|
|
|
Witam.Widziałam na hali targowej ogłoszenie do pracy w kwiaciarni.Mam pytanie czy ktoś wie jak tam jest i jak płacą bo coś często jest tam ogłoszenie o prace.Czy coś jest nie tak.A ja szukam pracy.:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty chyba nie szukasz pracy ... .
Bo jak się szuka pracy, a jest się bez pracy, to się bierze pierwsze lepsze ogłoszenie jakie wpadnie w ręce. |
|
|
|
|
CYTAT Witam.Widziałam na hali targowej ogłoszenie do pracy w kwiaciarni.Mam pytanie czy ktoś wie jak tam jest i jak płacą bo coś często jest tam ogłoszenie o prace.Czy coś jest nie tak.A ja szukam pracy.: Jak szukasz pracy to idź do tek kwiaciarni i zapytaj. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Jesli chcesz pracować w tej kwiaciarni na hali targowej to odradzam, czeka cie wyzysk i marna płaca. Naprawde odradzam.
|
|
|
|
|
Tomi435 a z skąd to wiesz.znasz kogoś z tej kwiaciarni może tak źle nie jest jak mówisz. Jutro pójdę i zapyta się o prace a może się tam dostaneDobre parę groszy jak się zarobi o prace w tej chwili ciężko
|
|
|
|
|
CYTAT Tomi435 a z skąd to wiesz.znasz kogoś z tej kwiaciarni może tak żle nie jest jak mówisz. Jutro pójde i zapyta się o prace a może się tam dostaneDobre pare groszy jak się zarobi o prace w tej chwili ciężko CYTAT Jesli chcesz pracować w tej kwiaciarni na hali targowej to odradzam, czeka cie wyzysk i marna płaca. Naprawde odradzam. Jako pracodawca nie chciał bym Cie w żadnej pracy ... A jako obywatel nie chciał bym, żebym musiał Cie utrzymywać. |
|
|
|
|
Nie ważne sąd wiem. Jak pojdziesz jutro to zobaczysz ze ci powiedza ze nieaktualne albo na probe przyjma. Powodzenia.
jak cos to odpisz jak było?? |
|
|
|
|
CYTAT Ty chyba nie szukasz pracy ... . Bo jak się szuka pracy, a jest się bez pracy, to się bierze pierwsze lepsze ogłoszenie jakie wpadnie w ręce. Pierwsza lepsza praca to również na ulicy,pod latarnią, a jak dziewczyna ma wyższe wykształcenie to chyba stać ją na coś więcej... |
|
|
|
|
CYTAT Pierwsza lepsza praca to również na ulicy,pod latarnią, a jak dziewczyna ma wyższe wykształcenie to chyba stać ją na coś więcej... Osobiście traktuję to jako pracę jak każdą inną. Powiem więcej, uważam że to jest całkiem niezła praca. |
|
|
|
|
W-K jeżeli ty siedzisz przy kompie to znaczy że też nie masz pracy.
|
|
|
|
|
murena skąd możesz mnie znać i tak pisać bo ja cię nie oceniam a jak tak piszesz to bym nie chciała pracować u ciebie i pozdrawiam twoich pracowników jak masz firme
|
|
|
|
|
Tomi435 dam znać jak było
|
|
|
|
|
CYTAT W-K jeżeli ty siedzisz przy kompie to znaczy że też nie masz pracy. Nie każdy pracuje w niedziele-jeśli nie masz nic mądrego do napisania do lepiej nie pisać nic, niż pokazywać publicznie swoją głupotę. ps. Sama siedzisz przy kompie.... |
|
|
|
|
w-k siedzę przy kompie bo na ogłoszania patrze i za pracą się oglądam a ty chyba wszystkie rozumy pozjadałeś chyba jakimś magistrem albo masz manie wyższości nie wszyscy mają szczęście żeby pracę znależdz odrazu po skończeniu szkołu bezrobocie mamy w Polsce a ty gdzie pracujesz????????:
|
|
|
|
|
CYTAT murena z skąd możesz mnie znać i tak pisać bo ja cię nie oceniam a jak tak piszesz to bym nie chciała pracować u ciebie i pozdrawiam twoich pracowników jak masz firme No chwila ... a gdzie ja napisałem, że Cię znam, gdzie ja w ogólne zrobiłem jakieś odniesienie do Twojej osoby ? |
|
|
|
|
CYTAT No chwila ... a gdzie ja napisałem, że Cię znam, gdzie ja w ogólne zrobiłem jakieś odniesienie do Twojej osoby ? Ano tutaj, największy intelektualisto podkarpacia. CYTAT Jako pracodawca nie chciał bym Cie w żadnej pracy ...
A jako obywatel nie chciał bym, żebym musiał Cie utrzymywać. Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
A to bylo do: Tomi435 a nie do kotka23
|
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
murena nie prowokuj
MYŚL! |
|
|
|
|
SORKI MURENA.Myslalam ze to do mnie bylo
|
|
|
|
|
Ktoś zakłada temat żeby się czegoś dowiedzieć, a wy jak zwykle musicie się żreć?
Ech... polaczki. Wam to tylko zrobić temat "tutaj na****my na siebie" i może byście się wyżyli. Tak na marginesie, to temat nie ma większego sensu - rozumiem jeszcze jak ktoś pyta jak jest w większej firmie albo jakiejś sieci... ale kwiaciarnia w Hali Targowej? Czego tu się można spodziewać? Jak ktoś szuka pracy i ma ciśnienie, to i tak tam pójdzie, bo nie ma wyjścia. A jak ktoś ma alternatywę, to na pewno tam nie pójdzie robić za najniższą krajową. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
"wyzyzk", "pujde", "z kąd", "wyrzszości"
oficjalnie zwariowałem... Nie każdy musi być Mickiewiczem, ale to jest delikatna przeginka... Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia |
|
|
|
|
Byk na byku bykiem pogania Oczywiście poprawiłam bo aż patrzeć na to się nie dało. To tak nawiasem nie na temat. Wracamy do dyskusji;)
|
|
|
|
|
CYTAT w-k siedzę przy kompie bo na ogłoszania patrze i za pracą się oglądam a ty chyba wszystkie rozumy pozjadałeś chyba jakimś magistrem albo masz manie wyższości nie wszyscy mają szczęście żeby pracę znależdz odrazu po skończeniu szkołu bezrobocie mamy w Polsce a ty gdzie pracujesz????????: Sama rozpoczęłaś od krytyki i oceny innych osób więc teraz bądź na tyle uprzejma i skończ temat.Nie mam zamiaru tłumaczyć Ci co robię- nie Twój interes. A jeśli już czepiasz się tego,że ktoś czyta i odpisuje na tym forum a robisz to samo i tłumaczysz się,że szukasz pracy i przeglądasz ogłoszenia pomyśl,że ktoś również może przeglądać ogłoszenia a Tobie zupełnie nic do tego kto co robi.Zajmij się swoim życiem i życzę Ci w tym powodzenia. ps. Czytaj ze zrozumieniem,żebym nie musiała Ci czegoś znowu tłumaczyć i aby nie wyszło Ci po raz kolejny coś w stylu "mani wyższości innych osób" i nigdzie nie napisałam,że dostałam prace zaraz po ukończeniu studiów. Według Ciebie mam manie wyższości a według mnie Ty masz bujną wyobraźnie bo wiele piszesz nie związanego z tematem i za wiele co do mojej osoby-pomyśl może zostaniesz wróżką, jeśli tak wszystko wiesz ;) Co do tematu, poza Twoją osobą- bezrobocie mieliśmy i mamy i nie zapowiada się wcale,żeby to się zmieniło. Wydaje mi się, że kobiecie jest trudniej znaleźć prace, facet gdzieś na jakiś czas np. na budowę się załapie- ale to tylko moje wrażenia. |
|