|
|
|
W sobote było otwarcie nowej knajpy w Stalowej,kto tam był niech da znać jaki klimat bo wybieramy sie z ekipa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale możne napisz gdzie ona się znajduje?
bzzzzzz |
|
|
|
|
na wojska polskiego po dawnym resecie
|
|
|
|
|
Ja nie byłem
|
|
|
|
|
Byłem, bardzo elegancko tam, 4 telewizory są, dużo miejsca itp ; )
|
|
|
|
|
a po ile piwko? ;D
|
|
|
|
|
Tylko piwko czy coś na ząb ciekawego też można wrzucić?
|
|
|
|
|
Ja tam bylem.
Nazywa sie to Piwiarnia Warka - jest to ogolnopolska siec lokali. Lokal bardzo ladny - na angielski styl, z duzym barem, duza liczba TV LCD. Piwko Warka 4,5 PLN zl. Mozna tez cos zjesc - jedzonko bardzo smaczne w sredniej cenie. Bedzie to teraz moj podstawowy lokal. Lokal czynny jest nawet na tygodniu do 1 lub 2 godziny (nie pamietam dokladnie). |
|
|
|
|
Marianek, niezłą reklamę robisz
:) |
|
|
|
|
Jaka reklame ?!
Knajpa jest lux i tyle. Wreszcie cos fajnego nie tylko na Mlodyniu ale i w Stalowej. A jak jest ?! - to nie problem sprawdzic - Stalowa nie jest znowu duza - mozna wejsc i wyjsc. Pytal ktos to odpowiedzialem. Jesli chodzi o ceny innych piw niz Warka to nie wiem, bo nie zwrocilem uwagi - jedno co wyczytalem to ze ten lokal to siec franczisingowa nalezaca do grupy Żywiec. A tu link: http://www.horecanet.pl/Piwiarnie-Warki-otwieraja-kolejne-lokale,wiadomosc,26,lipiec,2011.aspx |
|
|
|
|
A co się stało z Resetem? Dlaczego został zamknięty? Uwielbiałam stamtąd pizze! :((((((
|
|
|
|
|
Wystroj cos na styl tego:
A tutaj znalazlem zdjecia z innych Piwiarni: http://www.facebook.com/WareckaPiwiarnia Tak z ciekawosci zerknalem na menu innych piwiarni - to wszedzie jest inne i inne sa ceny - ale ze ceny inne to nie ma co sie dziwic. |
|
|
|
|
Warka? Straszliwe piwo... bleeee. Interesik się nie kręci w dawnej wypożyczalni kaset ;) Co chwilę co innego w tym miejscu. To pewnie za nie długo tez zostanie zamknięte hehe Biznes w Stalowej Woli kolejna część hehe
|
|
|
|
|
Warka..wiadomo..piwo nie dobre . Ale mysle ze lokal ma przyszłosc..np ze wzgledu na transmisje sportowe ktore beda tam pokazywane a i jedzenie widze ( na ich stronie www ) maja chyba ok..trzeba bedzie pojsc sprawdzic .
|
|
|
|
|
Piwo kwestia gustu.
Ja wole Warke od syfu Zywca, Tyskiego itp. Szkoda ze Perly Export nie maja - to teraz jest super piwko. Mi tez sie wydaje ze ten lokal ma przyszlosc i nie padnie, ale po jego powstaniu ciemno widze przyszlosc Resetu ktory zostal przeniesiony i jest w sumie ze 300 metrow od tego lokalu. Mariusz a maja juz swoja strone ? Jak tak to podaj linka - to bym jeszcze raz menu przejrzal - bo niewiele pamietam |
|
|
|
|
CYTAT A co się stało z Resetem? Dlaczego został zamknięty? Uwielbiałam stamtąd pizze! :(((((( Reset jest na Wojska Polskiego przeniesiony. Po drugiej stronie ulicy, na przeciwko wjazdu do szkoły (kiedyś to była 11 a cz jest dalej to nie wiem) |
|
|
|
|
Nadal jest szkoła nr 11
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Po tych zmianach podstawówek na gimnazja trochę się pogubiłam z tą numeracją szkół.
|
|
|
|
|
zna ktos adres ich strony? Bo sama jestem ciekawa menu
|
|
|
|
|
CYTAT A co się stało z Resetem? Dlaczego został zamknięty? Uwielbiałam stamtąd pizze! :(((((( Reset jest teraz koło bloku 16 dawna pizzeria jackpot |
|
|
|
|
http://www.warecka.com/
Jesli to o tą siec lokali chodzi.. |
|
|
|
|
Lane jest tylko piwo warka, ale w butelkach też tam są piwa ; )
|
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A czy w tej knajpie mozna pograc w np. piłkarzyki?? Bo powiem szczeze ze jakios tak tylko siedziec to mnie sie nie chce
|
|
|
|
|
no to w sobote trzeba bedzie zaliczyc nowy nabytek stalowej woli,sprawdzimy klimacik i kuchniea ktos wie jak jest z rezerwacja? jakies namiary?>????
|
|
|
|
|
Wlasnie, jak z rezerwacjami? Jakbym chcial np. wpasc dzisiaj na piwko obejrzec mecz Wisly, to musze dzwonic rezerwowac? Nie wiecie jak tam z ruchem? Duzo osob przychodzi? pozdrawiam
|
|