|
|
|
Witam chciałabym się zorientować czy prawda jest iż teraz na oddziale odlewniczym w Aluec jest jakiś przestuj ???
Prosze o odpowiedź osoby tam pracujace które bedą wiedzieć na 100% |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie . To nie prawda. Postój czyli urlop zaczyna się od 1 sierpnia. Teraz firma hula non-stop.
|
|
|
|
|
A chcialabym jeszcze cos uściślic chodzi mi o ta odlewnie kokilowa bo podobno jak się dowiedziałam to teraz chodza jakoś tak dziwnie po 2 lub 3 osoby czy to tez prawda??????????
|
|
|
|
|
Ja też chciałem się zapytać czy będą jakieś przyjęcia do was do pracy ??
Wiadomo z pracą ciężko teraz jest i czy opłaca się u was robić ?? |
|
|
|
|
puniaiwika prawda że na kokilach chodzą różnie do pracy w różnych "dziwnych" godzinach. Jest to uzależnione od ilości pracy obecności innych pracowników itd... Więc jest to prawda że tak się chodzi do pracy na kokile i nie tylko inne wydziały też mają różne zapotrzebowania kadrowe więc jak jest potrzeba to się chodzi różnie do pracy.
Marcin1678 Praca jest wszędzie tylko trzeba jej poszukać. A w Twoim przypadku (bez urazy) myślę że nie warto szukać z przekonaniem czy się opłaca pracować...Na pewno warto żyć z czyichś podatków :( Bez obowiązku,stresu i zmartwień dotyczących opłacalności. |
|
|
|
|
Tak się składa Tester że pracę mam od jakiegoś czasu. Ale się pytam dlatego ponieważ obecnie nie za bardzo mnie satysfakcjonuje wypłata a u was podobno dobrze się zarabia.
PS. W domu na bezrobociu to by mi było ciężko wysiedzieć |
|
|
|
|
CYTAT Tak się składa Tester że pracę mam od jakiegoś czasu. Ale się pytam dlatego ponieważ obecnie nie za bardzo mnie satysfakcjonuje wypłata a u was podobno dobrze się zarabia. PS. W domu na bezrobociu to by mi było ciężko wysiedzieć Auschwitz to jest mało powiedziane mobbing normy kosmiczne a norma jest podstawa do mobbingu podrawiam tych któzy tam pracują na oczyszczalni |
|