|
|
|
Dzisiaj w godzinach popołudniowych został wyrzucony z auta ten biedak
osoba, która go znalazła, nie może go zachować, gdyż ma na podwórku innego psa, który tego nie toleruje, na cito potrzebny jest mu nowy dom. Ciężko mi powiedzieć w jakim jest wieku, domniemam, że ok 4 tyg. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czemu zmieniliście tytuł wątku??
|
|
|
|
|
Pewnie naruszyłaś regulamin bo napisałaś szczeniak lub pies a to powinno być zwierzak!! Śmiech !!
A piesek ładny, oby szybko znalazł dobry dom. |
|
|
|
|
CYTAT Czemu zmieniliście tytuł wątku?? Żeby pomóc temu zwierzakowi, by szybciej znalazł dom, poprzez umieszczenie w temacie adekwatnego opisu do poruszanego problemu. |
|
|
|
|
Panie SM po weryfikacji glownej strony wychodzi ze na glownej pisze o jakiejs budzie dla psa,a nie ze pies szuka chaty.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Napisałam "Dom potrzebny na cito, biedakowi wyrzuconemu z auta" to był mało pomocny tytuł?? Taki wątek ma przyciągnąć uwagę żeby mógł pomóc
|
|
|
|
|
Podrzucam maluszka...
Dobry domku, gdzie jesteś?? |
|
|
|
|
Mam więcej zdjęć psiaka oraz filmik, gdyby ktoś był chętny wyślę na maila.
Piesek uwielbia dzieci, będzie wspaniałym towarzyszem dla dziecka. Dorosłych ignoruje a jak widzi dzieci to jest cały szczęśliwy, widać, że był w domu z dziećmi, jest spokojnym zrównoważonym, nie szczekliwym psiakiem. Jest odważny, ale nie nachalny. Nie nadaje się na podwórko ze względu na krótką sierść. Jest prześmieszny i przemiły . Uwielbia zabawę. Będzie dla nowego właściciela prawdziwą pociechą. W obecnym domu naprawdę nie może długo zostać. Pomóżcie... Ps. Proszę moderatorów o zmianę tego bzdurnego tytułu!!!!!!!! |
|
|
|
|
Jak można być takim skur..em bez serca??! Wziąć najpierw psa, a potem wyrzucić go na pastwę losu bo przeszkadza w wyjeździe na wakacje. Życzę temu komuś, że jak już na starość nie będzie nikomu potrzebny to też go zostawią samemu sobie...
PS. Mam nadzieję, że piesek szybko znajdzie kochającego właściciela. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czemu zmieniliście tytuł wątku?? Żeby pomóc temu zwierzakowi, by szybciej znalazł dom, poprzez umieszczenie w temacie adekwatnego opisu do poruszanego problemu. Ale lepiej by było jakby pisało "szczeniaka" a nie zwierzaka. Dziś widziałam tego pieska, to taka mała kruszynka, bardzo grzeczny i sympatyczny. |
|
|
|
|
CYTAT Napisałam \"Dom potrzebny na cito, biedakowi wyrzuconemu z auta\" to był mało pomocny tytuł?? Taki wątek ma przyciągnąć uwagę żeby mógł pomóc tyle, że był on za długi i w rezultacie widniało "Dom potrzebny na cito". Sam myślałem widząc ten tytuł, że to ogłoszenie z kategorii "wynajmę". |
|
|
|
|
Kto przygarnie to maleństwo???????
|
|
|
|
|
szczylek nadal czeka...
|
|
|
|
|
Szczylek znalazł dom. Proszę o usunięcie tego wątku.
|
|
|
|
|
Piesek znalazł dom. Zamykam.
|
|