|
|
|
hejka no jak dla mnie to knajpa rewelka w końcu mozna napić się dobrego piwka i zjeśc smacznie,a jezeli chodzi o rezerwacje to na miejscu mozna to załatwic nawet dzien lub 2 przed przyjsciem w koncu coś się dzieje w tym mieście......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fajne miejsce, dużo przestrzeni, byłam wczoraj ze znajomymi na piwku Pub jak najbardziej przedni.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
CYTAT hejka no jak dla mnie to knajpa rewelka w końcu mozna napić się dobrego piwka i zjeśc smacznie,a jezeli chodzi o rezerwacje to na miejscu mozna to załatwic nawet dzien lub 2 przed przyjsciem w koncu coś się dzieje w tym mieście...... Już taka popularna że rezerwować trzeba? Podaj jakiś przykład typowego dania z cena jeśli możesz. |
|
|
|
|
a tam trzeba .... tyle miejsca jest ze na pewno nie trzeba wczoraj byla sob i duzo miejsca bylo wiec spoko nie trzeba
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT hejka no jak dla mnie to knajpa rewelka w końcu mozna napić się dobrego piwka i zjeśc smacznie,a jezeli chodzi o rezerwacje to na miejscu mozna to załatwic nawet dzien lub 2 przed przyjsciem w koncu coś się dzieje w tym mieście...... Już taka popularna że rezerwować trzeba? Podaj jakiś przy kład typowego dania z cena jeśli możesz. |
|
|
|
|
Bardzo fajna knajpka, bardzo miła obsługa, tylko ta nazwa ... Piwiarnia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To nie jest poprawna strona.
Menu jak i ceny nie zgadzają się z tym co jest dostępne w Stalowej |
|
|
|
|
Mam pytanie troszkę z innej beczki. Słyszałam rozmowę dwóch osób o nowej knajpie naprzeciw carrefour. Czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć dokładnie co to za pub i podać dokładną lokalizację. Dziękuję.
|
|
|
|
|
CYTAT Mam pytanie troszkę z innej beczki. Słyszałam rozmowę dwóch osób o nowej knajpie naprzeciw carrefour. Czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć dokładnie co to za pub i podać dokładną lokalizację. Dziękuję. Chyba chodzi Ci o ta co wlasnie mowa w temacie. Tak mi sie przynajmniej wydaje bo innej tam w pobliżu nie ma. Piwiarnia. I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Ma ktoś z Was numer telefonu do tej knajpki??nigdzie nie mogę znaleźć
|
|
|
|
|
508 254 250
|