|
|
|
szukam kogos kto upiecze tort dla dziecka na 14.sierpnia owocowy z motywem ben10 lub kształt samochodu tort na ok.20 osob prosze o propozycje na nr.663316002
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam wybrać się do cukierni Motycze koło kina Ballady.
Wydrukuj motyw, który chcesz mieć. Robią pyszne torty w różnych wielkosciach. Realizują takie zamówienia. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
ja polecam Adriana Pasak ze stalowej woli zamawiałam u niego tort i był naprawdę pyszny kilka z jego tortów możesz zobaczyć w galerii NK
|
|
|
|
|
Zgadzam się z Mariolą. Koleś naprawdę ma talent.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
A ja Ci zademonstruje dwa filmiki z tortami mojej znajomej jesli bedziesz chciala do niej jakies namiary to pisz na PW.
A to linki Pierwszy Drugi |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
coś nie wypaliło z tymi linkami
ale jak by pogrzebać w tematach to była kiedyś dziewczyna co robi różne cuda na słodko i pokazywała je tutaj życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
CYTAT coś nie wypaliło z tymi linkami ale jak by pogrzebać w tematach to była kiedyś dziewczyna co robi różne cuda na słodko i pokazywała je tutaj Dlaczego nie wypalilo? Klikasz na "Pierwszy" i "Drugi" i masz przekierowanie do youtuba. |
|
|
|
|
dolączam sie.
jesli znacie kogos kto robi piekne torty dla dzieci,prosze o namiar |
|
|
|
|
CYTAT dolączam sie. jesli znacie kogos kto robi piekne torty dla dzieci,prosze o namiar Tak jak wczesniej napisalem kilka odpowiedzi wstecz dalem dwa linki ze zdjeciami do tortow. Obejrzyj sobie je i jesli Ci spasuja to na pw moge Ci numer podac |
|
|
|
|
polecam cukiernie w kępiu zaleszańskim o to strona i są zdjęcia http://www.cukierniajugo.pl/
|
|