Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
szukam kogos kto podlaczy mi elektryke od haka, puszka jest kable rowniez wyprowadzone do bagaznika, wystarczy jedynie podpiac pod swiatła, podaj cene
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
I nikt nic nie wie????? Jakie to auto masz?????
//moderowano Dobrze, że Ty wiesz ... Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
W przyczepie zrobiłem sobie to sam..
Trzeba się trochę bawić z tym no ale da się.. :) |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
stary rupiec punto z 97 ale zawsze mozna cos przyczepka przywiesc
|
|
|
|
Za 100 zl moge sie podjac.
|
|
|
|
|
Czyli rozumiem ze wszystko masz zalozone, kwestia tylko podpiecia przewodow z kostki do haka pod swiatla zeby dawaly prad na przyczepke???
Jesli tak daj znac po starej znajomosci ci to zrobie :-) |
|
|
|
|
Panie moderator czy tam kimkolwiek jestes. Zanim cos zaczniesz moderowac to naucz sie czytac, albo zapytaj mamusi co bylo napisane.
Koles zapytal sie normalnie kto mu podepnie kostke, wiec i Ja zapytalem czy nikt nie wie,. Combos 100zl za podpiecie kostki????Ty chyba jakies sobie robisz jaja. Za 50zl to Ja cala instalacje w 3P zakladam a nie 6kabelkow. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|