NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Do pracodawców, Staże absolwenckie
ff
Wysłany: 26 Lip 2011r. 09:49  
Witam!
Jestem absolwentką Uniwersytetu Rzeszowskiego, ukończyłam dwa kierunki: matematykę oraz fizykę z informatyką i będę się ubiegała o staż dla absolwentów. W związku z tym zwracam się do Pracodawców z prośbą o składania ofert przyjęcia studentów i absolwentów Uniwersytetu Rzeszowskiego na praktyki i staże w całości finansowane przez Unię Europejską.
Więcej informacji na stronie:

http://ps.un(...)ult.aspx

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Lip 2011r. 09:49  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lip 2011r. 09:51  
Formularz zgłoszeniowy znajduje się na stronie:
http://ps.un(...)cja.aspx

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 26 Lip 2011r. 11:22  
a "koleżanka" wie jak się trzyma miotłę ?? jak masz jakiś kolegów przyda mi się ze 3 za miesiąc do noszenia pustaków i różnych robót budowlanych ...

ps. gwarantuję na stażu naukę trzymania młotka ... jazdę taczkami ... jak i szkolenia w kierunku podnoszenia/przenoszenia rzeczy ciężkich :cwaniak: staż odpłatny gwarantuję jednych z lepszych instruktorów w naszym regionie

a tak poważniej to powodzenia ok

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lip 2011r. 11:30  
nie wiem czy znajdziesz na tym portalu przedstawiciela odpowiadajcej tobie firmy, lepiej sama dostarcz informacje o checi odbycia stazu do wybranych zakladow, "samo nie przyjdzie",ale tez zycze powodzenia masz duzo mozliwosci po scislych kierunkach

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Lip 2011r. 14:46  
Zarówno pracę jak i staż trzeba sobie "wychodzić" - no - chyba, że ma się znajomości.... Tak więc radzę napisac sensowne CV, wydrukować w x egzemplażach, w internecie poszukac nazwy i adresy firm które cię interesują, odpowiedni strój i w drogę - samo się nie zrobi.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »