|
|
|
CYTAT Proszę bywalców (lub właściciela)o odp. czy dostanę w \"Świecie Piw\" piwo z browaru Krajan (http://www.krajan.com.pl/strona/index.php) Witam, Na dzień dzisiejszy nie mamy w swojej ofercie piw z Browaru Krajan, postaramy się coś z tym zrobić |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tam nie ma lodówki :( ale będzie niebawem Lodówka pojawi się w najbliższym czasie tj. około tygodnia |
|
|
|
|
Poproszę o mapkę z dokładnym wskazaniem bo chyba nie trafię, a chcę zajrzeć
|
|
|
|
|
W nawiązaniu do Waszych licznych próśb odnośnie możliwości funkcjonowania sklepu 7 dni w tygodniu, jutro tj. 31.07.2011 sklep Świat Piw otwarty w godzinach od 10 do 15.
Serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników chmielowego trunku do odwiedzenia Świata Piw. Zespół Świat Piw |
|
|
|
|
CYTAT Poproszę o mapkę z dokładnym wskazaniem bo chyba nie trafię, a chcę zajrzeć Trafisz bez problemu, to jest przy parkingu obok kościoła "igloo" CYTAT Pomysł dobry - lokalizacja tragiczna. W \"Azylu\" było tyle bójek, że mało kto z jakąś kulturą osobistą ma ochotę tam zaglądać. Niestety. Mirek jak ty coś palniesz to nie wiem czy śmiać się czy płakać. 20 metrów od sklepu jest kościół i jakoś nikt nie boi się do niego chodzić. A sam "Świat Piw" sąsiaduje ze sklepem z asortymentem dla zwierzaków, na pewno same zakapiory i zabijaki tam chodzą *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
A dzisiaj była dostawa i przyszło pare nowości A poza tym zmieniły się godz otwarcia i teraz jest do 21
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Poproszę o mapkę z dokładnym wskazaniem bo chyba nie trafię, a chcę zajrzeć Trafisz bez problemu, to jest przy parkingu obok kościoła \"igloo\" Dzięki, serio pytałam, bo to nie moje rejony |
|
|
|
|
CYTAT Dzięki, serio pytałam, bo to nie moje rejony Jak jedziesz Poniatowskiego, mija Lidla i jedziesz jeszcze prooosto, i dalej prooosto, mijasz większe skrzyżowanie (zaraz za blokami, w których jest Avanti i Capri) i zaraz za tym skrzyżowaniem jest pierwsza w lewo. Jak skręcisz to jakieś 50 m przejedziesz i po prawej stronie jest sklep. Na pewno znajdziesz ;) |
|
|
|
|
Witam po dłuższej przerwie!!!
Byłem w tym sklepie kilka razy i mogę powiedzieć, że:obsługa znakomita, wybór piw ogromny. Polecam!!!! HOMO SUM, HUMANI NIHIL A ME ALIENUM PUTO |
|
|
|
|
W jakiej cenie sa te piwa???? Jak tam zajade to se kupie 20butelek kazdego po jednemu
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Ceny są różne
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT W jakiej cenie sa te piwa???? Jak tam zajade to se kupie 20butelek kazdego po jednemu Ceny od 2.35 w góre "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
A jezeli bede chcial kupic po jednym z kazdego to na ile mam sie szykowac??? Ile jest rodzajow browca na dzien dzisiejszy????
Mowie o piwach 0.5L w butelkach //Proszę nie pisać całych postów BOLDEM Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT A jezeli bede chcial kupic po jednym z kazdego to na ile mam sie szykowac??? Ile jest rodzajow browca na dzien dzisiejszy???? Mowie o piwach 0.5L w butelkach Około 80-100 tyle naliczyłem w tamtym tygodniu "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
chyba więcej
|
|
|
|
|
a Ciechana i fortunę tam znajdę?
|
|
|
|
|
Ciechana tak bop wlasnei sie chlodzi w lodowce ale co do fortuny niewiem
|
|
|
|
|
polecam,
miła i rzeczowa obsługa i wybór browarka też niezły mam nadzieję, że biznes się rozkręci na dobre powodzenia |
|
|
|
|
CYTAT a Ciechana i fortunę tam znajdę? Jasne |
|
|
|
|
Gdzie jest ten kościół iglo ? Bo wiem, że gdzieś niedaleko tego kościoła jest ten sklepik. Ulice nic mi nie mówią w STW. Bardziej jestem w stanie zlokalizować sklepik po budynkach, urzędach, sklepach w pobliżu.
|
|
|
|
|
Dobra już mam. Zapomniałem o zumi. Wklepałem i widzę, że to jest chyba niedaleko gimnazjum, ale którego, to nie pamiętam. W każdym bądź razie niedaleko szkoły.
|
|
|
|
|
Popieram ze lokalizacja srednia, ale najwazniejsze aby dobry lokal byl to i interes bedzie się krecil przy okazji, czy moglby ktos mi powiedziec czy jest juz normalny dojazd do Stalowej od pysznicy?
|
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Popieram ze lokalizacja srednia, ale najwazniejsze aby dobry lokal byl to i interes bedzie się krecil przy okazji, czy moglby ktos mi powiedziec czy jest juz normalny dojazd do Stalowej od pysznicy? Już normalnie można dojechać do STW od Pysznicy i na odwrót. Zostało im już same kosmetyki porobić benio1992:) |
|
|
|
|
CYTAT Popieram ze lokalizacja srednia, ale najwazniejsze aby dobry lokal byl to i interes bedzie się krecil przy okazji, czy moglby ktos mi powiedziec czy jest juz normalny dojazd do Stalowej od pysznicy? Jest już dojazd od kilkunastu dni "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
dzisiaj odwiedzilem :] fajna lokalizacja na szybkie piwne zakupy, duzy wybor, firma solidna - zalapalem sie na rewelacyjny firmowy gadzet, marzylem o takim od malego :]- bede odwiedzal
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|