NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Praca, CZY KTOŚ WIE?????
ff
Wysłany: 30 Lip 2011r. 18:59  
Witam.Widziałam na hali targowej ogłoszenie do pracy w kwiaciarni.Mam pytanie czy ktoś wie jak tam jest i jak płacą bo coś często jest tam ogłoszenie o prace.Czy coś jest nie tak.A ja szukam pracy.::cwaniak:

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 30 Lip 2011r. 18:59  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 10:51  
Ty chyba nie szukasz pracy ... .
Bo jak się szuka pracy, a jest się bez pracy, to się bierze pierwsze lepsze ogłoszenie jakie wpadnie w ręce.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 10:52  
CYTAT
Witam.Widziałam na hali targowej ogłoszenie do pracy w kwiaciarni.Mam pytanie czy ktoś wie jak tam jest i jak płacą bo coś często jest tam ogłoszenie o prace.Czy coś jest nie tak.A ja szukam pracy.::cwaniak:

Jak szukasz pracy to idź do tek kwiaciarni i zapytaj.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 11:04  
Jesli chcesz pracować w tej kwiaciarni na hali targowej to odradzam, czeka cie wyzysk i marna płaca. Naprawde odradzam.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 13:08  
Tomi435 a z skąd to wiesz.znasz kogoś z tej kwiaciarni może tak źle nie jest jak mówisz. Jutro pójdę i zapyta się o prace a może się tam dostaneokDobre parę groszy jak się zarobi o prace w tej chwili ciężkook

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 13:22  
CYTAT
Tomi435 a z skąd to wiesz.znasz kogoś z tej kwiaciarni może tak żle nie jest jak mówisz. Jutro pójde i zapyta się o prace a może się tam dostaneokDobre pare groszy jak się zarobi o prace w tej chwili ciężkook

ok

CYTAT

Jesli chcesz pracować w tej kwiaciarni na hali targowej to odradzam, czeka cie wyzysk i marna płaca. Naprawde odradzam.

Jako pracodawca nie chciał bym Cie w żadnej pracy ...
A jako obywatel nie chciał bym, żebym musiał Cie utrzymywać.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 13:53  
Nie ważne sąd wiem. Jak pojdziesz jutro to zobaczysz ze ci powiedza ze nieaktualne albo na probe przyjma. Powodzenia.
jak cos to odpisz jak było??

Prywatna wiadomość 

w_k
w_k
w_k
ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 16:02  
CYTAT
Ty chyba nie szukasz pracy ... .
Bo jak się szuka pracy, a jest się bez pracy, to się bierze pierwsze lepsze ogłoszenie jakie wpadnie w ręce.

Pierwsza lepsza praca to również na ulicy,pod latarnią, a jak dziewczyna ma wyższe wykształcenie to chyba stać ją na coś więcej...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 16:29  
CYTAT

Pierwsza lepsza praca to również na ulicy,pod latarnią, a jak dziewczyna ma wyższe wykształcenie to chyba stać ją na coś więcej...

Osobiście traktuję to jako pracę jak każdą inną. Powiem więcej, uważam że to jest całkiem niezła praca.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 16:31  
W-K jeżeli ty siedzisz przy kompie to znaczy że też nie masz pracy.zaklopotany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 16:34  
murena skąd możesz mnie znać i tak pisać bo ja cię nie oceniam a jak tak piszesz to bym nie chciała pracować u ciebie i pozdrawiam twoich pracowników jak masz firmemlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 16:36  
Tomi435 dam znać jak byłogood

Prywatna wiadomość 

w_k
w_k
w_k
ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 18:07  
CYTAT
W-K jeżeli ty siedzisz przy kompie to znaczy że też nie masz pracy.zaklopotany

Nie każdy pracuje w niedziele-jeśli nie masz nic mądrego do napisania do lepiej nie pisać nic, niż pokazywać publicznie swoją głupotę.
ps. Sama siedzisz przy kompie....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 20:07  
w-k siedzę przy kompie bo na ogłoszania patrze i za pracą się oglądam a ty chyba wszystkie rozumy pozjadałeś chyba jakimś magistrem albo masz manie wyższości nie wszyscy mają szczęście żeby pracę znależdz odrazu po skończeniu szkołu bezrobocie mamy w Polsce a ty gdzie pracujesz????????::szok:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 20:17  
CYTAT
murena z skąd możesz mnie znać i tak pisać bo ja cię nie oceniam a jak tak piszesz to bym nie chciała pracować u ciebie i pozdrawiam twoich pracowników jak masz firmemlotek

No chwila ... a gdzie ja napisałem, że Cię znam, gdzie ja w ogólne zrobiłem jakieś odniesienie do Twojej osoby ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 20:24  
CYTAT
No chwila ... a gdzie ja napisałem, że Cię znam, gdzie ja w ogólne zrobiłem jakieś odniesienie do Twojej osoby ?

Ano tutaj, największy intelektualisto podkarpacia.

CYTAT
Jako pracodawca nie chciał bym Cie w żadnej pracy ...
A jako obywatel nie chciał bym, żebym musiał Cie utrzymywać.

Donek, ale nie z tych Tusków.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 20:44  
A to bylo do: Tomi435 a nie do kotka23

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 20:55  
murena nie prowokuj wazne

MYŚL!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2011r. 21:49  
SORKI MURENA.Myslalam ze to do mnie bylogood

Prywatna wiadomość 

no1
no1
ff
Wysłany: 1 Sie 2011r. 10:58  
Ktoś zakłada temat żeby się czegoś dowiedzieć, a wy jak zwykle musicie się żreć?
Ech... polaczki.
Wam to tylko zrobić temat "tutaj na****my na siebie" i może byście się wyżyli.

Tak na marginesie, to temat nie ma większego sensu - rozumiem jeszcze jak ktoś pyta jak jest w większej firmie albo jakiejś sieci... ale kwiaciarnia w Hali Targowej? Czego tu się można spodziewać? Jak ktoś szuka pracy i ma ciśnienie, to i tak tam pójdzie, bo nie ma wyjścia. A jak ktoś ma alternatywę, to na pewno tam nie pójdzie robić za najniższą krajową.

Pozdrawiam myślących.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Sie 2011r. 15:38  
"wyzyzk", "pujde", "z kąd", "wyrzszości"

oficjalnie zwariowałem... Nie każdy musi być Mickiewiczem, ale to jest delikatna przeginka...

Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Sie 2011r. 15:43  
Byk na byku bykiem poganiasmiech2 Oczywiście poprawiłam bo aż patrzeć na to się nie dało. To tak nawiasem nie na temat. Wracamy do dyskusji;)

Prywatna wiadomość 

w_k
w_k
w_k
ff
Wysłany: 1 Sie 2011r. 16:27  
CYTAT
w-k siedzę przy kompie bo na ogłoszania patrze i za pracą się oglądam a ty chyba wszystkie rozumy pozjadałeś chyba jakimś magistrem albo masz manie wyższości nie wszyscy mają szczęście żeby pracę znależdz odrazu po skończeniu szkołu bezrobocie mamy w Polsce a ty gdzie pracujesz????????::szok:

Sama rozpoczęłaś od krytyki i oceny innych osób więc teraz bądź na tyle uprzejma i skończ temat.Nie mam zamiaru tłumaczyć Ci co robię- nie Twój interes.
A jeśli już czepiasz się tego,że ktoś czyta i odpisuje na tym forum a robisz to samo i tłumaczysz się,że szukasz pracy i przeglądasz ogłoszenia pomyśl,że ktoś również może przeglądać ogłoszenia a Tobie zupełnie nic do tego kto co robi.Zajmij się swoim życiem i życzę Ci w tym powodzenia.
ps. Czytaj ze zrozumieniem,żebym nie musiała Ci czegoś znowu tłumaczyć i aby nie wyszło Ci po raz kolejny coś w stylu "mani wyższości innych osób" i nigdzie nie napisałam,że dostałam prace zaraz po ukończeniu studiów. Według Ciebie mam manie wyższości a według mnie Ty masz bujną wyobraźnie bo wiele piszesz nie związanego z tematem i za wiele co do mojej osoby-pomyśl może zostaniesz wróżką, jeśli tak wszystko wiesz ;)
Co do tematu, poza Twoją osobą- bezrobocie mieliśmy i mamy i nie zapowiada się wcale,żeby to się zmieniło. Wydaje mi się, że kobiecie jest trudniej znaleźć prace, facet gdzieś na jakiś czas np. na budowę się załapie- ale to tylko moje wrażenia.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »