|
|
|
Czy wie ktoś coś na temat jakiegoś taniego połączenia między tymi miastami? Jeżdżą może jakieś busy? Jeśli tak to ile kosztują i czy są zniżki studenckie?
Z góry dziękuję za odpowiedź |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jest bus ale czy tani... to niekoniecznie. Ceny porównywalne do cen autobusów. Bodajże 6,20 za kurs. Zniżki nie mam pojęcia czy są.
|
|
|
|
|
Z dworca czy z tego placu przed dworcem, skąd odjeżdżają wszystkie busy?
|
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ale żaden bus chyba nie jeździ tak często do Tarnobrzegu ja PKS
benio1992:) |
|
|
|
|
Z tego placu co Marcel i inne busy, rozkładu jazdy nie ma wywieszonego. Jest to firma NTS. Są dwa kursy rano i dwa kursy popołudniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Busy, autobusy i pociągi:
http://www.e-podroznik.pl/public/searchingResults.do?method=plain&startCity=stalowa%20wola&endCity=tarnobrzeg&fromStopId=-73420&toStopId=-26458 https://www.facebook.com/ZdjeciaWKuchni |
|
|
|
|
A czy orientujecie się czy w sobotę wieczorem lub przed wieczorem są busy do Tarnobrzega?
|
|
|
|
|
Na pewno są marcele z RZ i do RZ. Może tak na około ?
|
|
|
|
|
Około godziny 17 30 - 20?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na wprost pks st.wola z przystanku odjezdzaja hans trans i max przez tbg . I jactka coś takiego też jedzie przez tbg . Wszystkie na kraków jada . Rozkłady też wisza . Ostatni odjezdza z tamtat co marcel ,top trans itp.
|
|
|
|
|
A jeśli chodzi o szynobusy? Czy takowe funkcjonują i czy Waszym zdaniem korzystanie z nich jest bezpieczne (w sensie różnego przymusowego towarzystwa podróży)?Mam na myśli komunikację Lublin Stalowa Wola/Lublin Tarnobrzeg przez Stalową Wolę (o ile jeszcze one istnieją).
|
|
|
|
|
Odświeżam temat.
Szukam osoby, osób pracujących w Tarnobrzegu w godzinach 8 - 16. Chodzi o wspólny dojazd i rozłożenie kosztów przejazdu. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ja dojeżdzam do TBG codziennie, tylko godzina inna ;/. A też chętnie bym koszty dojazdu zmniejszył.
|
|
|
|
|
A jakie to są godziny? Bo może warto by było wyjechać godzinę wcześniej i lub wrócić godzinę później ale za to taniej przejechać.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
fakt że odpisuje ze sporym opóźnieniem ;/
Ja mam na 7 30 do pracy |
|
|
|
|
Odświeżam temat.
Szukam osoby, osób pracujących w Tarnobrzegu w godzinach 8 - 16. Chodzi o wspólny dojazd i rozłożenie kosztów przejazdu. |
|
|
|
|
Harnaś, napisz na pw do jakiego miejsca konkretnie interesuje cię przejazd. Jeżdżę z jedną osobą na zasadzie, że w jednym tygodniu moim samochodem, w kolejnym samochodem tamtej osoby.
|
|