|
|
|
CYTAT No i najlepsze jak piszecie o wakacjach. To może nauczyciele nie powinni zarabiać podczas wakacji? Ty andrzejek jak zwykle najmądrzejszy to odpowiedz jaką pracę świadczą nauczyciele podczas wakacji,że mają za nią płacone.Znam środowisko nauczycielskie,bo pochodzę z niego i wiem jak wygląda ta"praca w domu"Do domu to mają zadawane prace uczniowie,a nie nauczyciele. Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
CYTAT Ja osobiscie jestem za tym zeby wszystko bylo prywatne nawet policja i straz, i zadnego zasilku z panstwa, kazdy dba o siebie. to szkola by byla nierentowna, tylko niekotre potrafia sobie na to pozwolic i zarobic na siebie, a sytuacja jaka jest, nie pozwala, aby kazdy rodzic placic za swoje dzieci za to ze chodzi do szkoly |
|
|
|
|
CYTAT Ty andrzejek jak zwykle najmądrzejszy to odpowiedz jaką pracę świadczą nauczyciele podczas wakacji,że mają za nią płacone.Znam środowisko nauczycielskie,bo pochodzę z niego i wiem jak wygląda ta\"praca w domu\"Do domu to mają zadawane prace uczniowie,a nie nauczyciele. to tak jak wczesniejsza emerytura niekotrych zawodow, kazdy bedzie niezadowolny ze jeden tak ma a drugi tak. |
|
|
|
|
Ja też popieram to że nauka powinna być płatna. W końcu powinniśmy wychowywać idiotów którzy nie będą umieli się podpisać. Ciemnogrodem zawsze łatwiej rządzić. Ja chce do średniowiecza może wtedy co niektórych idiotów spalili by na stosie
|
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja osobiscie jestem za tym zeby wszystko bylo prywatne nawet policja i straz, i zadnego zasilku z panstwa, kazdy dba o siebie. to szkola by byla nierentowna, tylko niekotre potrafia sobie na to pozwolic i zarobic na siebie, a sytuacja jaka jest, nie pozwala, aby kazdy rodzic placic za swoje dzieci za to ze chodzi do szkoly Ale jak to przecież i tak każdy rodzic płaci w podatkach |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ja osobiscie jestem za tym zeby wszystko bylo prywatne nawet policja i straz, i zadnego zasilku z panstwa, kazdy dba o siebie. to szkola by byla nierentowna, tylko niekotre potrafia sobie na to pozwolic i zarobic na siebie, a sytuacja jaka jest, nie pozwala, aby kazdy rodzic placic za swoje dzieci za to ze chodzi do szkoly Ale jak to przecież i tak każdy rodzic płaci w podatkach ile za podatek a ile za czesne w szkole prywatne, jasne ze panstwo musi sie jakos bronic i zdzierac kase |
|
|
|
|
Odpowiedzcie mi którego pracodawcę jeszcze nie ważne w Polsce czy za granicą stać na płacenie za takie godziny pracy i horrendalnie długie urlopy.Niestety muszę stwierdzić,że chyba tylko POLSKICH PODATNIKÓW jeżeli się mylę proszę mnie poprawić.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|