. 3 w nocy. Z jej ustaleń wynika, że 28-latek, który do Tarnobrzega przyjechał na prace sezonowe, wracał z pubu przy placu Bartosza Głowackiego. Zaczepił trzech przypadkowych mężczyzn. Zapytał ich, gdzie może się jeszcze napić alkoholu. Mieszkaniec Warszawy zaproponował mężczyznom wspólną imprezę. Na pobliskiej stacji paliw kupili alkohol, soki i przekąski, a potem poszli do parku, gdzie trwała kilkugodzinna libacja. W jej trakcie doszło do awantury. - Warszawiak chwalił mieszkańcom Tarnobrzega, że dobrze zarabia, że dobrze mu się w życiu powodzi. I to prawdopodobnie nie spodobało się napotkanym mężczyznom i go pobili - mówi nam osoba znająca kulisy sprawy. Napastnicy ukradli 28-latkowi ponad 6 tys. zł, telefon komórkowy i kartę bankomatową. Później uciekli na pobliskie osiedle, weszli do klatki schodowej i tam podzielili się pieniędzmi. Mieszkaniec Warszawy powiadomił policję. Jeszcze tego samego dnia kryminalni ustalili personalia sprawców. Okazali się nimi młodzi mężczyźni w wieku od 20 do 22 lat. Funkcjonariuszom udało się odzyskać telefon komórkowy warszawiaka i część zrabowanej mu gotówki. Napastnikom postawiono zarzuty dokonania rozboju. Grozi im do 12 lat więzienia. Po przesłuchaniu zwolniono ich do domu. Wcześniej musieli wpłacić po 4 tys. zł poręczenia majątkowego. Mają się też regularnie meldować na policji. Źródło: Gazeta Wyborcza Rzeszów *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Hehe, a ja widzę jaką partię Ty po-pierasz. Nie wiem dlaczego ale jej sympatycy strasznie wyzywają i obrażają naszą Ojczyzne. Życze udanej końcówki niedzieli.
|
|
|
|
|
tak tak warszawa to taka oaza dobrobytu ,ze kradna obcojokrajowcom rowery , bo nie maja za co zyc. Nie wiem skad ta fascynacja warszawa ale przyklad fractala pokazuje ,ze jest duzo ludzi z ciemna masa pod kopula . warszawa - miejscowosc w Europie , bedaca przypadkiem stolica w ktorej zarabia sie najmniej z posrod wszystkich stolic Europy a warunki zyciowe pracownikow sa 3 od konca
|
|
|
|
|
Fraktal wiem ze to dla ciebie bedzie nie do zniesienia, ale w TBG rzadzi twoja Partia Oszustow a to pewnie byli kolesie z lokalnej mlodziezowki mlodych i wykrztalconych PO.
|
|
|
|
|
dobrze zarabiajacy warszawiak przyjechal na prace sezonowe pod tarnobrzeg ^^
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jak zwykle wystarczy zasugerować że nie przepada się za sektą Jarka K. a od razu wrzucają człowieka do worka z napisem "lemingi PO" Oj ludzie, ludzie.
Wie ktoś co to za prace sezonowe są w Tarnobrzegu? @m87, światły i jaśnie oświecony człowieku, nazwy miast piszemy wielką literą. A stolicę i matkę ma się tylko jedną więc wypada okazywać minimum szacunku zarówno dla jednej jak i drugiej *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
sporo owocow w okolicy :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Nie wiem czy ma to związek z jego sympatiami partyjnymi i tym,że jest "krawaciarzem".Wiem jednak,że jest debilem,bo nikt normalny nie zaczepia nocą 3 facetów,w obcym mieście i idzie z nimi chlać.
Chyba,że takie kretyństwo jest normą w Stolycy.Niech się cieszy,że żyje albo,że nie naruszyli mu hemoroidów. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
A może o to chodziło, żeby naruszyli
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|